Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Welk type van scherm is op een Inspiron 1525 ?
Uw laptop scherm type en specificaties bepalen de kwaliteit van uw visuele verbinding met de computer . Dell Inspiron 1525 is een zakelijke laptop , zodat het scherm en de bijbehorende hardware zijn niet speciaal gemaakt voor high - end gaming -of high - definition video . Jerry Jackson's 2008 review op NotebookReview.com verzekert dat het display moet voldoen aan de meeste gemiddelde gebruikers , die niet op zoek naar een gaming of media PC . Grootte en Resolutie

De Dell Inspiron 1525 is uitgerust met een breedbeeld scherm meet 15,4 inch diagonaal . Weergave opties bieden speelruimte voor de resolutie , met ofwel een 1.280 bij 800 pixel scherm of een 1440 bij 900 pixel resolutie
Technology

gebruikt in de Inspiron -technologie . scherm 1525 is breedbeeld extended graphics array-technologie , die ondersteunt tot 65.000 kleuren tegelijkertijd . De 1525 's actieve matrix display is gebaseerd op thin film transistor -technologie en zorgt voor een snellere refresh rates dan eerdere technologieën . Het scherm is verkrijgbaar met een matte of glanzende afwerking , met de hogere resolutie 1440 bij 900 pixel display alleen verkrijgbaar met een glanzend scherm .
Grafieken

Hoewel niet direct scherm specificaties , de graphics zijn even belangrijk bij de bespreking van de algemene kwaliteit van het display . De Inspiron 1525 is uitgerust met Intel's geïntegreerde Graphics Media Accelerator X3100 met geen opties voor een dedicated grafische kaart, die betere graphics zou bieden voegen . In tests uit te voeren voor Carla Thornton's februari 2008 PC World beoordeling , het spel liep 3D-spel " Doom 3 " op een stotterende 9.03 frames per seconde . Terwijl de " Far Cry " deed een beetje beter met 14,64 frames per seconde . Games draaien die langzaam zijn schokkerig en onspeelbaar .
Deskundig advies

Terwijl de Inspiron 1525 kreeg algemeen goede recensies , het beeldscherm en de grafische kwaliteit reviews opgedoken verschillende meningen . Thornton's februari 2008 PC World beoordeling zegt de laptop is " beperkt tot eenvoudige spelletjes en andere 2D- toepassingen . " Jackson januari 2008 review voor NotebookReview.com waarschuwt dat " het gebrek aan hogere resoluties is een ernstige fout . " Aan de positieve kant , Cisco Cheng's januari 2008 PC Magazine beoordeling noemt het scherm een " zegen voor video- enthousiastelingen , " ook op te merken dat digitale fotografen zullen genieten van de kwaliteit van het scherm .

Previous: Next:
  laptops
·De specificaties van een Dell …
·Hoe te verbinden het Koord Van…
·Hoe kan ik een Toshiba Tecra M…
·Hoe te Eee Fix op een PC 
·Hoe de nummer Pad gebruiken op…
·DIY : Laptop Stand 
·Mijn Dell D630 laptop heeft Ge…
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 5…
·Uw Dell Inspiron 6000 laptop i…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
Wat is een jailbroken iPad ? 
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
  Hardware Articles
·Flashgeheugen Vs . Hard Drive 
·Hoe om te bepalen Werkelijke Print Koste…
·Hoe om kabels van een SATA drive 's Conn…
·Hoe te Printers In een PC 
·DIY : Kabel Organizer 
·Hoe je Werk de GeForce4 Ti 4800 
·Hoe maak je een programma starten vanaf …
·Hoe kan ik extra geheugen installeren op…
·Hoe de geluidskaart wijzigen in een Dell…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com