Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Webcam Specificaties
webcams kunt u videoconferenties of video -interviews bij te wonen , om video- mails te versturen of om afbeeldingen en video's te delen . Ze handig wanneer je iets wilt nauw via een internetverbinding te observeren . Het soort webcam die u kiest hangt af van het doel dat u het nodig heeft voor . De specificaties van de webcam die u kiest is afhankelijk van wat u het voor . Laptops en notebooks die vandaag beschikbaar zijn hebben meestal webcams ingebouwd in hen . Beeldresolutie

Beeldresolutie
is een belangrijke factor die de kwaliteit van de video beslist . Een webcam met een lagere resolutie zorgt voor een wazig beeld . De megapixel resolutie van de webcam is een specificatie die de beeldresolutie van een webcam , en de meer megapixels , hoe beter beslist . Webcams met minder megapixels bieden beelden van lage kwaliteit , en die met hogere megapixels geeft veel betere beeldkwaliteit en scherpere foto's . Resolutie van de webcam kan verder worden beïnvloed door software- applicaties ook .
Frame Rate

Frame rate is een andere factor die de beeldkwaliteit en beweging gladheid beïnvloedt . Het wordt normaal gesproken uitgedrukt in frames per seconde , of FPS . Vanaf 2011 , de gemeenschappelijke framerates beschikbaar in webcams zijn 15 FPS en 30 FPS . Hoe hoger de framesnelheid , de mindere zou het flikkeren van beelden te zijn . Ook zou een webcam met een hogere framesnelheid vloeiender beweging te voorzien met veel minder achterstand dan die met een lagere framerate . Echter , als u van plan om de webcam te gebruiken om te chatten of discussie staan ​​, kunt u kiezen voor een webcam met een lagere framerate , als dat het doel zou dienen . Alleen wanneer u het nodig om beweging doorgeven of tonen een actie zou je een hogere framerate .
Kleur en lenzen

Sommige webcams steun kleur , moet terwijl sommige anderen zijn monochroom . Koop een webcam die kleur ondersteunt , afhankelijk van het doel waarvoor u van plan om de webcam te gebruiken voor . Bijvoorbeeld , als u wenst om zakelijke bijeenkomsten , conferenties of andere formele uitzendingen gebruik van uw webcam uit te voeren , moet je een die kleuren ondersteunt . Monochromatische webcams worden voornamelijk gebruikt voor bewaking en beveiliging doeleinden , voor informeel chatten of voor gebruik in websites .
Capability

Een webcam van goede kwaliteit vereist een goede mix van het geheugen , rekenkracht en netwerkcapaciteit . Gebruik een computer met een besturingssysteem met de nieuwste drivers , een goede processor en een bijgewerkte USB-drive . U kunt een breedbandinternetverbinding ook te verkrijgen . Daarnaast , op zoek naar een webcam die is gebouwd met een echo of ruis verminderen , en heeft een redelijke video-opnamesnelheid . Kijk voor een webcam die is makkelijk te gebruiken en heeft een goede technische ondersteuning van de fabrikant .

Previous: Next:
  laptops
·IBM ThinkPad R40 Hardware Info…
·Hoe kan ik een Acer Aspire 592…
·Hoe je laptop gebruiken in Jap…
·De HP Pavilion laptop Power we…
·Harde schijf installatie varie…
·Waarom wordt mijn Sony Vaio Ba…
·Wat heb je nodig om een monito…
·Hoe maak je een Lenovo T61 Unl…
·Hoe maak je een Gateway Laptop…
  Related Articles
Apple iPad Specificaties 
Apple iPad Specificaties en functies 
Kindle Vs . iPad Specificaties 
Kan ik gebruik van een webcam op een iPa…
Hoe te Zet een webcam op een HP Pavilion…
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
Noritsu 3011 Specificaties 
De specificaties van een SMART Board 
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
  Hardware Articles
·Hoe te Taal op een Epson DX4400 Verander…
·Hoe maak je een Wireless PCI Adapter Ins…
·Hoe kan ik een printer Fuser Vervangen 
·Hoe je BIOS Enter op een Toshiba Satelli…
·Hoe je RAM toe aan een Acer 5610 
·Hoe maak je een SD-geheugenkaart Work Li…
·Hoe je de harde schijf vervangen in een …
·Problemen met uw HP Pavilion DV - 1245DX…
·Geforce 3 TI 200 Specs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com