Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Laptop Moederbord form factors
Bij aankoop van een laptop , het kennen van de form factor die geschikt is voor uw behoeften is ongelooflijk behulpzaam . Laptops variëren in grootte van de ultraportable super lichtgewicht netbooks op de omvangrijke en zware , maar zeer krachtige desktop replacement laptops . Bij de beslissing over een vormfactor , vraag jezelf af wat je de laptop voor , zoals gaming , media bekijken , kantoor presentaties , zware tekstverwerking of lichte mobiele toegang nodig hebben . Desktop vervangers zijn beter geschikt voor gaming en high - end presentaties , en midsize form factor laptops zijn ook heel goed in staat het kantoor presentaties . Als u overweegt het doen van een groot deel van tekstverwerking wil je op zijn minst een middelgrote laptop en eventueel de meer ergonomisch toetsenbord gepresenteerd door een desktop vervanger . Als je gewoon op zoek naar een Internet- toegang machine mee te nemen op de weg met u , zou een netbook meer uw snelheid. Netbook form factors

Netbooks
zijn een nieuwer ontwerp in de laptop wereld . Hoewel ze niet brengen de volledige veelzijdigheid van een full - sized laptop , doen ze beschikken over een indrukwekkend niveau van draagbaarheid , terwijl nog het brengen basisfunctionaliteit . De netbook moederbord form factor is meestal rond de 10 bij 12 centimeter en is relatief vederlicht . Enkele van de belangrijkste voordelen van de form factor is de enorm toegenomen levensduur van de batterij , bij sommige modellen bieden tot 12 uur . Er is echter een nadeel , helaas , omdat netbooks hebben zo'n compact ontwerp , hun kleine toetsenborden kunnen wat moeite voor die poging om iets van de lengte typen veroorzaken . Netbooks ook de neiging om achter te blijven in de media toepassingen , zoals het bekijken van films , streaming video's of 3D-modellering . Naarmate de technologie verbetert , zal het verschil in termen van prestaties tussen een netbook en een typische laptop blijven minder merkbaar groeien . Met ingang van 2010 , de meest opvallende verschil voor de form factor is de beperkte hoeveelheid RAM die de meeste netbooks bevatten .
Midsize Form Factors
Middelgrote laptops kunnen worden geïdentificeerd door hun comfortabele en kleinbedrijf toetsenborden .

Als je denkt aan een typische laptop , wat je denkt is een middelgrote vormfactor . Dit zijn de typische laptops gebruikt voor thuis -en zakelijke doeleinden en zijn relatief goedkoop . Ze bieden een evenwichtige benadering van de batterij , verwerkingsmogelijkheden en algemeen nut. Deze laptops zijn ideaal voor hen die dit nodig voldoende vermogen voor media- applicaties zoals het bekijken van video's , zetten op kantoor presentaties en biedt een volledige suite van office software de productiviteit . Midsize vormfactor laptops hebben veel baat bij het ​​hebben van een uitgebreide RAM-capaciteit over de netbook . Midsize vormfactor laptops hebben meestal een groter aantal havens dan een netbook , waardoor de laptop te werken met meer randapparatuur .
Large Form Factor Laptops

Groot vormfactor laptops doel volledig vervangen van de thuis-pc . Meestal verkocht als high-performance machines , deze laptops hebben enigszins beperkt draagbaarheid en zijn meestal vrij zwaar in vergelijking met andere modellen van het jaar . Deze grotere laptops zijn ook uitgerust met grotere schermen , waardoor ze beter geschikt voor het bekijken van films en andere visuele media . Typisch desktop replacement laptops worden verkocht met docking stations om te helpen af te koelen van de eenheden als ze de neiging om warm draaien . Grote vormfactor laptops zijn ontworpen voor gaming en zelfs dedicated videokaarten niet verbonden aan de belangrijkste moederbord . Dit is een belangrijk verschil, want de meeste laptops gebruiken geïntegreerde display-technologie , die een grotere last legt op de processor en het RAM-geheugen van de computer , dus het beperken van de ervaring van de gebruiker. De gemakkelijkste manier om een grote form factor laptop te identificeren is gewoon door de grootte-eenheden scherm . Een 17 - inch scherm of groter zal hebben meestal een grote form factor moederbord .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe de Inverter Board vervange…
·Hoe de helderheid wijzigen op …
·Hoe de temperatuur van een lap…
·Hoe maak je verbinding maken m…
·Hoe Hook Up een laptop op een …
·Hoe te Turn On een Dell Inspir…
·Hoe kan ik een laptop Zet teru…
·Hoe de Screen verwijderen van …
·Hoe Memory Zet op een laptop 
  Related Articles
iPad Systeemvereisten 
Hoe maak je een iPad aansluiten op een S…
Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
Hoe gebruik je een iPad 3G aan Sluit een…
Hoe kan ik een laptop te vervangen door …
Hoe maak je een iPad laden via een lapto…
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Hoe maak je een iPad gebruiken als een l…
Moet ik een iPad of een laptop? 
  Hardware Articles
·Hoe Set Up Internet Access op een Dell A…
·Over Externe DVD branders 
·Hoe uw Eee PC netbook Reinig 
·Hoe de HP LaserJet Reinig 1000 Rollers 
·Hoe weet u of uw Mac Fan Is Broken 
·Hoe kan ik Reset de lamp op een Hitachi …
·Tyan S1854 moederbord Specificaties 
·Hoe de Mouse Pad uitschakelen op een Del…
·Hoe Computer Cables Recycle 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com