Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe kan ik problemen met de Lexmark X2350 ?
De Lexmark X2350 all - in-one printer kunt u niet alleen afdrukken van documenten , maar originelen scannen , faxen en kopieën maken . Problemen met de printer kan hebben voor een of alle functies van de printer , waardoor een wegversperring voor u om alle projecten die je hebt afmaken . Om tijd en geld te besparen , het oplossen van eventuele problemen kunt u voor het eerst tegenkomen voordat u de printer naar een reparatiewerkplaats . U mag in staat zijn om de situatie in een kwestie van een paar minuten op te lossen , zodat u verder met uw werk . Instructies
' Communicatie is niet beschikbaar ' Fout
1

Controleer de USB-kabel van de printer op de computer om ervoor te zorgen dat het niet los . Als u de printer draadloos te gebruiken , zorg ervoor dat de Wi - Fi- lampje op de printer is groen en niet rood .

Klik 2 op de knop "Start " of Windows -pictogram op uw computerscherm . Selecteer "Printers en faxapparaten ", klik met de rechtermuisknop op het pictogram voor de X2350 en klik op " Set as Default Printer . "
3

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de X2350 's en klik op " Printer online gebruiken . " Dubbelklik op het printerpictogram in de rechterbenedenhoek van het computerscherm , indien aanwezig .
4

Selecteer " Printer " aan de bovenkant van het venster van de afdrukwachtrij en klik op " Afdrukken onderbreken , " als er een vinkje ernaast . Als er geen vinkje verschijnt , klik op " Instellen als standaard printer " , zodat er een vinkje en klik op " Printer offline gebruiken " dus er is niet een vinkje ernaast .
5

Klik op het Windows- pictogram of de knop "Start " , selecteer "Configuratiescherm . " Klik op " Systeembeheer ", dan " Diensten , " en klik op " Print Spooler . "

Klik 6 op de " Stop " knop en vervolgens op de knop "Start " .
< Br >
Scanner reageert niet
7

Controleer de USB-kabel op beschadigingen . Zorg ervoor dat beide uiteinden van de kabel goed zijn aangesloten inch

Klik 8 op de "Start" of Windows -knop , klik vervolgens op " Printers en faxapparaten . " Rechtermuisknop op het pictogram voor de X2350 en klik op " Als standaardprinter instellen " zodat een vinkje verschijnt .
9

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de X2350 's opnieuw en klik op " Printer online gebruiken " zo een vinkje weergegeven .
10

Wijzig de resolutie van de scanner door te klikken op de knop " Start " en dan op " programma's " en vervolgens " Lexmark 2300 Series , " dan " All - In-One Center . " Klik op de knop met het label , " Meer scaninstellingen weergeven , " vervolgens op de knop " Geavanceerde scaninstellingen weergeven . " Klik op een lagere waarde aangeeft dan er geselecteerd en klik op ' OK '.
11

Steek de USB-kabel in een USB-aansluiting die je kent heeft gewerkt voor andere apparaten . Vervang de USB-kabel door een nieuwe als je problemen blijft ondervinden .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe de inktpatroon te verwijde…
·Gemeenschappelijke Kopieermach…
·Hoe maak je een Print Lade 3 i…
·Hoe maak je een Kodak Dryview …
·How to Get My Zeen op Mijn HP …
·Hoe maak je een Epson 3170 's …
·Hoe de printkop in een HP 1200…
·Hoe je het configuratiemenu af…
·Problemen met een Okidata C550…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een pixel op een Mac Fix 
·Hoe Hook Up een draadloze Lexmark 
·Hoe je toetsenbord knoppen installeren o…
·Hoe te verbinden en TV kijken op je lapt…
·Hoe de ventilator op een Netgear GS724T …
·Hoe Hook Up een draadloze router 
·Welke accessoires nodig met een laptop c…
·Hoe te Zet de VGA-adapter in Mijn Asus N…
·Hoe te DPI verhogen bij het scannen van …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com