Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe te installeren Sierra Wireless op een interne Dell 1730
Een van de grootste voordelen van het gebruik van een laptop is dat de miniaturisatie van de computer hardware heeft ons meegenomen naar het punt waar een laptop vereist bijna geen externe hardware . Een voorbeeld hiervan is een draadloze mobiele breedband kaarten . Waar eens een mobiele breedband kaart was een apparaat dat gedeeltelijk verlengd vanaf de zijkant van de computer , de Dell XPS M1730 heeft ruimte voor een interne Sierra Wireless kaart die kan u toestaan ​​om het web te surfen overal kunt u het signaal ontvangt van uw mobiele provider . Instructies
1

Sluit de XPS M1730 beneden , verwijder de batterij en koppel alle kabels los . Open het scherm zo ver mogelijk naar binnen .

Place 2 een platte schroevendraaier in de naad aan de rechterkant van de knop paneel boven het toetsenbord , in de buurt van de juiste scharnier cover voor het scherm . Til voorzichtig tot je voelt een pop en het knoppenpaneel begint los te komen . Trek het knoppenpaneel van de Dell XPS M1730 met je handen , en werken van rechts naar links .

Schroef 3 en verwijder de vier Phillips schroeven van de bovenkant van de Dell XPS M1730 toetsenbord op het moederbord .
4

Duw de XPS M1730 toetsenbord richting van het scherm totdat u het donkergrijze lipjes aan de onderkant van het toetsenbord te zien . Til het toetsenbord omhoog , en plaats het ondersteboven op de touchpad en de polssteun .
5

Trek de zwarte kabel slot op het moederbord om de lintkabel los van de Dell XPS M1730 toetsenbord. Verwijder het toetsenbord en leg het opzij . Onder het toetsenbord , ziet u nu het lege vak voor het Sierra Wireless kaart. Het compartiment heeft een grijze slot met metalen connectoren aan de ene kant , en een andere grijze balk met twee metalen clips aan de andere kant . . Je moet ook twee antennekabels zien : een zwarte en een witte

Positie 6 van de Sierra Wireless kaart, zodat de witte en zwarte pijlen op de kaart metalen deksel open . Schuif de connectoren aan de rand van de kaart in de sleuf met grijze metalen connectoren . De witte en zwarte pijlen moeten wijzen in de richting van de antenne kabels aan de andere kant van het compartiment . Schuif het andere uiteinde van de kaart naar beneden totdat de metalen clips zijn op de top van het. De kaart moet zich veilig voelen in het compartiment .
7

Duw de connector voor de zwarte antennekabel op de aangegeven met de zwarte pijl paal . Herhaal dit proces met de witte kabel en tweede antenne na .

Plaats 8 het toetsenbord ondersteboven op de polssteun . Schuif het lint kabel in het moederbord connector en duw het tabblad zwarte vergrendeling gesloten .
9

Til het toetsenbord op en plaats het terug in de XPS M1730 . Plaats de vier kruiskopschroeven .
10

Druk de toets op het terug in zijn oorspronkelijke positie boven de XPS M1730 toetsenbord .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe naar de harde schijven Wis…
·Hoe Vergelijk Asus Laptops 
·Hoe doet u mee een Acer 5050 t…
·Laptop Cleaning Procedures 
·Hoe te openen een IBM Laptop C…
·Wat is een goede laptop voor e…
·Hoe kan ik een Acer 3680 Lapto…
·Hoe om stof te verwijderen van…
·De basis voor het kopen van ee…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Epson printkoppen Vervang 
·Hoe Foutcode 5100 Fix op een Canon MX700…
·Hoe de minknop op een Mac wijzigen 
·Hoe maak je een CPU Fan & Heatsink Verva…
·Wie heeft een iPad ? 
·Hoe kan ik een Duplicate Data CD 
·Hoe iPhone apps draaien op een iPad 
·Hoe kan ik een iPad gebruiken voor schoo…
·Hoe maak je een HP 4015X Online Breng 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com