Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Thinkpad SL300 Specificaties
De Thinkpad SL300 is onderdeel van Levono 's SL- serie notebooks . Het bedrijf ontwierp deze computer voor ondernemers en professionals van kleine bedrijven die behoefte hebben aan een draagbare computer die ook biedt online data back-ups en extra beveiliging , zoals de optionele vingerafdrukscanner die de identiteit van de gebruiker geverifieerd . De HDMI-interface en de optionele Blu - Ray drive maakt ook deze notebook een goede keuze voor film makers en kijkers . Specificaties fysieke

De Lenovo Thinkpad SL300 heeft een totaal gewicht van 4,6 pond, of 2,1 kilogram . De notebook meet 12,5 cm bij 9,4 centimeter . De gesloten hoogte van de computer varieert tussen 1,3 en 1,5 inch . Het scherm heeft een diagonaal lengte van 13,3 centimeter .
Random Acess Memory

Lenovo's Thinkpad SL300
notebook computer is compatibel met Double Data Rate 2 geheugen . Iit gebruikt PC2 - 5300 geheugenmodules die draaien op een snelheid van 667 megahertz . De totale capaciteit van dit systeem is 5 gigabyte aan RAM-geheugen , maar kan 32 - bits besturingssystemen , zoals sommige versies van Windows Vista of Windows XP herkent maximaal 3 GB geheugen
< br . > Opslagcapaciteit

De Thinkpad SL 300 heeft een interne harde schijf met een maximale capaciteit van 250GB . Deze harde schijf maakt gebruik van een SATA-interface aan te sluiten op het moederbord . Gebruikers kunnen ook gebruik van de dual layer CD /DVD optische drive om data en media te branden op externe schijven . Volgens de fabrikant , heeft de gebruiker ook de mogelijkheid om een optioneel Blu - ray compatibele DVD -station te kiezen .
Networking

De Thinkpad SL300 notebook van Lenovo is wireless - klaar en ondersteunt draadloze A , B en G standaarden met een interne Intel Wireless WiFi Link 5100ABGN . Deze notebook kan BlueTooth connectiviteit ondersteunen en heeft een standaard LAN ( ethernet ) -poort voor bekabelde netwerken .
Havens

Thinkpad SL300 gebruikers
kunnen aansluiten aansluiten drie USB 2.0-apparaten , zoals camera's of USB computermuizen , aan de laptop . Gebruikers die willen een externe monitor te gebruiken kan het externe display port in dienst . De laptop heeft een FireWire-interface en een HDMI- interface die de computer verbinding kan maken met high - definition apparaten, zoals een HDTV . Er is een hoofdtelefoon en microfoon aansluiting elk op de Thinkpad SL300 notebook. Gebruikers kunnen ook SD-geheugenkaarten aan te sluiten via de kaartlezer en de extra apparaten via de combinatie van type I /II PC - Card -poort.
Bedieningsgereedschappen

De Thinkpad SL3000 notebook computer wordt geleverd met een standaard geïntegreerde toetsenbord en trackpad . Daarnaast zullen gebruikers een polssteun bevestigd aan het toetsenbord op deze notebook.
Software

Lenovo's Thinkpad SL300
computer bevat de Windows Vista-besturingssysteem . Consumenten kunnen een specifieke versie in deze lijn , zoals Windows Vista Home Premium te kiezen . Lenovo biedt ook Adobe Reader , Windows Live Toolbar & Search , een 30 - dagen probeerversie van McAfee VirusScan , ThinkPad Utilities , ThinkVantage Fingerprint Software ( sommige modellen ) en ThinkVantage Productivity Center met Away Manager , ThinkVantage Rescue and Recovery .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een Wireless anten…
·Hoe je Toshiba koelVentilators…
·IBM T23 Specificaties 
·Hoe uw laptop spatiebalk Verva…
·Hoe maak je een Security Test …
·Hoe te openen een Compaq 2200 …
·Hoe je de grafische modus wilt…
·Hoe kan ik een webcam gebruike…
·Toegang krijgen tot de Thinkpa…
  Related Articles
Apple iPad Specificaties 
Apple iPad Specificaties en functies 
Kindle Vs . iPad Specificaties 
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
Noritsu 3011 Specificaties 
De specificaties van een SMART Board 
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
Specificaties voor een HP xw6600 
Hoe de video hardware grafische kaart bi…
  Hardware Articles
·? Wat zijn Zes Common Storage Devices 
·Mijn Dell herkent het toetsenbord 
·Hoe maak je een Video SD Transfer naar e…
·Hoe in te loggen op Streamyx als ik met …
·Hoe te openen een stick op Windows Vista…
·Hoe kan ik problemen met de Lexmark X235…
·Dell Inspiron 700M Batterij Installatie-…
·Hoe kan ik een HP 3150 printer Problemen…
·Kindle DX Features 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com