Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Samsung Netbook N150 Scrolling Problemen
Tenzij je een draadloze muis gebruikt , de meeste van het scrollen op een Samsung Netbook vereist het gebruik van touchpad van uw apparaat . Als het scrollen stopt plotseling , een oud bestuurder of instellingen problemen zijn de meest waarschijnlijke boosdoeners . Als een van uw touchpad knoppen zit vast , kan het scrollen ook worden uitgeschakeld ; controleren op vuil langs de rand van de knop of lichtjes te schudden de netbook ondersteboven om zich te ontdoen van obstakels . Instellingen

Als de touchpad op uw netbook stopt waardoor virtueel scrollen , controleer uw instellingen om te zien of u per ongeluk hebt uitgeschakeld de functie . Virtueel scrollen kunt u het scherm te verplaatsen zonder gebruik van de klik -knoppen . Ga naar de computer Control Panel , de klik op het menu " Muis " en " Eigenschappen voor Muis . " De knop Instellingen op het tabblad Apparaatinstellingen toont uw virtuele scrollen instellingen . Als het selectievakje naast "Enable " is aangevinkt , check it en sla uw instellingen op te schuiven zodat op het touchpad . U kunt ook houd de " Fn " en " F10 " toetsen op hetzelfde moment om virtueel scrollen en uit te schakelen .
Grillige Scrolling

Afhankelijk hoe u uw handen leggen over de netbook terwijl u typt , kunt u per ongeluk virtuele schuiven te activeren met uw polsen als je werkt . Als uw scherm consequent schuift verticaal of horizontaal als u niet wilt dat het , wil je misschien virtueel scrollen uitschakelen . U kunt nog steeds scrollen met een USB-muis , of door op de linker knop op het aanraakscherm en de schuifbalk handmatig te verplaatsen op het scherm rond .
Drivers

Een verouderde stuurprogramma kan uw netbook leiden tot scrollen goed stoppen . Drivers zijn software die de communicatie tussen de hardware van de computer en de programma's die u gebruikt te vergemakkelijken . Open Apparaatbeheer in het Configuratiescherm , dubbelklikt u op de naam van uw touchpad om een profiel voor de touchpad te openen , klik op "Update Driver " om het nieuwste stuurprogramma voor uw muis te krijgen .
hardware

Als je software te updaten driver het probleem niet verhelpen - en scrollen is ingeschakeld - er mogelijk een probleem met de werkelijke touchpad hebben . Hardware problemen worden het best opgelost door een professional , dus ofwel contact opnemen met Samsung op 1-800 - Samsung te zien van uw netbook is nog onder garantie , of neem contact op met een computer reparatie service .
< br >

Previous: Next:
  laptops
·Hoe de batterij voor een Toshi…
·De specificaties van een HP Pa…
·Hoe maak je een Gateway 7320 D…
·Instructies voor vervanging vo…
·Hoe naar Mount een voertuig La…
·Hoe de USB-poort activeren op …
·Hoe te vertellen Welk type van…
·Hoe maak je Voeg een tweede HD…
·Hoe kan ik een Sony Recovery p…
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Wat kan een iPad Do That My netbook Kan …
Hoe te Tether een iPad naar een Samsung …
Hoe kan ik de Samsung Q1 naar Boot Via U…
Hoe maak je een Factory Reset uitvoeren …
Hoe te verwijderen of vervangen van de S…
Wat is het verschil tussen een tablet-pc…
Hoe kunt u verzoekt de Samsung Galaxy ? 
Google Informatie over het Android 7 Not…
  Hardware Articles
·Hoe te updaten BIOS ACPI 
·Hoe te upgraden mijn HP Pavilion A250N 
·Aanbevolen Geheugen voor een Gigabyte GC…
·Wat doet de harde schijf Do 
·How to Set Up een Sales Store in iWeb 
·Hoe te lokaliseren uw Desktop Wireless C…
·USB Vs . Analoge Headsets 
·Een harde schijf is het opslagmedium van…
·Dell M4400 Geheugen Installatie 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com