Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Mijn Dell Vostro 1000 laptop is Oververhitting
Een oververhitting Dell Vostro 1000 poseert dezelfde symptomen als elke andere oververhitting laptop , zoals programma bevriest en crashes en onverwachte shutdowns . Indien alleen gelaten , kan dit oververhitting probleem het leven van uw laptop verkorten en beschadigen interne onderdelen van de computer . Oververhitting voor een aantal redenen , ongeacht het merk , en vereist onmiddellijke aandacht aan het probleem te verhelpen voordat het escaleert en veroorzaakt meer schade . Geblokkeerde Airflow

Vanwege hun draagbare aard , worden laptops gebruikt worden in allerlei locaties , waaronder in bed , in het park en op de vloer . Hoewel een zacht bed of gazon je meer comfort dan een harde bureau en stoel zou kunnen bieden , kunnen deze soorten ondergrond ook stik uw laptop door te voorkomen dat een goede luchtstroom door de ventilatieopeningen . Gebruik altijd uw laptop op een harde ondergrond , zoals een gewone bureau of schoot bureau , en nooit toestaan ​​dat de ventilatieopeningen te worden geblokkeerd.
Verouderde BIOS

In sommige gevallen , het BIOS van uw Dell kan out-of - date te zijn , wat resulteert in een slecht werkende ventilator of verouderd temperatuur gidsen voor uw laptop . Het BIOS updaten kunnen deze problemen te verhelpen , het verlagen van het risico van oververhitting . Om uw Dell BIOS updaten , bezoek Dell website Drivers en downloads en voer de gegevens van uw laptop . Dit zal u voorzien van updates voor uw specifieke Vostro 1000 , welke problemen moeten corrigeren en updaten hardware bestanden van de computer .
Dirty ventilator en heatsink

Elke laptop genereert warmte , dus laptop fabrikanten installeren koeling apparaten in de vorm van een ventilator en heatsink te helpen afvoeren van de warmte gecreëerd . Na verloop van tijd deze onderdelen vuil kunnen worden , als normaal milieu vuil zoals stof , haren en pluisjes maken hun weg in uw machine en het verzamelen van deze componenten . Dit verlaagt de effectiviteit , waardoor ze minder warme lucht verplaatsen uit uw systeem en uit de buurt van gevoelige elektronica . Gebruik een bus perslucht om te proberen en uit te blazen alle losse , bebouwde puin van in je laptop , en overweeg het professioneel om de paar maanden of zo schoongemaakt om deze onderdelen geven een grondiger gaan -over .
< Br
Overmatig CPU Usage

> Als fans en openingen van uw Dell 's zijn schoon en gedeblokkeerd , kan uw oververhitting problemen te wijten zijn aan een overwerkte CPU . De centrale processing unit regelt alle proces-en programmamanagement uw laptop draait en genereert warmte als het werkt . Hoe harder het werkt , hoe meer warmte produceert . Als u werkt met een processor - intensieve spel of meerdere programma's tegelijk , is je CPU hard gewerkt om de juiste middelen toe te wijzen om te reageren op elke vraag . Houd uw systeem , en je CPU , koeler door alleen het uitvoeren van de programma's die u actief in en sluiten van onnodige programma's en processen .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe Memory Zet op een Sony Vai…
·Hoe kan ik zien de Speed ​​& G…
·Hoe maak je een Sticker Get Of…
·Hoe Dell Studio Demonteer 1555…
·Hoe maak je een harde schijf i…
·Hoe je het leven van een Lapto…
·Hoe u de juiste laptop voor uw…
·Dell laptops worden geleverd m…
·Hoe Dell Inspiron 1300 terugze…
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Hoe te bewerken Word-documenten op mijn …
  Hardware Articles
·Hoe start ik een IBM Think Pad T30 in de…
·Hoe te verwijderen van een FE550G LCD 
·Hoe om afbeeldingen opnieuw ordenen op e…
·Hoe volledig schoon uw pc 
·DIY Laptop Cooling Pad 
·De voordelen van Multiprocessor PC 
·Specificaties van de Foxconn NF4SK8AA Mo…
·Hoe je iPad App Pictogrammen wijzigen 
·Hoe kan ik een Acer laptop met 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com