Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Die AMD processor is gelijk aan een Intel Core I5 430M ?
Uitgebracht in 2010 , de Intel Core i5 - 430M is een van de laptop of mobiel , data van Intel's Core merk van de consument gerichte centrale verwerkingseenheden . De AMD Phenom II N620 , uitgebracht in hetzelfde jaar , is een processor van Intel 's rivaal Advanced Micro Devices , dat gelijk is aan de i5 - 430M te wijten aan een aantal elementaire functies kunnen worden beschouwd . Nog steeds in de meeste opzichten de Intel CPU is superieur aan de AMD chip . Belangrijkste Aanwijzing

Zowel de Intel i5 - 430M en AMD N640 zijn midrange chips die behoren tot hun respectieve bedrijven ' vlaggenschip CPU merken : Core en Phenom . Ze zijn ook dual - core processors , wat betekent dat een ieder uit twee verwerkingseenheden . Intel maakt echter de i5 - 430M de 32 nm of nanometer lithografische knooppunt . De N640 valt onder de Phenom II divisie met een achtervoegsel , wat aangeeft dat het gebruik maakt van de 45 nm productieproces . Zo is de AMD -chip is groter dan die van Intel .
Snelheden

De Intel Core i5 - 430M heeft een verwerkingssnelheid van 2,26 GHz . Zijn Turbo Boost - een technologie die haar operationele tarief op verzoek van het besturingssysteem voor optimale prestaties verhoogt - maximaliseert de verwerkingssnelheid tot 2,53 GHz . Zelfs zonder die functie , de AMD Phenom II N640 overtreft zijn Intel tegenhanger met een 2,9 - GHz processor snelheid. De AMD-processor wint ook in data transfer snelheid - op 3,6 GHz , in vergelijking met de i5 - 430M 's 2,5 GHz
Caches en Stroomverbruik

. de Intel Core i5 - 430M heeft een 3 MB Smart Cache , dat is een kleine opslag eenheid die het gebruikt voor high - speed toegang tot de meest gebruikte gegevens van de laptop . De AMD Phenom II N640 , aan de andere kant , heeft twee : een Level 1 cache en Level 2 cache . AMD geeft de L2-cache als offer 1MB , de L1 cache is traditioneel kleiner . Zowel Intel -en AMD -processors hebben een 35 - watt maximum stroomverbruik waardering .
Technologies

Zowel 64 - bit processors , de Intel Core i5 - 430M en AMD Phenom II N640 hebben virtualisatietechnologie , die hen in staat stelt om administratieve taken te centraliseren in een computernetwerk . De i5 - 430M heeft ook de eerder genoemde Turbo Boost , hyper - threading voor verbeterde multi-tasking , SpeedStep voor optimale prestaties zonder concessies te doen energie-efficiency , ingebouwde grafische chipset genaamd Intel HD Graphics , Flex Memory en Fast Memory Access om het systeem van de laptop te verbeteren geheugen capaciteiten , en Execute Disable Bit als veiligheidsmaatregel . De AMD- chip heeft de anti - virus NX bit -agent en Cool'n'Quiet voor stroombesparing .

Previous: Next:
  laptops
·De specificaties van een Compa…
·Verschillen in C2D T6500 & C2D…
·Vaio Vs . Macbook 
·Hoe te herstellen van een Fact…
·Instructies op het LCD- scherm…
·Hoe maak je een toetsenbord aa…
·Compaq CQ61 - 410US Specificat…
·De verschillen in Business & C…
·Het automatisch laden van de t…
  Related Articles
Welke toepassingen waren geïnstalleerd …
Welke iPad : 16 , 32 of 64 
Die chips zijn ontworpen voor een iPad ?…
Wat is een processor Box ? 
Hoe te Welke Card Graphics Bepaal je heb…
Hoe om te achterhalen welke grafische ka…
Hoe te identificeren een RAM Processor G…
Hoe kan ik zien welke grafische kaart Wi…
Hoe te achterhalen welke type grafische …
  Hardware Articles
·Dual Vs . Enkele grafische kaart 
·Kan mini-laptops streamen van video ? 
·Hoe maak je een foto met HP Officejet 63…
·Hoe de videokaart vervangen in een Dell …
·Hoe om te controleren BIOS voor Probleme…
·Hoe maak je een Refill Brother HL - 2140…
·Hoe je de harde schijf verwijderen in ee…
·Hoe maak je een grafische kaart te verva…
·Hoe de R52 BIOS Password Reset 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com