Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Wat is een ThinkPad
? ThinkPad is een merk van notebook computers van de productie van elektronica firma Lenovo . Oorspronkelijk door IBM , heeft de ThinkPad -serie is voortdurend bijgewerkt door de jaren heen om de nieuwste computer hardware en besturingssystemen zijn , waardoor ze geschikt zijn voor professionele en persoonlijke gebruikers. Geschiedenis

IBM eerste
geproduceerd ThinkPad laptops in 1992 . Gedurende de jaren '90 , IBM gebruikt nieuwe processors , harde schijven en kleuren LCD-schermen in elke herziening van de ThinkPad . De computers liep ook de nieuwste versie van Microsoft's Windows-besturingssysteem , te beginnen met Windows 3.1 op de eerste ThinkPad modellen . In 2005 , IBM verkocht het merk ThinkPad aan het Chinese bedrijf Lenovo , dat blijft ThinkPad notebooks te produceren in samenwerking met IBM -ingenieurs .
Ontwerp

Elke ThinkPad heeft opgenomen een kleuren LCD-scherm ( liquid crystal display ) scherm , met nieuwere modellen met schermen staat de weergave van hogere resoluties en een grotere kleurbereik . Thinkpads zijn traditioneel zwart , hoewel modellen hebben gebruik gemaakt van verschillende materialen zoals titanium , kunststof en magnesium -legeringen in de bouw. Dit geeft ThinkPads een duurzame behuizing , waardoor ze aantrekkelijk zijn voor professionals voor gebruik in het veld . NASA heeft zelfs gezonden ThinkPads in de ruimte met astronauten .
Eigenschappen

Een opvallend kenmerk van veel ThinkPad -modellen is het toetsenbord. Sommige ThinkPads hebben de kenmerkende " vlinder " toetsenbord, dat uitzet wanneer de laptop wordt geopend om een ​​toetsenbord dat breder is dan de notebook behuizing te produceren . Andere ThinkPad toetsenborden kunnen kantelen of draaien om een ​​comfortabele hoek te typen produceren . ThinkPads waren ook een van de eerste laptops met een wijzende stok gebruiken voor invoer . Latere modellen toegevoegd een trackpad .
Specs

Met ingang van begin 2010 , de ThinkPad- serie omvat zes verschillende computers . De R-serie maakt gebruik van 2,8 GHz Intel Core 2 Duo-processor en is voorzien van ofwel een scherm 14,1 of 15,4 inch . De SL -serie is bedoeld voor kleine bedrijven en is voorzien van een 2,53 Core 2 Duo-processor en een Gigabit Ethernet- netwerkpoort . De ThinkPad T -serie is een krachtige zakelijke laptop met 256 MB ATI Mobility FireGL V5250 grafische . De X-serie is een consumenten- laptop met een gewicht van slechts 1,1 kg . De X-serie Tablet voegt een touch- gevoelige scherm . Ten slotte is de top-of - the-line W-serie maakt gebruik van schermen tot 17 inch en een 7200 RPM harde schijf .

De

Sinds de eerste ThinkPads in de vroege jaren 1990 , hebben beoordelingen algemeen positief . Technologie critici hebben aangehaald de ThinkPad 's stijve , duurzame constructie , betrouwbaarheid en de algehele waarde . Nieuwe modellen hebben snel de nieuwste processoren of de ingang en-uitgang kunnen aannemen , verdienen verdere lof . Een klacht is het feit dat de ThinkPad ontwerpen heel weinig zijn veranderd , met de huidige modellen lijken op oude , verouderde machines .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe te Zet de Ambient Light Se…
·Hoe te vermijden van de nadele…
·Hoe te Scroll op een Alps touc…
·Hoe kan ik een CMOS-batterij v…
·Hoe werkt een A /C -adapter in…
·De specificaties van een HP XH…
·Processor Typen op de HP Lapto…
·Doe - Het-Zelf WiFi Booster vo…
·Lenovo Thinkpad Specs 
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Stap-voor - stap handleiding voor het bo…
·Hoe te Large Fingers Controle voor het t…
·Hoe feedback achterlaten op de Android M…
·Om te lezen hoe een Dual Layer DVD 
·Is een Mac Mini Goed voor CS3 
·Hoe krijg ik toegang tot mijn BIOS op mi…
·Hoe controleert de prestaties van uw RAM…
·Specificaties voor de HP ze5200 
·Hoe maak je een digitale camera geheugen…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com