Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Mijn Dell Inspiron 910 Mini Laptop start niet op
De Dell Inspiron Mini 910 , ook bekend als de Mini 9 , was een laptop gelanceerd door Dell in september 2008 . Problemen met het apparaat opstarten kan worden veroorzaakt door hardware of batterij fouten , of een probleem met de software op de computer geïnstalleerd . De beste middelen voor problemen met de Inspiron 910 Mini probleemoplossing zijn het met de de support sectie van de officiële website van Dell laptop en documentatie . Laptop start niet op

Als de laptop niet reageert op de power-knop wordt aangezet , duidt dit op een probleem met de ingebouwde batterij - het dier moet worden opgeladen of is er een storing ontwikkeld . Sluit de AC- adapter aan op het apparaat en druk op de knop . Als het lampje aan de voorzijde links , draait niet stevig wit , ofwel de netadapter of de laptop batterij moet worden vervangen . Als de netadapter brandt , het is meer waarschijnlijk om de batterij in gebreke dan de stroombron of de kabel zijn.
Laptop Zal niet Launch Het besturingssysteem
< p > Problemen met de Windows of Ubuntu software-instellingen kunnen voorkomen dat de laptop van de lancering van het besturingssysteem succesvol . Als dit het geval is , zal de 910 Mini ingeschakeld en de initiële opstartfase te voltooien voordat je probeert om Windows of Ubuntu , op welk punt het zal hangen of crashen laden . De beste manier om mogelijke oorzaken te lossen is om Dell Diagnostics tool die op een verborgen partitie op de solid-state disk is geladen draaien . Om toegang te krijgen , drukt u op de nul- toets ( " 0 ") wanneer het Dell-logo verschijnt op het scherm , kies vervolgens "Diagnose" uit het menu en volg de instructies op het scherm .
Herstel De besturingssysteem

Als laatste redmiddel het besturingssysteem kan worden hersteld , wat betekent teruggezet naar de standaard fabrieksinstellingen , met behulp van de herstelmedia met de 910 Mini geleverd . Gebruik een extern optisch station aangesloten op een vrije USB -poort op de laptop op te starten vanaf de herstel-dvd , volg de instructies op het scherm om het besturingssysteem opnieuw te installeren . Merk op dat dit proces worden alle huidige gegevens uit de solid state drive , met inbegrip van uw documenten en toepassingen zullen ontruimen .
Overige bronnen

De website van Dell gastheren documentatie voor zowel de Windows- XP en Ubuntu versies van de 910 Mini laptop - je gedetailleerde instructies voor het opnieuw installeren van het besturingssysteem en het uitvoeren van Dell Diagnostics hulpprogramma vindt u hier. De officiële community forums worden bemand door een Dell- personeel en kan worden gebruikt om te helpen met een machine die niet zal starten. Dell ondersteuning kan ook contact worden opgenomen via telefoon en instant messenger met de vermelde op de thuisgebruiker support sectie van de website contactgegevens .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe om te controleren Mijn lap…
·De toepassingen voor de HP Pav…
·DIY : Laptop Stand 
·Wat is de werkelijke snelheid …
·Lenovo X200s Vs . T400s 
·Toshiba Satellite L35 T2060 be…
·Hoe te Overclock een i3 Laptop…
·HP Pavilion n5425 Specs 
·HP Pavilion ZE200 Specificatie…
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Hoe te bewerken Word-documenten op mijn …
  Hardware Articles
·Mijn HP PSC 1200 Printer zal tegenhouden…
·Soorten SATA harde schijven 
·Hoe kan ik meer apps in de Apple iPad La…
·Hoe maak je een Samsung Printer Probleme…
·Hoe om te typen in het Chinees 
·Problemen met de AirPort Extreme-kaart 
·Hoe je ATI Radeon X1600 Vervang 
·Hoe je digitale foto's kopiëren op een …
·Hoe om ruimte vrij te maken op een Mac M…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com