Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> ontsteken >> Content
Wat doet de Kindle doen?
De Kindle is een draagbare e - reader markt gebracht door Amazon.com . Deze machine maakt het mogelijk gebruikers te kopen , downloaden en lezen van elektronische boeken , tijdschriften , kranten en andere digitale publicaties via Amazon . De Kindle kan ook gebruik maken van een aantal e - publicaties die niet Amazon - merkgebonden zijn . Verschillende modellen van de Amazon Kindle bieden verschillende mogelijkheden en grootte van het scherm . Draagbaarheid

De eerste generatie Kindle werd uitgebracht door Amazon in eind 2007 . Het bood een 6 - inch grijswaardenscherm in een 8 met 5,3 met 0,8 -inch pakket . De tweede generatie Kindle afgeslankt tot slechts 0,36 centimeter dik . De derde generatie , vaak genoemd Kindle 3 , werd uitgebracht in medio 2010 , en is slechts 7,5 bij 4,8 bij 0,34 centimeter , waardoor het gemakkelijk mee te nemen . Amazon levert een parallelle lijn van Kindles , genaamd Kindle DX . Deze grotere apparaten meten 10,4 bij 7,2 bij 0,38 inch met een 9,7 - inch scherm . De Kindle 3 weegt slechts 8,5-8,7 gram , terwijl de Kindle DX weegt 18,9 gram .
Light - onafhankelijke Tekst

Amazon 's
Kindle maakt gebruik van E - ink -technologie , die het mogelijk maakt gebruikers om het scherm te bekijken op elke hoek en in fel licht , zoals zonlicht . De derde generatie Kindle maakt gebruik van E Ink Pearl technologie , maar biedt geen kleurenscherm . In plaats daarvan , Kindle toont tot 16 grijstinten .
Wireless Transfer

De Kindle bevat draadloze technologie genaamd Whispernet , waarover gebruikers kunnen publicaties te kopen en te downloaden ze het apparaat . Whispernet komt gratis met de aankoop van uw Kindle , en vereist geen abonnement . Whispernet kan kosten met zich meebrengen als het gebruikt wordt buiten de Kindle eigenaar thuisland , echter. Deze draadloze technologie omvat een service genaamd Whispersync , die gebruikers in staat stelt om gegevens van het ene apparaat synchroniseren met een andere , met inbegrip van gegevens over hun voortgang lezen , bookmarks en kanttekeningen . Whispernet maakt Amazon om automatisch informatie op Kindle van een gebruiker , zonder de noodzaak van een speciale login of download proces bij te werken . De Kindle 3 heeft ook een 3G - compatibel model tegen een meerprijs .
Ebook Storage

De Kindle kan een groot aantal boeken , tijdschriften en andere teksten op te slaan in een zeer kleine ruimte , waardoor het nuttig voor professionals op de weg , studenten , of mensen met een beperkte ruimte bibliotheek . Volgens PC World , kan de derde generatie Kindle biedt plaats aan maximaal 3.500 boeken . De Kindle 2 kan alleen maar slaan ongeveer 1500 boeken .

Previous: Next:
  ontsteken
·Hoe maak je een Kindle Ontdooi…
·Hoe te Verwijder mijn Knipsels…
·Google Books en de Kindle Comp…
·Hoe kan ik lezen Mijn Apple iB…
·U kunt kopiëren van een pc na…
·Hoe op te laden en lezen van e…
·Hoe om te controleren uw e- Me…
·Kunt u het wachtwoord van een …
·Hoe kan ik publiceren op Amazo…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Het aanraakscherm werkt niet op mijn HP …
·Hoe kan ik een testpagina afdrukken vana…
·Hoe maak je een oudere scanner in Vista …
·Hoe de IntelliMouse naar Bluetooth Insta…
·Dell D610 Memory Upgrade Opties 
·How to: Shift Lock toets 
·Hoe maak je een Wireless Mini-PCI kaart …
·De voordelen van de computer naar het me…
·Serial Vs . Parallelle bus 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com