Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Heeft SSD stroom besparen ?
Solid state drives te verbeteren computer responstijden door het vervangen van de traditionele mechanische aandrijvingen met niet - bewegende flash-geheugen . Vanwege het ontbreken van bewegende onderdelen , veel gebruikers ervan uitgaan dat SSD's te sparen ook , het aanbieden van lagere verbruik van elektriciteit en een langere laptop levensduur van de batterij . In feite, ondanks de extra stroom die door de mechanische delen in de traditionele harde schijven , SSD's zijn niet per definitie meer energie-efficiënte . Sommige modellen zelfs aanzienlijk verminderen levensduur van de batterij . Inzicht SSD Verschillen

Om aan de eisen van de opslag drives macht te begrijpen , is het belangrijk om te weten wat maakt SSD's anders . In tegenstelling tot traditionele harde schijven , SSD's slaan gegevens op immobiel chips . Overwegende HDD's moeten draaien en verplaatsen van een leeskop om gegevens te lokaliseren , kan SSD een stuk van de gegevens op te roepen op elk moment zonder zoeken . SSD's kunnen ook schrijven naar een willekeurige locatie op de schijf met gelijke snelheid. Harde schijven draaien snelste bij het lezen en sequentieel schrijven , het minimaliseren zoektijd .
HDD Power Gebruik

De grootste stroomverbruik op een harde schijf optreedt tijdens de non - sequentiële gebruik . Als de leeskop springt van plaats tot plaats , het maakt gebruik van extra stroom . Efficiëntie daalt verder als gevolg van de vertraging veroorzaakt door deze zoektijd . HDD's macht te gebruiken ook voortdurend aan het station platters draaien , hoewel dit vereist zeer weinig stroom in vergelijking met het apparaat als geheel . Wanneer niet de toegang tot gegevens , HDD stroomverbruik daalt drastisch ondanks de aanhoudende motor gebruik .
SSD Power Gebruik

Hoewel SSD's hebben niet een te verplaatsen mechanische leeskop , zij ook variëren in stroomverbruik door gebruik. Zwaar gebruik verhoogt het stroomverbruik op een SSD net als op een HDD . Veel SSD's , vooral oudere en goedkopere modellen , niet zo efficiënt stationair als HDD's . Dit zorgt ervoor dat het gemiddelde energieverbruik om daadwerkelijk te verhogen bij het wisselen van HDD naar SSD . Omdat SSD's sneller werken , echter , zelfs een SSD die meer stroom trekt efficiënter kan zijn in bewerkingen per watt .
Testen

Een reeks tests , die door Tom's Hardware geconcludeerd dat , als gevolg van overmatige stroom afval tijdens inactieve , sommige modellen van SSD verminderde levensduur van een uur ten opzichte van een traditionele harde schijf . Een vervolgonderzoek proef met nieuwere modellen van SSD's vond dat sommige sterk was verbeterd , rivaliserende HDD stroomverbruik , terwijl anderen bleven inefficiënt . Ook al HDDs verspild meer vermogen tijdens niet - sequentiële leest en schrijft dan tijdens sequentiële processen , SSD's onder geen zwaar gebruik trok ongeveer evenveel stroom algemeen. Ondanks de vooruitgang van een enkele SSD modellen in energieverbruik , heeft de gemiddelde SSD geen significante hoeveelheid energie te besparen in vergelijking met een HDD .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te SCSI schijven configure…
·Gebruik van laptopbatterijen 
·Hoe maak je een harde schijf i…
·Hoe Hook Up Audio Luidsprekers…
·Hoe maak je verbinding een VoI…
·De beste manieren om een harde…
·Hoe te ReadyNAS Memory Upgrade…
·Hoe maak je een ISO branden op…
·Hoe u uw VelociRaptor Sneller …
  Related Articles
Hoe maak je een iPad , dat maakt geen ve…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Heeft de iPad werken met Clearwire ? 
Heeft de iPad hebben Woord ? 
Hoe je iPad Webpagina's opslaan 
Heeft iPad vereist AT & T Service? 
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Heeft de iPad werken op Windows ? 
  Hardware Articles
·Hoe je de datum op de broer Intellifax 2…
·Hoe maak je een FireWire video via USB D…
·Hoe maak HP printcartridges Laatste lang…
·Printkop Remanufacturing Aanwijzingen vo…
·Macbook Features 
·Hoe Memory Modules In moederbord van een…
·EMachines T3985 Specificaties 
·Lexmark x1185 Black Cartridge Refill ins…
·Hoe om te winkelen in de Store voor bedr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com