Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
De Samsung NC10 Vs . de Acer Aspire One 6 - Cell
De Samsung NC10 en de Acer Aspire One zijn kleine laptops of netbooks , van Samsung Electronics en Acer Inc , respectievelijk . Terwijl beide computers werden uitgebracht in 2008 , de NC10 is een product gestaakt ; Acer produceert nog steeds de Aspire One , vanaf 2011 , met een geschatte prijs van $ 200 tot $ 300. Ondanks dit , de NC10 is over het algemeen een beter aanbod . De batterij keuze die elke netbook biedt, is het belangrijk om te overwegen . Stroomvoorziening

De Samsung NC10 is uitgerust met een 60 -watt netadapter en zes - cels lithium - ion batterij , die voorziet in maximaal acht uur van de exploitatie. Als voor de Acer Aspire One , de kracht accessoires bestaan ​​uit een 30 - Watt adapter en een drie - cell batterij . Gebruikers kunnen het upgraden naar een zes - cel, die voorziet in maximaal zeven uur gebruik . Nog steeds , dat is een uur minder dan de piek batterijduur van de NC10 's .
Besturingssysteem , Processor en Geheugen

De Samsung NC10 draait het besturingssysteem Windows XP , met compatibiliteit voor zijn directe opvolger , Windows Vista . De Acer Aspire One , aan de andere kant , maakt gebruik van het besturingssysteem dat Vista geslaagd - Windows 7 . Beide machines gebruik maken van de Intel Atom N270 processor, die een 1,6 - GHz verwerkingssnelheid , 533 - MHz data transfer rate en 512KB cache voor snelle toegang tot netbook gegevens heeft . De NC10 heeft 1GB aan vooraf geïnstalleerde systeemgeheugen , waardoor overtreft de Aspire One 512 .
Opslag , Display en Web Camera

Hoewel de Samsung NC10 biedt 160 GB aan opslagruimte , de Acer Aspire One heeft een kleinere 120 GB harde schijf . Beide netbooks hebben een breedbeeld paneel dat een weergavekwaliteit gemeten op 1024 bij 600 pixels aan resolutie heeft , hoewel de eerste is 10,2 inch groot , terwijl de laatste is kleiner bij 8,9 centimeter . Een Web camera is opgenomen op elke computer . De NC10 biedt echter 1,3 megapixels in beeldkwaliteit , terwijl dat van de Aspire One is een 0.3 - megapixel apparaat .
Networking

voor bekabelde netwerken , elke Samsung NC10 en Acer Aspire One heeft een Ethernet-verbinding die kan bieden tot 100 megabits per seconde in het dataverkeer . Bekabelde netwerken is afkomstig van een Wi - Fi- kaart met Instituut voor 802.11b /g naleving Electrical and Electronics Engineers ' . Samsung voegde Bluetooth 2.0 + Enhanced Data Rate draadloze connectiviteit op zijn NC10 netbook .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe te openen een Pavilion dv8…
·Hoe Memory Vanuit een Lenovo W…
·Hoe je helderheid van het sche…
·Hoe de helderheid van een Dell…
·Hoe vraagt ​​u een gratis lapt…
·Toshiba X205 S7483 Specificati…
·IBM Thinkpad R51 Standaard Opt…
·Wat heb ik nodig om gebruik mi…
·Hoe te Kodak M863 Foto's afdru…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·HP 7657C Specificaties 
·Hoe maak je een PCMCIA -kaart wijzigen n…
·Hoe maak je verbinding een Android Table…
·Hard Drive Specificaties voor de Toshiba…
·Hoe maak je een GeForce 8800 GTX Vermoge…
·Forensisch Checklist Controle Systemen 
·Zire 71 Compatibel Kabels 
·Hoe te toetsen vervangen op de Dell Lati…
·Hoe een Corrupte Printer Fix Spool 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com