Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik een aangepaste laptop bouwen
De overgrote meerderheid van de laptops worden verkocht als complete units , klaar om te starten en uit te voeren . Voor sommige mensen , maar er zijn goede redenen om een ​​aangepaste laptop bouwen . In sommige gevallen kan een vervaardigd laptop niet over alle functies die een persoon kan nodig vinden . Soms kan het goedkoper zijn om een laptop te bouwen als een persoon heeft al een aantal van de onderdelen die nodig zijn , terwijl andere mensen kunnen gewoon genieten van knutselen met elektronica . Wat de reden ook , alle onderdelen die nodig zijn om op maat bouwen van een laptop zijn online beschikbaar en bij computer-en elektronicawinkels . Wat je nodig hebt
Laptop case
Processor
Ram modules
Harde schijf
Optische drive
Draadloze kaart
PCMIA of ExpressCard ( optioneel )
Show meer instructies
Voorbereiding

Onderzoek 1 en selecteer de gewenste laptop case voor het project . De laptop case kan ook worden aangeduid als een laptop shell of laptop barebones kit . De kit zal onder meer het geval , moederbord , scherm , de batterij , de voeding en de verschillende input -en output-poorten . Het is het belangrijkste onderdeel van het systeem , en de gegevens van de overige onderdelen die nodig zijn in de opbouw bepalen .
2

Selecteer een processor die compatibel is met het moederbord . De processor moet zo snel mogelijk , binnen het budget beperkingen.
3

Kies de gewenste RAM voor de machine . Ervoor zorgen dat het overeenkomt met de snelheid vereisten en andere specificaties van het moederbord . Als het moederbord moet de RAM modules die worden gemonteerd in paren , zoals vereist voor dual - kanaals modus worden twee chips nodig . Koop zo veel RAM als mogelijk binnen de budgettaire beperkingen , want het draagt ​​sterk bij aan de algehele prestaties van de machine .
4

Bepaal de aansluiting architectuur van de harde schijf . Het moet parallel ATA of seriële ATA zijn. Koop een compatibel station met de grootste capaciteit die binnen het budget past .
5

Selecteer een draadloze kaart , DVD of CD-ROM drive en een PCMCIA -of ExpressCard- apparaten die nodig zijn .
Zal zijn < br >
De Build
6

Verzamel alle componenten op een schoon werkoppervlak die veel licht heeft , bij voorkeur in een gebied dat niet is voorzien van vloerbedekking . Verdrijven eventuele statische elektriciteit die in het lichaam kan worden door het aanraken van een geaard metalen oppervlak . Koppel de batterij en de voeding van de zaak .
7

Lees alle installatie- procedures die worden beschreven in de documentatie die bij de laptop zaak kwam .
8

Open de processor deur . Steek de processor , en breng koelpasta indien aanbevolen . Installeer het koelelement of de ventilator die wordt meegeleverd met de laptop geval .
9

Zoek de toegang tot het geheugen deur , en open het. Steek elke RAM -module in een RAM-sleuf in een lichte hoek , en duw hem vervolgens naar beneden totdat deze evenwijdig is aan het moederbord en de clips hebben hun plaats vergrendeld.
10

Vind de mini - PCI-slot , die vaak naast de RAM slots. Plaats de draadloze kaart in het PCI slot in een hoek , en duw hem parallel aan de raad om het te vergrendelen . Sluit de antenne draad of draden van de laptop case om de draadloze kaart .
11

Controleer de harde schijf compartiment voor speciale bevestigingsmateriaal indien opgenomen . Bevestig het montagemateriaal op de vaste schijf , installeert u deze in de juiste baai en zet het vast met schroeven indien nodig .

Slide 12 de cd-of dvd- schijf in het optische apparaat baai , en vergrendel deze op zijn plaats met de meegeleverde schroef .
13

Installeer eventuele PCMIA of ExpressCard- apparaten volgens de instructies die bij het ​​apparaat .
14

Sluit alle toegangsdeuren , plaatst u de laptop ' , s batterij en sluit de voeding

Boot 15 van de machine en voer het BIOS of Setup menu om ervoor te zorgen dat alle hardware goed werkt en de computer is correct geconfigureerd
< . . br > 16

Installeer het besturingssysteem , hardware drivers en eventuele extra software die nodig is of gewenst is .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een moederbord ins…
·Hoe kan ik een laptop Evalueer…
·Ati Radeon HD 3200 Specs 
·Meest betrouwbare laptop merke…
·Hoe te Draadloos inschakelen o…
·Hoe kan ik een Dell laptop Lat…
·Draagbaarheid : Kiezen van de …
·Voordelen van het gebruik van …
·Hoe de Toshiba Wireless Switch…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Apple Mighty Mouse Probl…
·64 Bit Compatibel Moederborden 
·Wat zal het draadloze signaal van mijn D…
·Over Apache Beliefs 
·Ik kan niet zien Al de apps op mijn iPad…
·Hoe maak je een Packard Bell scanner ins…
·De voordelen van het opslaan van informa…
·BIOS Vs . Software Overklokken 
·Hoe te biometrische authenticatie gebrui…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com