Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Gateway Solo 2550 Specificaties
De Gateway Solo 2550 is een gedateerde Windows- laptop . De computer kan werken op zeer eenvoudige tekstverwerking , e-mail en internettoegang behoeften te voldoen , zolang je een dial - up internetverbinding . Als u overweegt de aanschaf van een gebruikte Solo 2550 , zich ervan bewust dat de meeste moderne USB-apparaten zijn niet compatibel met de USB 1.0 -poorten op deze computer . CPU

The Gateway Solo 2550 had drie opties voor zijn processorfamilie . De eerste was de Intel Mobile Pentium III , die de snelheid opties had van 450 , 500 , 600 , 650 en 700 megahertz . Vervolgens was de Intel Mobile Celeron 450 , 500 en 550 MHz . Laatst was de Pentium II , die op ofwel 333 of 366 MHz . De twee Intel Mobile opties had 256KB van Level 2 cache .
RAM en Grafisch

De computer wordt geleverd met 32 MB RAM-geheugen , maar je kon het upgraden tot een maximum van 288MB . De laptop gebruikt SDRAM , wat trager is dan zelfs DDR RAM . De SMI Lynx EM4 video grafische versneller aangedreven de computers graphics met 4MB SGRAM . Het leverde een maximale resolutie van 1024 x 768 XGA op de laptop 13,3 - inch scherm . Het was in staat de weergave 262.000 18 - bit kleuren , en het ondersteund uitgang op een extern beeldscherm , ook op een maximum van 1024 - bij 768 - resolutie .
Schijven en Networking

De laptop had drie beschikbare baaien , waarvan je zou kunnen gebruiken voor een optische drive . Een ander was beschikbaar voor een diskettestation of een LS - 120 SuperDisk rijden , en de laatste was voor een optionele tweede accu . De harde schijf opties varieerde van 4GB tot 18GB . De Solo 2550 heeft een interne 56k modem en een RJ - 11 telefoonaansluiting voor een dial - up internetverbinding . Het beschikt niet over een Ethernet-poort .
Input en Output

De laptop had twee 1.0 USB -poorten , een seriële poort , een parallelle poort , en een PS /2 -poort voor aansluiting op een toetsenbord of muis . Het had ook een infraroodpoort , en het had twee opties voor PC -kaartsleuven : ofwel een enkel type III -kaartsleuf of twee type I /II kaartsleuven . Het had ook een microfoon -poort , een stereo line -ingang , en een hoofdtelefoonaansluiting
Allerlei

Er waren drie opties voor de 2550 's besturingssysteem : . Windows NT , Windows 95 en Windows 98 . De laptop audio chip set was het ESESS Maestro 2E - 1978 . De laptop primaire batterij was een 70 watt-uur , 12 - cell lithium - ion batterij , en het zou een tweede accu in een vrije baai die was ofwel identiek aan de primaire accu of een 50 watt-uur nikkel - metaal halide batterij te accepteren . De laptop geaccepteerd vermogen tussen 100 en 240 volt bij 50 tot 60 hertz . De computer woog ongeveer 7,41 £ . met een CD-station en diskettestation , en toen sloot het gemeten 11,5 cm breed , 9,3 cm lang en 1,9 cm hoog .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik upgraden van een HD…
·Wat is een Refurbished Laptop 
·Hoe kan ik een Eee PC 1000H Re…
·Hoe je het model van een Toshi…
·Hoe maak je Hookup een MIDI na…
·Over houden van uw laptop aang…
·Specificaties voor de Toshiba …
·Over Laptop Cooling Pads 
·Hoe de CMOS-batterij in een Ev…
  Related Articles
Hoe maak je een grafische kaart te kieze…
Hoe maak je een PCI videokaart installer…
Hoe maak je een Radeon 9250 videokaart i…
Tekenen van een Gebroken videokaart op e…
Hoe maak je een videokaart upgrade op ee…
Hoe maak je een videokaart installeren i…
Hoe de 32 MB videokaart upgraden in een …
Hoe maak je een videokaart upgrade in ee…
De specificaties van de videokaart op ee…
  Hardware Articles
·Wat is GDDR3 RAM ? 
·Hoe te houden een Sticky Note aangemeerd…
·Notebook Voordelen 
·Hoe maak je dubbele -Side Druk op een Ca…
·Hoe om bestanden van de ene computer naa…
·Hoe Hook Up een PC computer naar een San…
·Hoe kan ik mijn Schijfstationherstel 
·De USB-muis niet werken als je opstart v…
·Welke dingen gebruiken een Microcontroll…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com