Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een document Fotografeer
U kunt snel en gemakkelijk een permanente archief van papieren documenten door het fotograferen van de documenten met een digitale camera . Duidelijke , goed verlichte foto's kunnen ook worden omgezet in bewerkbare tekstbestanden met behulp van optische tekenherkenning technologie . Om een ​​hoge - kwaliteit foto's van documenten te maken zul je een digitale camera , een statief en ten minste twee kunstmatige lichtbronnen nodig om ervoor te zorgen dat uw foto precies genomen en leesbaar . Wat je nodig hebt
Digitale camera
Statief Foto: Twee lichtbronnen
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet uw digitale camera op een statief boven het document . Een statief is belangrijk omdat het zorgt ervoor dat alle documenten worden gefotografeerd op een passend , vergelijkbaar hoek en afstand . Ervoor zorgen dat het statief is ingesteld zodanig dat de lens van de camera is parallel aan het document . Het gebruik van een statief kan ook bijdragen tot het verminderen van de vereiste voor uw foto , omdat het zal helpen om de camera volledig stil licht .

Place 2 het document direct onder uw statief set .
< br > 3

Verlicht het document met zoveel licht als mogelijk . De kwaliteit van de verlichting is een van de factoren die het meest kritisch is voor een succesvolle document fotografie . Het hebben van voldoende licht is belangrijk voor het vermijden van donkere gebieden en schaduwen in de foto . Natuurlijk daglicht is een uitstekende bron van verlichting , maar als je nodig hebt om kunstlicht te gebruiken gebruik dan ten minste twee bronnen om te voorkomen shadowing .

Focus 4 de camera op het document . Zorg ervoor dat uw camera is goed gericht op het document tekst een duidelijke , leesbare foto te produceren . Stel de optische zoom tot maximaal het niveau van uw camera en stel het statief op een geschikte afstand , zodanig dat het document het hele gezichtsveld vult . Handmatige scherpstelling neiging het beste te werken wanneer dat mogelijk is , maar als je liever autofocus optie van je camera te gebruiken dan kunt u het beste resultaat te bereiken met de macro -stand van de camera .
5

Maak een foto van uw document met uw digitale camera . Vermijd het gebruik van een flitser van de camera tenzij dit noodzakelijk is voor het produceren van voldoende licht . Een flitser kan problematisch zijn bij het fotograferen van documenten , omdat het kan leiden tot de foto om kunstlicht en donkere vlekken bevatten . Dit is vooral problematisch als het document wordt afgedrukt op glanzend papier . Als u niet in staat zijn om genoeg licht om de foto te nemen produceren zonder gebruik van de flitser van de camera dan kan je de negatieve effecten van de flitser te verminderen door het uitzoomen en het maken van de foto van verder weg .
< br >

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een harde schijf v…
·Aanwijzingen voor Flash Drives…
·Hoe te installeren een LifeCam…
·Hoe maak je een harde schijf v…
·Hoe de Jumper op een Maxtor ha…
·Hoe maak je een Dual Intensity…
·Wat is een Postcode 
·Wat is een Computer Docking St…
·Livescribe Vs . Logitech 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Reflash CMOS BIOS 
·FAT32 harde schijf Partition Recovery Pr…
·Hoe te verwijderen Schrijf Protection op…
·Inkjet Vs . Toner 
·Hoe kan ik een Lexmark X85 printer te in…
·Scannen & E-mail een document Een HP Sca…
·Hoe te beveiligen met wachtwoord uw iPad…
·Hoe maak je een harde schijf die moet Tw…
·Hoe te lezen HP Printer serienummers 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com