Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Ik heb een leeg scherm na het opstarten van Windows op mijn Dell laptop
Laptop gebruikers die vertrouwd zijn met de gebruikelijke bezienswaardigheden en geluiden geassocieerd met het opstarten worden, dus wanneer het LCD -scherm donker blijft na het opstarten , het veroorzaakt enige bezorgdheid . Dell -gebruikers zijn niet meer kans te lopen in deze de monitor problemen dan andere laptop merkeigenaren , en moet dezelfde technieken voor probleemoplossing uit te voeren om te proberen het probleem te identificeren . Scherm problemen worden veroorzaakt door tal van factoren , waaronder falende hardware , defecte LCD's en eenvoudige losse kabels . Falende hardware

In sommige gevallen kan uw Dell klinkt alsof het normaal opstarten wanneer eigenlijk is het een hardware storing die de juiste opstart voorkomt meegemaakt . Tal van hardware problemen kan deze boot problemen , waaronder problemen RAM , videokaart falen en het moederbord problemen veroorzaken . Afhankelijk van de configuratie van uw Dell moederbord , kunt u mogelijk een defecte videokaart of RAM-chip te vervangen , maar een defecte moederbord zal volledige vervanging nodig .
Gebreke LCD Unit

scherm van uw Dell kan zijn donker vanwege daadwerkelijke scherm problemen met de omvormer aan boord of tegenlicht . Laptop schermen zijn LCD-schermen , wat betekent dat ze kleine vloeibare kristallen die beelden en informatie ontvangen van de computer weer te bevatten . Het LCD wordt verlicht door een achtergrondverlichting om het display helder genoeg om goed te kunnen weergeven maken . Een omvormer raad zet de laagspanning ontvangen van de laptop naar de hogere spanning die nodig is om de macht van de backlight lamp . Als de inverter of tegenlicht mislukt , wordt het scherm donker lijken . Als je goed kijkt , zie je een schemerig beeld op het scherm . Afhankelijk van uw Dell- model , kan de backlight lamp en inverter vervangbaar zijn .
Losse Kabel

Uw Dell LCD ontvangt de informatie die nodig is om een ​​beeld weer door graphics van de laptop -kaart op het moederbord . De beeldgegevens worden verzonden vanaf de Dell CPU naar de videokaart , en uiteindelijk naar de monitor via een videokabel . Deze kabel wordt aangesloten op het moederbord van de achterkant van het LCD-scherm , en het kan wiebelen los door normaal laptop gebruik en beweging . De kabel komt vaak los op het LCD- einde , dus je zou moeten beeldscherm van uw laptop te ontmantelen om het te openen en opnieuw plaatsen van de connector .
Problemen

Problemen met een donker scherm vraagt ​​een paar stappen . Herstart uw Dell in de Veilige modus via de F8-toets tijdens het opstarten en kijk of je hebt een display. Als je dat doet , dan is een programma dat de laarzen tijdens het opstarten wordt veroorzaakt door het scherm probleem . Afwezigheid van een display in de veilige modus kan een Windows- probleem of een defect onderdeel betekenen . Sluit een externe monitor en controleer of er een afbeelding door op FN en F8 toetsen tegelijkertijd . Als het externe scherm toont een afbeelding , het probleem ligt in de monitor van uw laptop . Een externe monitor met geen display zou kunnen wijzen op een probleem met uw videokaart of een ander intern onderdeel .

Previous: Next:
  laptops
·Dell Inspiron 9100 Specs 
·Hoe kan ik Installeer WWAN voo…
·Dell Inspiron Informatie 
·ThinkPad X30 vs X40 
·De Samsung NC10 Vs . de Acer A…
·Hoe kan ik een Dell laptop Res…
·Hoe je RAM-geheugen installere…
·HP Pavilion DV6000 Specs 
·Hoe te openen de Inspiron 640M…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Sony PCV - 7732 Specs 
·Hoe maak je een LifeCam VX 5000 Probleme…
·Hoe Memory Zet op een iPod 
·Hoe de inkt wijzigen in een Epson printe…
·Hoe Transfer Van iTunes tot iBooks op ee…
·Definitie van Document Imaging 
·Hoe een HP Printer Repair 
·Thinkpad 760Xl Specs 
·Hoe kan ik een niet-detecteerbare USB Fl…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com