Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe om te profiteren van de Mobiliteit van Laptops
Laptops zijn duurder dan desktop computers en zijn niet zo uitbreidbaar . Maar als u wenst draagbaarheid in een computer , een laptop is de moeite waard de extra kosten en het gebrek aan upgrade-opties . Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om je te helpen profiteren verder brengen van de draagbaarheid van een laptop . Instructies
1

Surfen op het internet vanaf elke locatie . Een laptop geeft u de mogelijkheid om te surfen op het internet niet alleen van huis maar uit cafes , luchthavens , bibliotheken en overal draadloos internet beschikbaar . De handigste manier om dit te doen is als je een laptop met ingebouwde WiFi aan te schaffen. Als je laptop geen ingebouwde draadloze ondersteuning , moet u een draadloze adapter aan te schaffen. Kopen van 2

instellen draadloos internet in uw huis . U kunt altijd gebruik maken van een desktop voor internet of plug uw laptop op het internet , maar draadloze toegang geeft u de mogelijkheid om het internet comfortabel te surfen. U kunt surfen op het internet vanuit een comfortabele stoel , in bed of aan de ontbijttafel . U moet een draadloze router en een draadloze adapter kopen als uw laptop geen ingebouwde draadloze toegang .
3

Maak uw laptop een draagbare dvd-speler . De draagbaarheid van een laptop betekent dat er geen noodzaak om een ​​paar honderd dollar te besteden aan een draagbare dvd-speler met een klein scherm . Hier krijg je een laptop met een dvd- drive en een breedbeeldscherm . Dan pop in uw favoriete dvd's .
4

Gebruik een externe harde schijf om toegang te krijgen tot uw gegevens. Laptops hebben de neiging om kleinere harde schijven dan desktops hebben . Als u grote bestanden , opslaan op een externe harde schijf en neem de harde schijf mee als u de gegevens nodig hebt . U kunt ook gebruik maken van de externe harde schijf om gegevens te delen met uw desktop computer .
5

krijg je een back - up batterij . De overdraagbaarheid van de laptops wordt beperkt door de batterij van een laptop . Een goede batterij zal vier tot vijf uur mee op een lading wanneer het nieuw is , maar levensduur van de batterij neemt af naarmate batterijen leeftijd . Een tweede accu zorgt ervoor dat u altijd een volle accu .
6

Overweeg een draagbare printer . Een laptop heeft een beeldscherm , muis en toetsenbord ingebouwd , maar het enige wat hij komt niet met een printer . Gelukkig kunt u de aankoop draagbare printers , die past in een laptoptas .
7

Koop een handige laptop tas . Kijk voor een tas die niet alleen houdt uw laptop , maar zal ook uw externe harde schijf , printer , dvd's en andere elektronische apparaten die u dragen . Het hebben van al uw apparatuur in een zak zal u helpen een gemakkelijke draagbaarheid .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik Blu - ray installer…
·Hoe kan ik een draadloze kaart…
·Hoe kan ik een dvd van een Asp…
·Hoe maak je een diagnose uitvo…
·Hoe software te installeren op…
·Hoe je helderheid van het sche…
·C2340 Fujitsu Specs 
·De voors en tegens van een Del…
·Hoe te Boot Up Acer Aspire in …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Dreamcast computer te bo…
·Hoe te kleurencartridges Disable 
·Hoe kan ik een printer In een Dell -comp…
·Hoe kan ik een laptop HDD Adapter Merk 
·Hoe je Cydia te downloaden op een iPad d…
·Hoe kan ik een inktcartridge voor een HP…
·Programma's om USB-drives reinigen 
·Lijst van Pc - Minder Projectors 
·Hoe CD Etiketten Met een inkjetprinter a…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com