Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Dell Inspiron 1440 Features
De Inspiron 1440 is een notebook computer vervaardigd door Dell . Zoals de meeste computers in de Inspiron notebook lijn , de 1440 is uitgerust met een mid - range set functies te upgraden op het moment van aankoop . Vanaf mei 2011 is de Inspiron 1440 gebundeld met het Microsoft Windows 7 besturingssysteem en een jaar garantie op onderdelen en arbeid . Identificatie

De Inspiron 1440 is een mid -sized laptop die strakke , rigide kunststof behuizing verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren voorzien . Met het deksel gesloten , de Inspiron 1440 meet 13,3 cm breed , 9,4 cm diep en 1,5 cm hoog op zijn hoogste punt . Base versies van de laptop weegt 4,96 £ voor optionele upgrades en accessoires . Een verwijderbare , oplaadbare zes - cell , 48 Wh lithium-ion batterij biedt on-board stroom naar de computer . Dell biedt een acht - cel , 85 Wh lithium - ion batterij met een optionele upgrade op het moment van aankoop . Een bijgeleverde adapter levert externe voeding voor de laptop .
Processor , geheugen , opslag

De Inspiron 1440 is voorzien van een 64 - bit dual - core Intel Pentium-processor . Standaard uitvoeringen van de 1440 komen met een Intel T4200 -processor geklokt op 2,0 GHz met een 800 - MHz front - side bus en 1,0 MB Level 2 cache . Voor het geheugen , standaard uitvoeringen van de computer komen met 4,0 GB aan DDR2 SDRAM , uitbreidbaar tot maximaal 8,0 GB . Voor opslag , Dell rust de Inspiron 1440 met een 500 GB , 5400 rpm interne Serial ATA - 150 harde schijf . Extra opslagruimte komt via een geïntegreerde zeven - in-een geheugenkaartlezer compatibel met Secure Digital , Memory Stick , Memory Stick Pro en MultiMediaCard -geheugenkaarten .
Display en Multimedia
< br

Standard versies > van de Inspiron 1440 zijn voorzien van een 14,1 - inch high - definition TFT actieve matrix -scherm met een beeldverhouding van 16:9 en een maximale schermresolutie van 1366 bij 768 pixels . Een breedbeeld LED-scherm is beschikbaar als een optionele upgrade . De ATI Radeon HD 4330 videokaart handvatten graphics op de laptop . Een geïntegreerde Intel audio controller speelt geluid via een paar geïntegreerde vier -watt stereoluidsprekers . De Inspiron 1440 wordt standaard geleverd met een combinatie herschrijfbare dvd- en cd-station . Dell biedt een Blu - ray-drive als een optionele upgrade . Verbeterde versies van de Inspiron 1440 ook voorzien van een 1,3 - megapixel web camera met dual digital array- microfoons.
Networking en extra functies

Dell
rust de Inspiron 1440 met drie verschillende methodes om het Internet en lokale netwerken . De eerste is een geïntegreerde 56 Kbps spraak en fax modem . De tweede is een ingebouwde Ethernet -kaart . De derde is een geïntegreerde draadloze kaart . Wanneer afbouw van de 1440 , kunnen klanten kiezen tussen een Dell 1397 Wireless G Mini - Card , een Dell 1515 Wireless Draft - N -minikaart en een Intel WiFi Link 5100 miniatuur draadloze kaart . Dell biedt ook de Inspiron 1440 met optionele Bluetooth 2.0 -functionaliteit . Extra aansluitingen en poorten beschikbaar op de laptop zijn drie USB 2.0-poorten , een Express Card slot , een 15 - pins VGA -monitor -uitgang , een 3,5 - millimeter microfoon ingang en een 3,5 - mm audio-uitgang .

Previous: Next:
  laptops
·Compaq CQ61 - 410US Specificat…
·Hoe te verbinden laptops met e…
·Het automatisch laden Trackpad…
·Specificaties van een Toshiba …
·Hoe maak je een laptop harde s…
·Hoe uw laptop gebruiken als ee…
·Hoe installeer ik een System D…
·Hoe te Laptop Power Cords Koop…
·Hoe de achterklep op een Compa…
  Related Articles
Hoe de ooVoo op een Dell of een iPad dow…
Verschil tussen Dell Mini & iPad 
Hoe kan ik een Dell C600 -dock gebruiken…
Hoe te openen een Dell 220 Tower Case 
Hoe kan ik open de zaak van mijn Dell Di…
Wat is het verschil in Inspiron & Vostro…
Hoe Hook Up een Dell Precision 370 op ee…
Dell T3500 Moederbord Specs 
Wat is het verschil tussen een Dell T550…
  Hardware Articles
·Soorten Docking Stations 
·Hoe maak je een Fan In een Cosmos 1000 
·Hoe de beveiliging op een data -stick Re…
·Problemen met nieuwe geheugen toevoegen …
·Hoe kan ik zien het model van een Toshib…
·Hoe kan ik mijn PC Audio- Fix 
·Hoe de Acer Aspire 5570 Demonteer 
·Hoe de Mighty Mouse Trackball Fix 
·XP Wireless USB Dongle Bespeuringsproble…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com