Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Correcte Keyboard Typing Positie
Computers nemen een groot deel van ons leven , en het hebben van de juiste houding en positie van de vinger op het toetsenbord zijn belangrijk . Heath risico's als gevolg van onjuiste positie onder carpel tunnel syndroom , rugklachten en vermoeide ogen . Of het typen van een e-mail of het transcriberen van een lang document , het is altijd een goed idee om een veilige houding en positie van de vinger te oefenen . Binnenkort , typen en correct zitten op een computer zal een tweede natuur geworden . Wat je nodig hebt
Toetsenbord
Muis
Stoel
Desk
Footrest
Document houder
Computer
Toon Meer Aanwijzingen
Posture

1

Kies een stoel die de natuurlijke kromming van je ruggengraat weerspiegelt . Doe dit door de aankoop van een stoel die je onderrug ondersteunt . U kunt ook de stoel voor steun aan te passen . De armleuningen moeten toestaan ​​dat uw armen om dicht bij je lichaam . Kopen van 2

Ga direct terug in de stoel en steun niet .
3

Hang uw armen verticaal , dichtbij uw zij met je ellebogen gebogen op 90 graden . Indien nodig , gebruik maken van een uitschuifbaar toetsenbord om dit te bereiken . U kunt ook uw zithoogte aan te passen.
4

Buig je benen , zodat uw voeten plat op de grond en je dijen zijn ongeveer in een hoek van 90 graden . Voetsteunen kan helpen met dit .

Place 5 van de monitor ongeveer 10 tot 24 centimeter afstand van je ogen tot vermoeidheid van de ogen te verminderen . Plaats uw monitor op ooghoogte , direct voor je . Je moet in staat zijn om het scherm te zien zonder te kijken omhoog of omlaag .
6

Zet uw muis op een plek waar je kunt krijgen om het met je arm gebogen in een hoek van 90 graden . Plaats een polssteun voor uw muis voor steun .
Typen

Plaats 7 je vingers op de "home "-positie , met je linker wijsvinger op de letter " F "en je rechterwijsvinger op de letter " J " Ook plaatst u een van uw duimen op de spatiebalk . Deze duim zal verantwoordelijk zijn voor de spatiebalk .

Rest 8 de rest van je vingers over het toetsenbord . Elke vinger is verantwoordelijk voor een set van sleutels die verticaal loopt . Hoe verder je vinger is weg van de huis sleutels , hoe verder die vinger moet bewegen om te typen . Bijvoorbeeld , uw pinken zijn verantwoordelijk voor de meeste niet - letters , met inbegrip van de Shift en Return toetsen
9

Volg deze methode : . Uw rechterwijsvinger is verantwoordelijk voor de letters Y , H , N , U , J , M en de nummers 7 , 8 . Uw recht middelvinger is verantwoordelijk voor de letters I , K , de komma symbool en het getal 9 . Uw rechter ringvinger is verantwoordelijk voor O , L , de periode symbool en het getal 0 . Uw recht pinky is verantwoordelijk voor de letter P en de rest van de symbolen aan de rechterkant van dat .

Uw linker wijsvinger is verantwoordelijk voor de letters T , G , B , R , F , V en de nummers 5 en 6 . Linker ringvinger is verantwoordelijk voor de letters E , D , C en nummer 4 . De linker ringvinger is verantwoordelijk voor de letters W , S , X en het getal 3 . De linker pink is verantwoordelijk voor de letters Q , A , Z en de nummers 1 en 2 alsmede alles aan de linkerkant van de letters en cijfers .

Praktijk 10 deze methode . Zelfs als je langzaam typt , hoe meer je oefent, hoe makkelijker het zal worden voor u .

Kijk 11 op het scherm wanneer u typt. Dit maakt het corrigeren van fouten sneller en zal je dwingen om te onthouden waar de toetsen op het toetsenbord .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je een Microsoft Wire…
·Hoe kan ik een laptop Key verv…
·Hoe maak je een Apple Bluetoot…
·Hoe gebruik ik de Underscore M…
·Waarom werd het QWERTY Laid Ou…
·Hoe maak je een Battery Cover …
·Hoe u uw muis Silent Zorg 
·Hoe de Key Insert uitschakelen…
·Hoe de Logitech Bluetooth Mous…
  Related Articles
Hoe maak je verbinding met een Bluetooth…
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met e…
Hoe kan ik een On - Screen Keyboard Gebr…
Kan een iPad worden aangesloten op een t…
Het automatisch laden Spelling Correctie…
Hoe maak je een toetsenbord synchroniser…
Hoe de Keyboard Get wilt zien op een iPa…
Hoe de iPad koppelen met een draadloos t…
Hoe maak je verbinding een iPad Keyboard…
  Hardware Articles
·Risico's en voordelen van Computer Techn…
·Mijn Toshiba Laptop start niet 
·Hoe maak je een Compaq Presario V500 Rep…
·Hoe te Enter een Phoenix BIOS 
·Hoe kan ik foto's van mijn computer naar…
·Hoe maak je verbinding een SCSI-poort op…
·Hoe Kies Automatisch aanvullen Tekst op …
·Wat zijn Computer Output Devices ? 
·Verbinding maken met mijn computer op af…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com