Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
HP Pavilion dv9000 Problemen
De HP Pavilion dv9000 is onderdeel van een serie van notebooks gemaakt door HP dat de Core Duo-processor en Nvidia grafische kaarten gebruiken en hebben een HD DVD drive geïnstalleerd als standaard uitrusting . De dv9000 is niet zonder problemen , echter, HP weigerde om de problemen bestond tot David Berlind schreef erover in zijn blog op ZDNet.com op 22 oktober 2007 toe te laten . Dat was toen HP eindelijk nam maatregelen om defecte onderdelen te vervangen . Fabrikant Gebreken

Volgens de website van HP , een tekortkoming fabrikant in de hardware veroorzaakt tal van problemen die diverse aspecten van de dv9000 serie , onder andere notebook series betreffen . Vanwege deze problemen , wordt HP biedt een uitgebreide garantie van een extra 24 maanden bovenop de oorspronkelijke 12 maanden garantie , die wordt geleverd met de aanschaf van de notebook -pc , of de 24 maanden garantie , dat is een extra aankoop boven de 12 maanden optie . Deze verlengde garantie geldt alleen voor de getroffen door het gebrek serie en alleen als de notebooks zijn die bepaalde symptomen . Sommige van de symptomen die de dv9000 serie van invloed zijn problemen met het scherm , problemen met de draadloze netwerkkaart , problemen met oververhitting en voeding problemen . Als deze symptomen worden vastgesteld , wordt de klant gevraagd om de notebook terug te keren naar de plaats van aankoop , zodat de defecte onderdelen vervangen kunnen worden .
Oververhitting en Power

De problemen met oververhitting veroorzaakt door een defecte schakelaar de ventilator op de processor . De problemen met de stroomvoorziening direct betreffen ook de batterij . De batterij lampje gaat niet aan , zelfs als de notebook is aangesloten op de muur met de AC- adapter aangesloten en deze correct werkt . In sommige gevallen zal de notebook start niet op alle, zelfs als het is aangesloten en de accu is aangesloten .

Bovendien, als de processor oververhit raakt , zal de computer niet starten wanneer de knop wordt ingedrukt . Deze oververhitting wordt vaak toegeschreven aan het LCD- scherm niet werkt , maar als er een externe monitor is aangesloten , de monitor zelf werkt prima omdat de monitor wordt afzonderlijk aangedreven , niet door de notebook- pc 's processor. In beide gevallen wordt de klant gevraagd om de notebook terug te keren naar de plaats van aankoop , zodat de defecte onderdelen vervangen kunnen worden .
Beeldschermproblemen

Problemen hotels met het display zijn talrijk en bestaan ​​uit verschillende symptomen, waaronder het display niet met de macht bij allen en het beeldscherm niet werkt , ook al een externe monitor werkt prima . Enkele van de bekende oorzaken rechtstreeks betrekking hebben op de problemen met oververhitting , zoals wanneer de processor te warm wordt , zal het display knipperen uit . Als een van deze problemen gebeuren , HP vraagt ​​dat de klant de notebook terug naar de plaats van aankoop om de defecte onderdelen te vervangen .
Netwrok Problemen

Het bedrijf herinnerde aan de netwerkkaarten die het mogelijk maken de HP Pavilion dv9000 om verbinding met het internet . Het terugroepen stelt dat een defect in de verbinding van de netwerkkaart op het moederbord zorgt het apparaatbeheer niet om de installatie van de kaart te herkennen . Met andere woorden , de HP dv9000 denkt dat het heeft geen netwerkkaart geïnstalleerd en kan dus geen verbinding met het internet . HP vraagt ​​dat klanten terug de notebooks op de plaats van aankoop op het moederbord hebben vervangen .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je verbinding een T -…
·IBM ThinkPad harde schijven zi…
·Hardware Specificaties voor Co…
·Hoe maak je verbinding een nie…
·Waarom is het belangrijk om ee…
·Hoe kan ik een Dell Latitude l…
·Handmatig aanpassen van de Qui…
·Hoe kan ik een gebruikte lapto…
·Hoe kan ik een Sony Vaio VGN -…
  Related Articles
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
Hoe te Zet een webcam op een HP Pavilion…
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
HP Workstation Heatsink Kenmerken 
Specificaties voor een HP xw6600 
HP XW4300 Specs 
  Hardware Articles
·Hoe de Memory Specificaties Upgrade Op e…
·Hoe te verbinden een PCI- geluidskaart e…
·Hoe maak je een voorblad toevoegen aan e…
·Hoe om te schakelen van een Nvidia om ee…
·Hoe de DVD regiocode zoeken I Can Play 
·Pros & Cons van loskoppelen van een comp…
·Informatie over defragmenteren uw comput…
·Wat zijn de verschillen tussen Inspiron …
·Hoe een Mirror Finish op een computer za…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com