Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe de Inverter Board vervangen op een HP dv7 -serie
De Hewlett Packard Pavilion dv7 Entertainment PC beschikt over een 17.0 inch SXGA of WXGA LCD -scherm . Onder normale omstandigheden moet het display functioneert prima voor vele jaren , maar af en toe iets mis kan gaan naar het scherm veroorzaken te stoppen met werken . Een veel voorkomende oorzaak van display problemen is een slechte weergave inverter board . De omvormer is essentieel voor de werking van de achtergrondverlichting van het scherm en als het niet lukt , kan het scherm niet functioneren. Om het probleem op te lossen , kunt u een vervangende omvormer aan boord te kopen en te installeren in beeldscherm van de computer . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Kleine platte schroevendraaier
Nieuwe omvormer aan boord ( deel # 480447-001 ) op Twitter Toon Meer Aanwijzingen
Verwijder Beeldscherm
< br > 1

Bereid de dv7 door het uitschakelen , loskoppelen van de voeding en eventuele andere externe apparaten en de batterij te verwijderen . Leg de computer op een tafel met de onderkant van de computerbehuizing naar boven . Kopen van 2

Draai de schroeven langs de randen van de grote T - vormige accessoires deksel . Er zijn in totaal zes schroeven , rond de randen van het deksel . Zodra de schroeven los zitten , til de achterste rand van het deksel omhoog en naar de voorkant van de computer om deze los van de basis en verwijder deze .
3

Ontkoppel de twee antennekabels van de draadloze LAN- module door ze zachtjes te tillen van hun terminals . De draadloze LAN-module bevindt zich aan de rechterzijde van het compartiment wanneer u naar de onderkant van de computer met de voorkant naar u toe .
4

Verwijder de acht switch schroeven aan de onderkant van de zaak . Er zijn vier schroeven in het batterijcompartiment , twee aan de linkerkant en een in de rechter achterhoek . Zet de computer weer rechtop en open de display. Til de achterkant van de schakelaar bedekken een paar centimeter en schuif het naar de weergave genoeg om te kunnen toegang krijgen tot de LED -kabel . Schuif de LED -kabel uit de connector los en verwijder het afdekplaatje van de computer .
5

Sluit het beeldscherm en zet de computer terug over . Verwijder het enkel toetsenbord schroef uit zijn ligging bijna in het midden van de onderkant van de behuizing , tussen de geheugenmodules en batterijcompartiment . Draai de computer om en open het beeldscherm . Verwijder de vier extra toetsenbord schroeven , gelegen in een lijn langs de achterste rand van het toetsenbord . Deze schroeven worden onthuld wanneer u de schakelaar te verwijderen .
6

Pak achterkant van het toetsenbord en iets optillen , terwijl het tegelijkertijd te schuiven in de richting van het display aan de lipjes aan de voorkant los . Laat het toetsenbord rusten in een hoek tegen het scherm . Til het toetsenbord lintkabelconnector opsluiten om deze te ontgrendelen en schuif de kabel uit . U kunt nu het toetsenbord .
7

Maak de luidsprekerkabel los van de connector op het moederbord . Verwijder de drie kruiskopschroeven uit de luidspreker bord en til deze uit de computer .
8

Koppel het beeldscherm los van de connector in de buurt van de linker - achterhoek van de zaak en neemt de antennekabels uit de kanalen langs de bovenkant van de behuizing . Verwijder de drie kruiskopschroeven uit elk beeldscherm scharnier. Maak je je ondersteunen het scherm met een hand om te voorkomen dat het valt , en til het scherm uit de computer .
Vervang Inverter Board .
9

Leg het scherm naar beneden met de onderkant van het scherm het dichtst bij u en het scherm naar boven. Gebruik een kleine platte schroevendraaier te wrikken uit de rubberen schroef dekt in elke benedenhoek , en gebruik een kruiskopschroevendraaier om de twee schroeven te verwijderen .
10

Klap het scherm om, zodat u worden geconfronteerd met de achterkant van het scherm . Schuif de achterklep van het scherm naar de bovenkant van het scherm om het los . Til de onderkant van het deksel totdat u toegang tot de LED- kabel in de rechterbenedenhoek en koppel het los .
11

Verwijder de zeven schroeven van de plastic kap die de omvormer beschermt en verwijder het deksel . Haal de stekker van het beeldscherm los van de linkerkant van de omvormer en de achtergrondverlichting kabel vanaf de rechterkant van de omvormer . Verwijder de enige Phillips schroef waarmee de omvormer vastzit en verwijder deze uit het display .

Plaats 12 de nieuwe regelaar op het display , vervangt u de houder schroef en plug in beide kabels . Vervang de omvormer te dekken en zet het vast met de zeven schroeven .

Plaats 13 van de achterklep op het scherm en sluit de LED -kabel . Trek de klep naar de onderkant van het scherm om het vastklikken . Draai het scherm over, plaats de schroef in elke benedenhoek en klik de rubberen beschermingen weer op zijn plaats .
Reassembly

Plaats 14 de weergave terug naar de computer en houdt het vast met de ene hand , terwijl u de drie schroeven te vervangen in elke scharnier . Leid de antennekabels terug via hun kanalen en sluit het beeldscherm aan op het moederbord . Zorg ervoor dat de uiteinden van de antenne kabels lopen door het gat in de bovenklep , zodat u ze kunt opnieuw verbinding maken met de LAN-kaart .

Plaats 15 de luidspreker bord in de computer , plaats de drie schroeven en sluit de luidsprekerkabel aan op het moederbord .
16

Schik het toetsenbord op de computer en schuif de kabel van het toetsenbord in de aansluiting . Druk de connector slot om het te beveiligen . Zorg ervoor dat de lipjes langs de voorkant van het toetsenbord zijn in hun slots en vervang de vier toetsenbord schroeven . Sluit het scherm , draai de computer om en plaats de onderste keyboard schroef .
17

Draai de computer om en open het beeldscherm . Schik de schakelaar deksel , zodat je de LED- kabel kan verbinden , drukt u de schakelaar omlaag om het vastklikken . Sluit het scherm , zet de computer op en vervang de schakelaar acht schroeven .

Snap 18 elk van de antennekabels terug op haar terminal . De zwarte kabel wordt aangesloten op de klem gemerkt " Main " en de witte kabel wordt aangesloten op de klem gemerkt " Aux . " Plaats het deksel accessoirevak en draai de schroeven vast . Vervang de batterij .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe Test een HP Battery 
·Hoe maak je een HP DV9700 Demo…
·Hoe het toetsenbord te verwijd…
·Hoe een HP dv8000 laptop toets…
·Hoe maak je een Hewlett - Pack…
·Hoe maak je Toggle op een Leno…
·Wat doen Blinking Lights Mean …
·MPC V1000 Specs 
·Hoe om Open Up een Acer laptop…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik muziek kopiëren naar een SD …
·Wat is een goede FPS voor een webcam ? 
·Hoe maak je een Home Internet Gateway in…
·Hoe te beschermen Mijn MacBook Air 
·Hoe kan ik een iMac gebruiken 21.5 - inc…
·Hoe kan ik een MacBook Carry 
·Hoe te installeren My Crossfire videokaa…
·Wat is de definitie van Dual Layer Brand…
·Hoe te wissen persoonlijke informatie ui…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com