Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Pros & Cons Over Toetsenborden
Het toetsenbord van de computer bestaat al sinds de jaren 1970 , die aan de computer mainframes . Sinds de komst van de personal computer in de jaren 1980 , is het de alomtegenwoordige menselijke interface met een computer , voorafgaand aan de muis ten minste tien jaar . Nieuwere computers , die worden steeds kleiner en meer draagbare , hebben vaak niet de traditionele "hardware " toetsenborden. Snelheid en nauwkeurigheid

Terwijl er iets van een leercurve aan die een toetsenbord , met behulp van een is zo alledaags dat de voordelen worden al snel duidelijk . Veel taken op een computer nodig tekstinvoer , dat is onhandig en traag zonder een toetsenbord . Tekstverwerking zou een lastige klus zijn zonder enige vorm van het toetsenbord . De meeste taken voor de gemiddelde gebruiker , e - mail en internet - gerelateerde gebruik , zijn grotendeels afhankelijk van deze randapparatuur .
Bulk

Met mobiele apparaten, met name laptops , de toetsenbord omslachtig kan zijn terwijl ze kleiner en meer verkrampt dan desktop toetsenborden . Met e - readers , aangesloten toetsenborden verhoging van de grootte van het apparaat met maar liefst een derde , in het geval van Amazon's Kindle . Veel nieuwe apparaten gebruiken " software " keyboards , die op het touchscreen verschijnen . U kunt Bluetooth- toetsenborden te gebruiken voor deze apparaten , vooral tablets , maar dit verslaat enigszins het doel .
Universal

Toetsenborden
ondersteund door elke personal computer met het oog een eenvoudige manier te bieden om te communiceren met elke computer . Recentelijk is deze uitgebreid met BIOS ondersteuning voor USB-toetsenborden , nu de standaard voor menselijke interface-apparaten op computers omvatten . Dit is vooral handig voor apparaten oplossen van problemen via command line interfaces .
Expense

Terwijl een eenvoudige USB-toetsenbord is niet erg duur , zijn de fabrikanten van deze randapparatuur gericht op het aanbieden van hoger-end toetsenborden ontworpen voor compacte en draagbare gebruik . Meestal zijn draadloos , gekoppeld via USB -adapter of Bluetooth . Soms bedrijven verkopen deze aan de hand van betere constructie , zoals in het geval van mechanische toetsenborden .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je Superscript op een…
·Hoe te Unsnappable Laptop Keys…
·Hoe Microsoft Bluetooth koppel…
·Hoe te Grendeltoetsen Clean op…
·Eenvoudigste manier om een ​​C…
·Blind typen Tutorial 
·Soorten Wireless Mice 
·Hoe maak je een DeathAdder Dem…
·Hoe kan ik een Dell Mouse Clea…
  Related Articles
Hoe kan ik mijn Sync iPad & Desktop? 
De verschillen in de iPad & iPad 3G 
Hoe je foto's synchroniseren met uw iPad…
iPad & eBook Compatibiliteit 
iPad Pros & Cons 
Hoe je Pagina's en bestanden op een iPad…
Hoe te downloaden & Display PDF's op de …
Negen Verschillen in de iPad en iTouch 
Hoe maak je een iPad gebruiken als een d…
  Hardware Articles
·De volledige specificaties van de Dell S…
·Handmatig verbinding met een Bluetooth L…
·Hoe een HP Invent Laptop Krijg uit Winte…
·Hoe je het horloge batterij vervangen op…
·Hoe een BIOS-wachtwoord resetten op een …
·Hoe te verbinden iMac naar uw HDTV 
·Hoe maak je een Cooler Master CPU Fan 
·eMachines eME627 Laptop Specs 
·Hoe maak je een Lees Failure on Internal…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com