Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe maak je een Gateway LCD Vervang
Zoals met elk stuk van computer hardware , LCD-schermen moeten uiteindelijk worden vervangen . LCD -schermen vaak breken of hun elektronische componenten stoppen met werken . Alle LCD schermen zijn gemaakt van vloeibaar kristal tussen twee glasplaten . Dit zorgt voor een apparaat dat gemakkelijk kan breken als verkeerd . Gelukkig , LCD -schermen voor de meeste Gateway laptops zijn beschikbaar voor aankoop online ( zie bronnen ) . LCD- scherm van uw Gateway verwijderen vereist gedeeltelijke demontage van het LCD-scherm . Wat je nodig hebt
Phillips - schroevendraaiers
platte schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit uw laptop , sluit het LCD-scherm en koppel alle mogelijke stroombronnen uit de laptop . Dit geldt ook voor het loskoppelen van de netadapter , de batterij te verwijderen en loskoppelen van alle externe opslagapparaten en randapparatuur van de laptop . Laat ongeveer 20 minuten voor uw laptop afkoelen voor demontage . Kopen van 2

Open het LCD-scherm en verwijder de rubberen schroef dekt vanaf het voorpaneel van het LCD-scherm met een kleine , platte schroevendraaier . Verwijder de Phillips - kop schroeven waarmee het frontpaneel om de rest van het LCD- scherm te monteren . Verwijder het frontpaneel van het LCD- scherm en leg het opzij . Sommige Gateway laptops vereisen dat u het LCD scharnier te verwijderen . Als dit het geval is , gebruik dan een kleine , platte schroevendraaier voorzichtig wrikken het af van de laptop .
3

Zoek de omvormer aan de binnenkant van de onderste rand onder het LCD -scherm . De omvormer aan boord is een kleine printplaat die stroom stuurt naar uw LCD-scherm van het moederbord . Verwijder de Phillips - schroeven vast aan het LCD-scherm , en vervolgens verwijderen uit de laptop .
4

Verwijder de Phillips - kop schroeven die het LCD -scherm in het LCD-paneel montage . Deze schroeven worden ofwel zich in de voorste vier hoeken van het LCD- scherm of aan elke kant van het LCD-scherm .
5

Pak de bovenste rand van het LCD-scherm en kantel hem naar beneden totdat de achterzijde van het scherm zichtbaar is. Koppel de LCD- video -kabel van de achterkant van het LCD-scherm . Verwijder het kapotte scherm van de LCD- assemblage en leg het opzij .
6

Sluit het LCD- video- kabel aan op de connector aan de achterkant van de vervangende LCD -scherm . Plaats het LCD -scherm in het LCD- assemblage . Lijn de schroefgaten in de vervangende LCD -scherm met de schroefgaten op het LCD- behuizing . Bevestig het Phillips - schroeven aan de nieuwe LCD -scherm .
7

Vervang de omvormer aan boord , zijn twee stroomkabels en de bevestigingsbouten . Vervang het voorpaneel van het LCD-scherm , de bevestigingsschroeven en hun rubber schroef dekt .
8

Sluit en vervang alle macht aan uw Gateway laptop .

Previous: Next:
  laptops
·Acer Aspire 4720Z Demontage Gi…
·Hoe de helderheid van het sche…
·Hoe uit elkaar te halen een To…
·Hoe kan ik een Dell Latitude D…
·Hoe controleert de Heatsink op…
·Hoe kunt u helpen u uw laptop …
·Hoe uit elkaar te halen een la…
·Hoe de Password Reset op een T…
·Specificaties voor de Toshiba …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een document Fotografeer 
·Programma om verwijderde bestanden van e…
·Parallel Computer Connection Definition 
·Laptop Hardware Gereedschap 
·Het automatisch laden van een Hot Key op…
·Hoe de Boot Order wijzigen 
·Hoe maak je een virtuele machine opstart…
·Hoe maak je een SanDisk MicroSD -kaart f…
·Hoe maak je een Floppy Drive Fix 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com