Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Basic Computer Microcontrollers
Een basis microcontroller is een kleine computer opgeslagen op een microchip . De chip bevat een centrale verwerkingseenheid om inkomende data te converteren betekenisvolle uitgang en ingang en uitgang te verbinden met sensoren , speakers , LCD -schermen of andere apparaten . Microcontrollers bevatten hun eigen interne klok en hun eigen geheugen , zowel RAM voor tijdelijke opslag en programmeerbare ROM . Geschiedenis

De introductie van fundamentele microcontrollers deed zich voor in de jaren 1970 . De jaren 1950 en 1960 zag de vervanging van de mechanische schakelaars en vacuümbuizen vroegtijdige computer met siliconen chips , sterk verminderen van de hoeveelheid ruimte die nodig is voor verwerking van een computer en geheugencomponenten . Zoals chiptechnologie geavanceerde , konden designers plaatst alle interne elementen van een volledige computer op een microchip . Bedrijven als Intel , Motorola en Texas Instruments vervaardigd vroege microcontrollers .
Gebruikt

Elk apparaat dat in staat is om te communiceren met de gebruiker heeft een microcontroller erin . De microcontrollers in alledaagse huishoudelijke artikelen, zoals magnetrons , televisies , wasmachines en mobiele telefoons kunnen gebruikers om ze te programmeren en kan het apparaat om te reageren op commando's van de gebruiker . Auto's bevatten microcontrollers die alles van de behandeling van de remmen aan het meten van de brandstoftoevoer te doen. Een microcontroller kan controleren hoe lang een persoon is in een stoel zitten en vertel hem bij te staan ​​. Bouwen en het vinden van nieuwe toepassingen voor microcontrollers is een speciaal gebied bekend als " embedded design . "
Soorten

Sommige microcontrollers bevatten analoge componenten om geluid, tast verwerken , beweging of andere niet - digitale signalen . Andere microcontrollers zijn volledig digitaal , terwijl sommige bevatten zowel analoge en digitale componenten . Het ontwerp van vele microcontrollers is voor een specifiek doel een specifiek apparaat , maar algemeen gebruik microcontrollers zijn ook beschikbaar voor gebruik met een verscheidenheid aan producten en toepassingen . Volgens een artikel van 2008 in " Computerworld , " een general-purpose microcontroller aangesloten op een klarinet won de eerste plaats in de Artemis Orchestra competitie .
Stroomverbruik

Het bedrag van de stroom die door een microcontroller is een van de belangrijkste kenmerken . Microcontrollers kracht ontvangen van een externe bron zoals een batterij of een elektrisch circuit in het apparaat waarnaar ze verbinding . Ze moeten vaak aan de macht te behouden wanneer iemand zich van een apparaat of tijdens het wachten voor een persoon om een toets of knop klikt . De concurrentie tussen fabrikanten om microcontrollers die lage hoeveelheden van de macht te gebruiken en niet constant opladen of een continue stroomvoorziening nodig produceren is een van de belangrijkste factoren aansporen de snelle groei van de microcontroller -technologie .
Overwegingen < br >

Microcontrollers
niet hetzelfde als microprocessors . Een microprocessor is een centrale verwerkingseenheid opgeslagen op een chip en geplaatst in een desktop of draagbare computer . In tegenstelling tot een microcontroller , een microprocessor is niet een complete computer , en geen input /output mogelijkheden of zijn eigen geheugen niet .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe je het geheugen in een Vai…
·GeForce 8800 GT Vs . 8800 GTX 
·Hoe je RAM wijzigen in een Ins…
·Hoe maak je een Matsonic Moede…
·Hoe maak je een KUSB 3108 Boar…
·Hoe kan ik een Oververhitting …
·Hoe je het geheugen in de Dell…
·De aard van de extra geheugen …
·GeForce 6800 Specificaties 
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
Hoe Hook Up een iPad naar uw computer 
Kan de iPad de plaats innemen van een co…
Hoe Video Overdracht van een computer na…
Hoe je foto's kopiëren vanaf een comput…
Heb ik een computer op de iPad gebruiken…
  Hardware Articles
·DIY Cube Desktop 
·Het prestatieverschil tussen een Dual Co…
·Hoe je Ubuntu installeren op een opstart…
·Hoe kan ik een externe harde schijf Verw…
·Toshiba Satellite Problemen met het toet…
·De MacBook Pro USB-poorten werken niet 
·Hoe maak je een processor Oververhitting…
·Specs van de Compaq Presario CQ50 
·Wat gebeurt er als mijn PC Interne batte…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com