Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe Vergelijk Printer Paper Kwaliteit
Vergelijking printerpapier kwaliteit is belangrijk bij de beslissing welke soort papier te gebruiken voor verschillende afdruktaken . Vele factoren kunnen de output van digitale informatie op een printer te bepalen . Van tekst alleen kleurrijk kunstwerk , zal het gekozen papier invloed op de kwaliteit van de afdruk . Wat je nodig hebt Briefpapier van Zazzle.nl Printer
PC computer
Toon Meer Aanwijzingen
1

Bepaal de uiteindelijke output . Bij de keuze van het type papier , na te gaan hoe de uiteindelijke afdruk zal worden gebruikt . Voor eenvoudige tekst , e-mails of wissels , standaard 20 - lb . kopieerpapier zal volstaan ​​. Kunstwerk voor een sales flier vereist echter zwaar , glanzend fotopapier . Kopen van 2

Lees de handleiding van uw printer . De printer is een belangrijke factor bij het bepalen welk papier te gebruiken . Speciaal papier , zoals laser , inkjet , foto- en printer /copier papier , hebben elk bepaalde kenmerken die het beste werken op verschillende printers . Laser papier beter absorbeert toner , terwijl inkjet papier produceert scherpe beelden met hoge resolutie . Er zijn twee fundamentele papier afwerkingen : mat en glanzend . Een matte afwerking heeft een heldere witte coating --- waardoor inkt snel droogt . Een glanzende afwerking heeft een glanzende gladde textuur , het best gebruikt voor foto's en kleurrijke kunstwerken .
3

Denk aan de eigenschappen van het papier dat u kiest . Papier heeft vier primaire eigenschappen . Gewicht wordt gemeten per 500 vel riem , hoe zwaarder het papier is , hoe minder licht wordt uitgezonden . Helderheid is hoe wit het papier verschijnt , een hoger getal geeft helderder papier. De meest gebruikte papier 80 en 100 . Ondoorzichtigheid is de hoeveelheid transparante licht filteren door het papier . En zachtheid is de structuur van het papier . Laser printers maken gebruik van warmte -en toner , daarom , hoe gladder het papier het beste werkt . Inkjetprinters moet gestructureerd papier voor de inkt op waterbasis om sneller drogen , om het bloeden te voorkomen en te produceren scherpere afdrukken .
4

Volg basisregels . Voor papier printer /copier , het gewicht en de helderheid zijn belangrijke eigenschappen . Voor inkjet -en laserprinters , rekening houden met de ondoorzichtigheid en de gladheid van het papier dat u kiest . Selecteer zwaarder en lichter papier bij het afdrukken van kleurrijke illustraties of afbeeldingen .
5

Kies het juiste papier . Door vooruit te plannen , zult u betere resultaten te bereiken . Het papier dat u kiest zal niet alleen van invloed op de output van uw volgende kwartaalverslag , maar ook uw drukkosten , de slijtage van uw printer en het milieu , door het verminderen van papierafval en recycling gedrukte materialen ( dwz , papier, inkt cartridges en toner ) .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe een HP 60 inktcartridge Re…
·Hoe een HP Controleer Printer …
·Hoe maak je een Epson 2100 Pro…
·Compatibele inkt voor de Canon…
·Zo plaatst inktpatroon op een …
·Hoe kan ik een fax voor Office…
·Hoe maak je een LaserJet 2500N…
·Hoe te verbinden twee computer…
·Hoe kan ik een fax met behulp …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een virus te verwijderen van…
·Hoe de Pointer Speed ​​ligt op een Bluet…
·Hoe maak je een Input Long Dash 
·Outlook 's Connectiviteit en Auto Discov…
·Soorten Infraroodsensoren 
·Packard Bell Imax 3515 Specificaties 
·Hoe kan ik een laptop scherm vervangen I…
·Toegang tot een SIM -kaart geheugen 
·Hoe je Wireless Data annuleren op een Ap…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com