Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Basis Typing Tutorials
Typen gebruikt om een speciale vaardigheid . Nu is het een noodzaak, jacht en pikken naar de juiste toetsen leidt tot lagere productiviteit , die een rem zet op school of bedrijf werken . De startrij techniek is ontworpen met snelheid en het gemak van de beweging in het achterhoofd . Het is gemakkelijk te leren en kan worden beheerst door iedereen , van kinderen tot ouderen . De gedachte achter Thuis Rij

huis rij is een term die wordt gebruikt om een ​​gebied van het toetsenbord waar je vingers moet rusten alvorens te typen beschrijven . De gedachte achter het huis rij is dat het een plaats is waar alle voorkomende toetsen zijn gemakkelijk bereikbaar , en waar de typiste de consistentie en spier-geheugen nodig om dezelfde beweging te gebruiken wanneer het nodig is om een bepaald karakter typen kunnen ontwikkelen .
< br
The Left - Hand Thuis Rij sleutels

Voor de linkerhand > , leg je pink over de A , je ringvinger op de S , je middelvinger over de D en je wijsvinger op de F. Gebruik deze vingers wanneer u het nodig om deze toetsen te typen . Gebruik uw duim voor de spatiebalk .
The Right - Hand Thuis Rij Keys

Plaats uw rechter pink over de puntkomma
, je ringvinger op de L , je middelvinger op de K en uw wijsvinger op de J. Gebruik deze vingers wanneer u het nodig om deze toetsen te typen . Gebruik uw duim voor de spatiebalk . De F en J toetsen hebben vaak een beetje een ridge op hen , zodat je kunt zien of je op huis rij , zonder te kijken naar je handen .
Moving from Home Row

Als je eenmaal weet de startrij sleutels en kan ze typen in elke volgorde zonder te kijken , ben je klaar om verder te gaan . Leer in lagen , de bovenste en onderste rijen van letters zijn tussenliggende toetsen , en de nummers , shift -toetsen en interpunctie zijn de sleutels die u het laatst moet leren

Begin tussenliggende toetsen door het intikken van eenvoudige woorden met de toetsen aan en uit huis . rij - bijvoorbeeld , jam en dobbelstenen . Welke vingers u kiest voor de sleutels uit huis rij , consequent in het gebruik van hen , en herhaal tot je ze kunt typen zonder te kijken naar je handen .
Herhalen , herhalen, herhalen
< br

Snel typen > is alles over spier-geheugen , en het ontwikkelen van spier-geheugen is alles over de praktijk en herhaling . Hoe meer je oefent , hoe sneller u typt . Uiteindelijk zal je vingers bewegen in stap met je geest , en je in staat om volledige woorden te typen zonder zelfs het denken over de toetsaanslagen zal zijn .
Spelen Typen Spelen

Leren typen kan leuk zijn . Het toetsenbord is net als een video - game controller in dat het vereist uitstekende hand-oog coördinatie . Het internet staat vol met gratis te typen games, en de meeste typen -tutorial software wordt geleverd met leuke en eenvoudige spelletjes te verlevendigen het leerproces .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe kan ik wijzigen laag naar …
·Games om u te helpen met uw co…
·Hoe te gebruiken andere sleute…
·De bulten op ' F ' en ' J ' Ke…
·Logitech V450 Laser Cordless M…
·Hoe maak je een toetsenbord 
·Soorten Logitech Toetsenborden…
·Hoe verander ik de kenmerken v…
·Hoe te Scroll met een muiswiel…
  Related Articles
Typen Apps voor de iPad 
Hoe je het toetsenbord Flip op een iPad …
Hoe maak je een iPad Stop Typen Beginhoo…
PC Reparatie en Onderhoud Tutorials 
Basis Onderdelen van een moederbord 
De basisstructuur van een computer 
Basis Functie van HV Transistors 
Basis Elementen van een processor 
Basic Computer Microcontrollers 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een grafische kaart functie …
·Compaq Presario V6000 Specificaties 
·HP Bluetooth Mouse Installatie 
·Hoe maak je een video te downloaden van …
·Hoe om te controleren Mijn Software Onli…
·Wat voor soort laptop moet ik kopen 
·Hoe te Labtec Computer Speakers Probleme…
·Problemen met een Alienware Laptop Dual …
·Verschillen tussen Notebook & Laptop Vie…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com