Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe je Mini Notebooks Test
Notebook computers staan ​​bekend om hun draagbaarheid , en mini-notebooks nemen dat begrip een stap verder . Deze apparaten zijn zo licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen als een tablet , en ze passen gemakkelijk in een tas of koffer, waardoor ze een uitstekende keuze voor reizen . Maar of u nu in de markt voor een kleine notebook of een ultra - portable netbook , is het best om elke machine in persoon te testen alvorens een definitieve aankoop beslissing . Instructies
1

Ga naar de winkel en kijk naar de mini-notebooks en netbooks op de display. Let op de verschillende maten beschikbaar, van kleine notebooks met 12 - inch en 13 - inch schermen , tot kleine netbooks met een beeldscherm van 10 inch en kleiner .

Type 2 op het toetsenbord van elke computer te zien hoe voelt het toetsenbord terwijl u werkt . Probeer om uw dagelijkse werk zo goed mogelijk na te bootsen om ervoor te zorgen dat het toetsenbord zich comfortabel genoeg om te gebruiken op een regelmatige basis te zijn . Sommige netbook eigenaren klagen dat het kleine toetsenbord voelt verkrampt , en dat het gemakkelijk is om twee toetsen te raken in een keer per ongeluk .
3

Controleer het scherm op elke eenheid om ervoor te zorgen dat het helder is genoeg te lezen . De helderheid van het scherm is een andere veel voorkomende klacht onder eigenaren van kleine notebooks en netbooks . Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en kies " Eigenschappen" om de weergave-instellingen te zien . Pas de instellingen en zie hoe de verandering van invloed op de helderheid en leesbaarheid van het display .
4

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram " My Computer " en kies " Eigenschappen" om de hoeveelheid geïnstalleerd geheugen zien en de snelheid van de processor . Netbooks hebben de neiging om minder krachtige chips en lagere hoeveelheden geheugen dan traditionele notebooks hebben , maar het is nog steeds een goed idee om te zoeken naar een eenheid met minimaal 2 GB geheugen .
5

Klik op de " Start" en kies " programma's . " Kijk naar de programma's die standaard met de netbook of mini-notebook komen . Een duurdere computer misschien een betere koopje zijn als het wordt geleverd met de software die u nodig heeft voor thuis of op het werk .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een Wi - Fi hotspo…
·Hoe maak je een Wi - Fi- kaart…
·Hoe gebruik je een normale tv …
·Laptop Touchpad Opties 
·Wat is de meest krachtige lapt…
·Hoe naar Power Switch van lapt…
·Hoe maak je een Westinghouse l…
·Welk type van scherm is op een…
·Hoe kan ik nieuwe laptops aan …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·eReader & iPad Pixeldichtheid 
·Het verschil tussen SATA 1 & 2 SATA Lapt…
·Hoe kan ik een Toshiba Satellite A10 Dem…
·Hoe Laptop Keys wijzigen 
·Hoe om gegevens van een andere harde sch…
·Hoe te Win98 installeren op een Flash Dr…
·Hoe maak je een 9250C Met behulp van een…
·Hoe kan ik een Dell 6000 Tegenlicht Verv…
·Laser Cutter Problemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com