Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe werkt een A /C -adapter invloed op de prestaties van een laptop 's ?
Terwijl een laptop computer is ontworpen om te werken , zelfs wanneer het is aangesloten , de A /C -adapter is een belangrijk stuk gereedschap voor het bereiken van topprestaties . De A /C -adapter kunt u uw laptop te bedienen voor langere perioden en houdt de batterij op volle kracht . Echter , kan de verkeerde A /C -adapter ook resulteren in schade aan uw apparaat. Batterijduur

Een belangrijke functie
van een A /C -adapter is de accu van de laptop op te laden . Bij gebruik van de laptop met de aangesloten adapter , zal het voorkomen dat de batterij van de macht te verliezen . Zelfs als de laptop is uitgeschakeld , het bijhouden van de aangesloten adapter zal helpen om de accu 's te behouden . Met behulp van de laptop vaak zonder de adapter of niet houden van het aangesloten wanneer niet in gebruik batterijduur zou kunnen verminderen op de lange termijn .
Grotere betrouwbaarheid

Als u veel reist voor het werken met uw laptop , kan je jezelf op plaatsen waar je niet in staat om aan te sluiten bij de A /C -adapter zijn . Houden van het aangesloten op de laptop en aangesloten voor vertrek naar huis of op kantoor adapter zorgt ervoor dat u een volle batterij lading hebben . Als gevolg hiervan , zal uw laptop klaar om te gebruiken voor de maximaal mogelijke tijd zonder aanklacht worden mocht dat nodig zijn , waardoor de mogelijkheid van verlies van vermogen wanneer u dat het meest nodig hebben .
Juiste spanning

Als uw a /C -adapter defect is en je nodig hebt om een ​​nieuwe te kopen, het kiezen van een met de juiste spanning zal resulteren in een juiste werking. Concreet moet de uitgangsspanning van de adapter overeenkomen met die van uw laptop , waar je meestal te vinden op het etiket op de onderkant van de machine . Volgens LaptopBattery.org , inpluggen van een 19 - volt adapter in een 15 - volt laptop , bijvoorbeeld , kan het apparaat beschadigen .
Passende Tip

Het is ook belangrijk dat bij de aankoop van een vervangende adapter voor uw laptop , je een die een compatibele tip , dat is de metalen plug die je op je laptop in de DC -aansluiting te voegen bevat. Een incompatibele tip kan resulteren in uw laptop niet werkt , en het kan zelfs schade aan het apparaat veroorzaken . Als u de aankoop van een generieke A /C -adapter die wordt geleverd met een pakket van verschillende tips , controleren om te zien dat een tip beschikbaar is die past bij uw specifieke laptop model .

Previous: Next:
  laptops
·Kan een laptop worden aangeslo…
·Hoe kan ik de RAM wijzigen in …
·Laptop Toshiba Satellite L25 -…
·Hoe te SoundMAX drivers te ins…
·Hoe de Boot scherm op een Acer…
·Hoe kan ik extra geheugen inst…
·Hoe een FL Inverter op een Ace…
·Compaq Presario V6000 Gebruike…
·Normale Laptop Temperaturen 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je het scherm vervangen op een HP Pa…
·Informatie over Computer Toetsenborden 
·Hoe maak je een CPU Processor Verwijder 
·Hoe maak je een K - Byte Memory Upgrade …
·Hoe Dell computer onderdelen zoeken 
·Canon Scanner Programma 
·Hoe de RAID-array op een HP -computer 
·PC Card oscilloscoop Instruments 
·Hoe om Live Footage van een webcam Get V…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com