Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe maak je een diagnose uitvoeren op de Dell 1505 Laptop Ventilator
De laptop ventilator houdt de centrale verwerkingseenheid en andere hardware componenten in de Dell Inspiron E1505 geïnstalleerd , cool. Als de ventilator in de Dell 1505 gaat niet aan wanneer de laptop wordt heet , wordt de computer afgesloten om de hardware te houden van oververhitting . Dell Diagnostics is een programma opgenomen met de Dell Inspiron dat de hardware scant voor problemen . Als de laptop ventilator gaat niet aan , of als de computer contines af te sluiten na een groei heet , een diagnostisch op de ventilator te zoeken naar fouten . Instructies
1

Schakel of start u de Dell Inspiron E1505 . Druk op " F12 " op het Dell-logo scherm om het opstartmenu te openen . Kopen van 2

Gebruik de pijltoetsen om te kiezen "Diagnose ". Druk op " Enter ". Voor het laden van Dell Diagnostics , zal de computer een reeks tests uitgevoerd op het moederbord , harde schijf , monitor en toetsenbord .
3

Beantwoord alle vragen die tijdens de pre-test verschijnen . Als er een foutcode wordt weergegeven tijdens het uitvoeren van de pre - test, schrijf het bericht . Druk op " Y " om de proef voort te zetten .

Press 4 " Enter " wanneer de " Booting Dell Diagnostic Utility Partition . Druk op een toets om door te gaan " verschijnt op het scherm .
5

Klik op " Express Test" op het " Main Menu" scherm aan een diagnostische draaien op de laptop ventilator . De uitdrukkelijke test duurt ongeveer 10 tot 20 minuten . U hoeft niet aanwezig te zijn tijdens de testritten .
6

Bekijk de resultaten van de proef gesteld wanneer de uitdrukkelijke test is voltooid . Als de test een fout met betrekking tot het systeem ventilator detecteert , noteer dan de foutmelding en volg de aanwijzingen op het scherm om het probleem op te lossen .

Klik 7 "Extended Test" als Dell Diagnostics niet in geslaagd een probleem op te sporen met de Dell 1505 laptop ventilator. De uitgebreide test duurt een uur of langer en vereist input van de gebruiker .
8

Lees de resultaten pagina wanneer de test is voltooid , en volg de instructies op het scherm om alle gedetecteerde fouten op te lossen . Als de uitgebreide test is mislukt om een probleem met de ventilator te detecteren , kan het stuurprogramma van de fan's zijn beschadigd of verouderd , of de ventilator kan worden verstopt .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe verander ik de Windows Sne…
·Hoe je MacBook Pro Toetsenbord…
·P5413 Battery Replacement Opti…
·Acer Aspire 9300 Is Running Ho…
·Hoe af te sluiten een laptop c…
·Hoe te Laptops Introduceer in …
·Gateway Solo 2550 Specificatie…
·Mijn MacBook oververhit in de …
·Hoe kan ik een Oververhitting …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Problemen met de Dell 968 Printer 
·Hoe kan ik controleren een Microsoft lic…
·Hoe te Refill een Epson T0481 inktcartri…
·Hoe naar Gateway videokaart drivers upda…
·Hoe maak je een Microtek Scanner Reinig 
·Hoe Microsoft Image Viewer Printer insta…
·Instructies voor het formatteren van de …
·De geschiedenis van Intel Processor 
·Hoe de BIOS resetten op een Fujitsu C - …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com