Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Hoe kan ik mijn PC Audio- Fix
Heeft u problemen met het geluid op je pc kan een aantal dingen betekenen . Het vereist eerst wat speurwerk en het oplossen van problemen om te bepalen wat de oorzaak van het probleem is . Met behulp van de help sectie Windows om uw audio problemen op te lossen zal helpen om te ontdekken wat u kunt doen om het te repareren . Als de audio-apparatuur niet wordt herkend , moet u deze verwijderen en opnieuw installeren van de hardware en drivers . Als alternatief zou je probleem wijzen in de richting van een ontbrekende of corrupte driver of een DirectX probleem . Instructies
1

Klik op " Start ", "Help en ondersteuning " en wacht tot de " Help en ondersteuning venster" te openen . In de sectie ' Een probleem oplossen " , klik op" Problemen oplossen . " In de rechterkant , in de " Overzichten , artikelen en tutorials , " klik " Lijst van probleemoplossers . " Klik op "Geluid" wanneer de lijst toont . Selecteer het onderwerp dat van toepassing is het dichtst bij uw situatie . Volg de lijst van de hulp en instructies via de probleemoplosser om te proberen het probleem op te lossen . Kopen van 2

Vervang het volume icoon indien deze ontbreekt . Klik op ' Start ', ' Instellingen ' en ' Configuratiescherm'. Klik op het pictogram " Geluiden en audioapparaten " . U zult het tabblad " Volume " te zien , waarin de audio- apparaat dat u gebruikt om geluiden op uw computer te horen zal laten zien . U zult ook merken het niveau van het volume waarop het is ingesteld . Zorgen voor de " Place volume icoon in de taakbalk " is aangevinkt .

Test 3 uw audio door te controleren of het systeem is ingesteld op " Mute . " Je kan afspelen van een geluid , maar je zult het niet te horen als het volume is gedempt. Boven de " Place volume icoon in de taakbalk " doos is de knop ' Mute ' . Dit moet niet worden gecontroleerd als u wenst om het systeem geluiden te horen .
4

Klik op het tabblad "Audio " en observeer de standaard apparaat geïnstalleerd . Het moet degene die u via de computer geluid luisteren ( zoals Conexant ) zijn. De geluidsopname vakje onderaan het scherm geeft de opname- apparaat voor het opnemen van geluid en spraak . Het standaard apparaat zal ook iets als een Conexant apparaat .
5

Klik op het tabblad "Voice" en observeer de standaard audio- afspeelapparaat in de doos . De spraakweergave standaard apparaat moet hetzelfde zijn als het geluid afspeelapparaat in het tabblad "Audio " te zijn . De stemopname doos moet bevatten ook dezelfde standaard getoond in de geluidsopname op het tabblad "Audio " .
6

Klik op het tabblad " Hardware " om alle luister-en audio-apparaten geïnstalleerd. Klik ieder afzonderlijk en vervolgens op het tabblad "Eigenschappen " voor elk apparaat , om hun functionaliteit te testen . Het vak "Eigenschappen " geeft aan of elk apparaat goed werkt .
7

Als een apparaat dat u selecteert geeft aan dat het niet goed werkt , klikt u op de troubleshooter knop om het "Help en ondersteuning" in te voeren sectie . Volg de vragen en selecteer het onderwerp dat van toepassing is op uw omstandigheden . Ga verder met alle aspecten van de probleemoplosser totdat u het probleem hebt ontdekt en aangepakt het. Uw audio moet nu functioneert binnen de normale parameters .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Hoe maak je verbinding een iMa…
·HP Pavilion A640N Informatie 
·Wat is een AMD Athlon 64 3300 …
·OptiPlex GX260 Informatie 
·Hoe te kopiëren cd - Gs 
·Hoe maak je een harde schijf o…
·Hoe een computer te kopen met …
·Hoe de zaak openen in Dell Dim…
·Specs voor een HP Pavilion 530…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de rol papier in een HP DesignJet 80…
·Soorten Afdrukken in kleur 
·PC RAM Compatibiliteit 
·Wat is een Touch Screen PC 
·HP L7555 Specificaties 
·Problemen met een HP C5540 printer insta…
·Hoe kan ik een video op een USB 
·Hoe maak je Finalize een DVD - RW 
·Hoe een Recovery Disk Boot voor Windows …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com