Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe uit elkaar te halen een Compaq Presario 2000 Laptop
Een Compaq Presario 2000 laptop zal soms moeten worden genomen uit elkaar om defecte hardware repareren of upgraden van een component. Gemeenschappelijke upgrades omvatten grotere harde schijven , nieuwe grafische kaart , geluidskaarten en toegevoegde geheugenmodules . Om te herstellen , op te lossen of te upgraden , moet u weten welke onderdelen zich bevinden waar en hoe ze te verwijderen . Met zachte handen en een beetje voorzichtigheid, kunt u uit elkaar te halen uw Compaq Presario 2000 laptop , het maakt niet uit wat uw reden . Wat je
computer of elektronica toolkit
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de laptop en de stekker uit het stopcontact. Sluit het deksel en draai het om zodat de bovenkant naar boven wijst . Kopen van 2

Verwijder de batterij . Dit is het enige deel met een veerslot . Alle andere stappen zijn gebaseerd op de batterij locatie . Schuif de vergrendeling batterij en til de batterij uit de laptop .
3

Verwijder het geheugen . Direct onder de batterij een kleine rechthoekige compartiment voor het geheugen . Verwijder de ene schroef waarmee de kap op zijn plaats . Duw voorzichtig beide armen van de geheugenkaart uit op hetzelfde moment om het los te maken van de laptop . Trek de geheugenkaart aan de randen om het te verwijderen .
4

Verwijder de vaste schijf . De harde schijf is gelegen aan het andere uiteinde van de batterij . Draai de twee schroeven waarmee de harde schijf op zijn plaats . Deze schroeven niet volledig verwijderen . Draai de schroef van de harde schijf op zijn plaats . Houd het lipje en trek de harde schijf naar de rand van de laptop te verwijderen .
5

Verwijder de cd /dvd-station . Verwijder de Mini PCI-afdekplaat . Deze bevindt zich achter de batterij , in het centrum van de laptop.Remove de schroef in de Mini -PCI-compartiment dat helpt Houd de CD drive op zijn plaats . Dit zal de enige overgebleven schroef in deze compartment.Insert een paperclip in het uitwerpgaatje sleuf aan de voorzijde van de aandrijving . Dit is de enige pen en kleinbedrijf gat op de schijf . Houd de rails en trek de schijf uit de laptop .
6

Verwijder de draadloze kaart . De draadloze kaart is gelegen in de Mini -PCI-compartiment . Gebruik een punttang om voorzichtig los te koppelen van de twee antennekabels . Duw beide armen vasthouden van de Mini PCI- kaart op zijn plaats buiten op hetzelfde moment om de kaart te ontgrendelen. Omhoog te trekken voorzichtig te verwijderen .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik een laptop in het V…
·Moederbord Het niet in een HP …
·Hoe controleert u de draadloze…
·Wat Computer rivalen van de Ma…
·Hoe je het geheugen in een Ace…
·Hoe je de webcam gebruiken op …
·Hoe kan ik een laptop te houde…
·Een Presario V5000 ontbreekt D…
·Hoe u op een Laptop Backlight 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat is een ODM Server ? 
·Welke switch is het beste voor een mecha…
·Hoe de webcam Eigenschappen op een lapto…
·Hoe kan ik muziek uploaden naar een Mini…
·Hoe maak je een andere schakelaar op een…
·Correcte Keyboard Typing Positie 
·A Beginner's Inleiding tot Computer 
·Hoe maak je een Dell laptop gebruik Athe…
·Wat is een Dual Core Computer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com