Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe te vermijden van de nadelen van Laptops
De geringe omvang van laptops biedt het voordeel van draagbaarheid , maar met dit voordeel komt een aantal nadelen van de laptop eigendom . Je kunt niet volledig al deze nadelen te vermijden , maar er zijn dingen die je kunt doen om op zijn minst hen te helpen voorkomen . Instructies
1

Wees voorzichtig over hoeveel u betaalt voor een laptop . Je hoeft niet zo veel te krijgen voor je geld met laptops als je met desktops , omdat kleinere onderdelen meer kosten . Dus bij het kopen van een laptop op zoek naar een die alleen je blote minimale behoeften heeft . Als alles wat je wilt doen met de laptop is surfen op het internet, kan je alleen maar een goedkope , low - end laptop . Kopen van 2

Krijg een desktop voor high - end behoeften . Als u een hoge - end behoeften op een computer , zoals foto -of videobewerking mogelijkheden , overweeg dan om een ​​desktop te gebruiken als uw primaire computer en gebruik een laptop alleen wanneer je draagbaarheid nodig . Een low - end laptop en high - end desktop mag eigenlijk kost minder dan een high - end laptop .

Zoek naar een laptop met een eenvoudig te vervangen onderdelen 3 . Een ander nadeel van laptops is hun onderdelen zijn vaak ontoegankelijk en dus moeilijk te vervangen . Echter, laptops tijd op dit punt verbeterd . Kijk voor een laptop die het RAM-geheugen , harde schijf en processor gemakkelijk toegankelijk via de onderkant van de laptop maakt .
4

Bescherm de laptop . Laptops zijn veel kwetsbaarder dan desktops . Ze breken gemakkelijker dan desktops en kan worden geruïneerd door vloeistof gemorst . Het beste is om plaats nooit een laptop in de reeks geen vloeistof . Ook moet laptops worden opgeslagen in een laptop tas tijdens het reizen .
5

Koop een tweede accu . De draagbaarheid van een laptop is niet een voordeel als de accu leeg is . De meeste nieuwe laptop -batterijen kan duren voor vier tot vijf uur , maar als de accu's ouder worden zullen ze duren korter en kortere perioden . Om dit nadeel te vermijden , de aanschaf van een tweede accu en schakel heen en weer zodat u altijd een volle accu .
6

Opzetten van een desktop workstation . Laptops moeilijk te gebruiken vanwege hun kleine toetsenborden en moeilijk control wijzende apparaten . Je kunt niet veel doen over dit tijdens het reizen , maar een werkstation set - up aan een bureau helpt om dit nadeel te vermijden als je thuis bent . Het opzetten van een muis , regulier toetsenbord en de monitor op een bureau en sluit de apparaten in de laptop .

Previous: Next:
  laptops
·Samsung Netbook N150 Scrolling…
·Kan een HP Laptop verhoogd wor…
·Hoe maak je een ATI Mobility R…
·Thinkpad 760Xl Specs 
·Hoe je de harde schijf te verw…
·Hoe de Digital Audio Out uitsc…
·Hoe te 1GB DDR2 -geheugen in e…
·Hoe kan ik een Fujitsu laptop …
·Hoe maak je een NiMH Laptop Ba…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Alternative Power Manieren om een Gatewa…
·Overwegingen voor een CMOS- chip 
·Hoe te Refill HP Q6000A Cartridges 
·AMD Fusion Problemen 
·Hoe Vergelijk Printer Paper Kwaliteit 
·Hoe maak je een Samsung Scharnier Fix 
·Hoe de ECM uitschakelen op een Brother- …
·Delen van een Robotic Arm 
·Hoe te Hersteld Bestanden terugzetten 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com