Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik een Inspiron E1405 's Fan Verander
De Dell Inspiron E1405 is een notebook computer die werkt met een Intel Core Duo-processor . Als de processor werkt , het genereert grote hoeveelheden warmte . Om de processor voorkomen dat deze te warm , de computer maakt gebruik van een koelventilator aan de lucht circuleren door de binnenkant van de computer . Als de lucht gaat over de heatsink bevestigd aan de processor , warmte afvoert en de processor blijft binnen een veilige temperatuurbereik . Als de ventilator niet goed werkt, kan de processor oververhit en lijden blijvende schade . Wat je nodig hebt
Anti - statische polsband
Phillips schroevendraaier , kleine
platte schroevendraaier , kleine
Tape of lade voor schroeven
Labeling materiaal
Meer tonen instructies
Demontage
1

Zet de computer uit , koppelt u de netadapter los en verwijder alle randapparatuur . Plaats de computer voor u op een tafel met de voorzijde naar u toe . Schuif het batterijslot naar links . Op hetzelfde moment , schuif de batterij aan de achterzijde , uit de computer . Kopen van 2

Gebruik een kruiskopschroevendraaier om de beschermende schroef te verwijderen uit de inspringing aan de onderkant van de computer , net aan de linkerkant van de draadloze kaart compartiment . Steek een kleine platte schroevendraaier in de inkeping op het tabblad optische drive vrijlating drukken . Schuif het station naar links, uit de baai .
3

Verwijder de twee scharnieren schroeven uit in het batterijcompartiment . Draai de computer om , en voor zover mogelijk het beeldscherm open . Steek een kleine platte schroevendraaier in de gleuf aan de rechterkant van het scharnier deksel en voorzichtig wrikken het op. Langzaam til de scharnierkap totdat u deze uit de computer kunt verwijderen .
4

Schuif het toetsenbord iets naar de achterkant van de computer en til de voorzijde toegang tot de kabels . Til de nul insteekkracht connector , en schuif het toetsenbord lintkabel van te maken .
5

Pak het lipje op het display kabel zich in de linker - achterhoek van de computer en trek de stekker omhoog , uit het moederbord . Verwijder de antenne draden uit hun kanaal en trek ze uit hun aansluitingen in de rechter - achterhoek . Verwijder de twee schroeven weergave van elke kant van de computer en til het scherm omhoog , uit de computer .
6

Draai de computer om , zodat de voorkant wordt het dichtst bij u . Draai de drie schroeven waarmee de afdekking processor compartiment bevestigen en te verwijderen van de afdekking . Draai de vier schroeven waarmee de koeleenheid hechten aan de raad van bestuur en til het op.
7

Verwijder de Mini-Card/wireless deksel door het losdraaien van de twee schroeven waarmee het op zijn plaats houden . Verwijder de polssteun schroeven aan de onderzijde van de computer . Een schroef in elke hoek , twee achter en een aan de rechterkant van de minikaart compartiment , een bij de front- centrum rand van de computer , een langs de linkerkant en twee in de buurt van de processor compartiment . Draai de computer om . Verwijder de vier extra polssteun schroeven . Drie in een rij nabij de achterrand en een net links van de CMOS batterij aan de rechterkant . Til de TouchPad ZIF connector nabij de linker - voorste hoek en het LED - bord ZIF connector naast de CMOS-batterij en schuif de kabels uit . Pak de polssteun in de buurt van de rechter - achterhoek en til het omhoog , het werken met de klok mee totdat u deze uit de computer kunt verwijderen .
8

Verwijder de drie schroeven van de ventilator in de linker - achterhoek van de computer . Koppel de ventilator los van het moederbord door recht omhoog te trekken . Verwijder de ventilator.
Assembly
9

Sluit de kabel van de nieuwe ventilator , zet de ventilator in de computer en plaats de drie schroeven .
10

plaats de polssteun op de computer en druk rond de randen om het in zijn plaats te klikken . Sluit de TouchPad en LED - board lint kabels en druk hun connectors naar beneden om ze te vergrendelen. Vervang de vier bovenste schroeven en draai de computer om . Plaats het touchpad schroeven in de bodem van de computer . Vervang de Mini-Card/wireless deksel en draai de schroef vast .
11

Plaats de koeleenheid terug in de processor compartiment en draai de vier schroeven . Plaats het deksel terug en draai de drie schroeven .
12

Plaats het beeldscherm op de computer en plaats de vier schroeven . Leid de antennekabels door hun kanaal en sluit ze aan op het bord . Sluit het beeldscherm aan op het moederbord .

Plaats 13 het toetsenbord op de computer , schuif de lintkabel in de connector en druk de connector omlaag om te vergrendelen . Steek de twee lipjes aan de voorkant van het toetsenbord in de sleuven en schuif op zijn plaats .

Slide 14 het lipje aan de linkerkant van het scharnier deksel in de sleuf op de polssteun en druk beneden totdat deze vastklikt . Sluit het beeldscherm en zet de computer op . Vervang het scharnier schroeven in het batterijcompartiment .

Slide 15 het optische station in het compartiment totdat het tabblad vergrendelt deze op zijn plaats . Vervang de beschermende schroef in de inkeping . Vervang de batterij .

Previous: Next:
  laptops
·De beste manier om Off - Grid …
·Dead Pixel Policy op Lenovo La…
·De Sibelius muzieknotatie soft…
·Hoe de display op een Panasoni…
·ThinkPad 600E Specificaties 
·De voordelen van laptops dan d…
·Hoe kan ik een Toshiba Laptop …
·HP Mini 110 Specs 
·Top 10 3 GHz Notebooks 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Specificaties voor een HP Mini 110 - 115…
·Hoe te Paper een HP Laserjet 1020 
·Hoe vindt My Memory Bandwidth 
·Hoe Areal Density berekenen 
·Hoe lang is 8 GB aan HD- video ? 
·Hoe maak je een derde harde schijf insta…
·Kunt u opnemen Blu Ray ? 
·Hoe te Bluetooth Wireless Get op uw comp…
·De verschillen tussen de iMacs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com