Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe lang is 8 GB aan HD- video ?
De lengte van een 8GB high - definition video is afhankelijk van de specificaties . De term " HD " omvat verschillende resoluties , kleurdiepte , frame rates en compressie methodes , die allemaal kunnen de hoeveelheid gegevens een bepaalde video vereist veranderen . In het algemeen , echter , een 8GB full HD -video is ongeveer 30 minuten lang toen gefilmd op de meeste consumenten-grade camera's . Resolutie

Resolutie
is de mate van detail in een afbeelding . In termen van digitale video , wordt het overgebracht in termen van pixelafmetingen . De half uur durende schatting voor een 8GB video is gebaseerd op een resolutie van 1920 pixels breed en 1080 pixels hoog . Video met deze afmetingen , ook bekend als 1080p , wordt beschouwd als " full " HD . Er zijn andere HD resoluties . Zo wordt 1280 bij 720 pixels , of 720p , ook als HD ondanks het hebben van minder pixels , en dus minder resolutie dan 1080p . Een 8GB video op 720p kan meer dan een uur lang .
Kleurdiepte

Kleurdiepte
verwijst naar het aantal kleuren dat kan worden gebruikt om een beeld te creëren . Dit bepaalt het aantal bits dat nodig is om elke pixel kleur . Hoe groter de kleurdiepte van een 8 GB video , hoe korter de lengte moet zijn , zoals ieder frame heeft meer gegevens . De half uur durende schatting hangt op een 24 - bits kleurdiepte . Hoewel dit een algemeen aanvaarde standaard , is het mogelijk om een ​​andere diepte , bijvoorbeeld 8 bits gebruiken . Dit zorgt voor slechtere kwaliteit , maar stelt u in staat om de video te verlengen zonder toegang tot meer geheugen . Een 8GB video op 1080p met een 8 - bit diepte kan worden rond 90 minuten lang .
Frame Rate

Frame rate is het aantal individuele frames per tweede je video gebruikt . Hoe groter het aantal beelden, hoe vloeiender de video . Dit komt omdat het meer frames er in een bepaalde tijdseenheid , hoe moeilijker het is voor het menselijke oog te erkennen dat de video is eigenlijk een verzameling van stilstaande beelden . De half uur durende schatting gaat uit van een frame rate van 30 frames per seconde . Echter , 24fps en 25fps worden ook vaak gebruikt . Met een snelheid van 24 fps , een 8GB -video op 1080p met een 24 - bit diepte zal ongeveer 40 minuten lang .
Compressie

Wanneer uw camera creëert een bestand aan uw video op te slaan , het comprimeert de video door het elimineren van minder essentiële informatie om de bestandsgrootte beheersbaar te houden . De half uur durende schatting gaat uit van een compressieverhouding van 40 - tot - 1 . Hoe hoger de verhouding , hoe kleiner de totale hoeveelheid data vastgelegd door de sensor van de camera is opgenomen in het bestand . Hogere compressie ratio's resulteren in een lagere kwaliteit , maar laat je meer video's met dezelfde hoeveelheid geheugen vast te leggen . Andere veel voorkomende verhoudingen zijn 50 - to- 1 en 60 - tot - 1 . Bij een compressieverhouding van 60 - tot - 1 , een 8GB -video op 1080p met een 24 - bits kleurdiepte en een beeldsnelheid van 30 beelden per seconde zal ongeveer 45 minuten lang .
< Br >

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe kan ik een AGP 8X -kaart i…
·Hoe u de juiste computer Proce…
·Hoe maak je verbinding een tui…
·Wat is Intel Xeon MP 
·Wat is een eHome Infrared Tran…
·Opladen via USB Vs . Wall Char…
·Wat is het verschil tussen I38…
·Wat is een harde schijf sector…
·Wat is Cyclische Redundancy Ch…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Welke iPad Tekstbericht Programma kunnen…
·Hoe de BIOS in XP Pro Update over een So…
·Hoe kan ik films te bekijken vanaf een M…
·Scanjet 5300C instructies 
·Hoe Films uploaden naar een iPad App voo…
·DLT Vs . DDS 
·Hoe Computer Power Supply Bepaal 
·Hoe maak je een Epson CX8400 printer ope…
·Specificaties voor een XPS 400 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com