Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Flash Drives >> Content
Hoe te Win98 installeren op een Flash Drive
U kunt Windows 98 installeren op een USB ( Universal Serial Bus ) flash drive , maar het moet compatibel zijn met het besturingssysteem . Helaas , Win98 is niet voor het opsporen van flash drives zonder de juiste soort chauffeurs . Als de USB -stick niet is uitgerust met software die de drivers voor Win98 installeert , moet u op het internet zoeken naar de website van de fabrikant om te zien of ze bieden stuurprogramma's die u kunt downloaden . Wat je nodig hebt
Windows 98 installatie CD
USB flash drive verhuur CD - ROM drive
Computer met internet aansluiting
Toon Meer Aanwijzingen
1

Steek de stick in een USB- poort op uw computer . Inloggen op het internet en download de driver voor de USB flash drive en Win98 . Pagina 2

Start de computer opnieuw
. Windows detecteert automatisch dat je nieuwe hardware hebt geïnstalleerd op uw computer . U dient een bericht dat zegt , " New USB-opslagapparaat is gedetecteerd " op uw computer .
3

Open " My Computer " en zoek het nieuwe station te zien . Windows kent meestal de letter " E : " om de flash drive en laat het als een klik op de stationsletter aan het pop-upvenster te openen " Verwisselbare schijf . " . U kunt beginnen met het kopiëren van bestanden van de installatie-CD Win98 op de USB flash drive .
4

Plaats de installatie-cd van Windows 98 in het cd - rom- drive en kopieer alle bestanden op de USB flash drive , start de computer opnieuw .
5

Wijzig de opstartvolgorde instellingen in het BIOS ( Basic Input Output System ) , zodat uw computer zal opstarten vanaf de USB flash drive . Druk op de toets " F10 " of de " Delete " toets om het BIOS te openen . Raadpleeg de handleiding van uw moederbord of de fabrikant van uw computer om uit te vinden de juiste sleutel te drukken om in de BIOS .
6

Pas de BIOS-instellingen en de opstartvolgorde te wijzigen . Volg de BIOS instructies om de juiste toetsen die u zal toestaan ​​om de instellingen te wijzigen gebruiken . Zorg ervoor dat de USB-flashdrive is genoteerd aan eerst opstarten . Sla de instellingen op en verlaat het BIOS .
7

Start de computer opnieuw . Volg Win98 instructies voor het installeren van het besturingssysteem . Selecteer de optie om Win98 setup installatie te starten .
8

Druk op de " Doorgaan" knop aan om de wizard te starten . Volg Win98 instructies om u te helpen door het setup-proces . Het zal even duren voor de installatie te voltooien . Start uw computer opnieuw en voer wat Win98 wordt u gevraagd om in te voeren .

Previous: Next:
  Flash Drives
·Hoe kan ik muziek van iTunes n…
·Hoe kan ik herstellen van een …
·Hoe te installeren Linux op ee…
·Hoe je Fedora installeren van …
·? Zal een Imation Flash Drive …
·Het wijzigen van de Command Pr…
·Wat is het verschil tussen een…
·Hoe informatie Kopiëren naar …
·Hoe te herstellen van een U3 -…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te inktcartridge wijzigen voor Epson…
·Hoe de Connector voor AC vervangen op ee…
·Video Compatibel met de iPad 
·Hoe maak je een prijs Sun SPARC systeem 
·Thinkpad R500 Specificaties 
·Hoe maak je een computer Get to Run Raid…
·Hoe je CPU Speed ​​Adjust 
·Hoe maak je een Flash Drive Herschrijf 
·Hoe de grafische kaart Upgrade voor een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com