Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> ontsteken >> Content
Hoe kan ik lezen Mijn Apple iBooks op mijn Kindle?
De Amazon Kindle is een apparaat waarmee u een digitale bibliotheek te nemen waar u ook gaat . Hoewel het gebruik van een Kindle kan handig zijn , is er ten minste een nadeel - Apple iBooks en bepaalde andere soorten bestanden kunnen niet worden gelezen op Amazon's apparaat . Het is echter mogelijk om Apple iBook bestanden te converteren om ze leesbaar te maken op uw draagbare Kindle . Instructies
1

Zoek een bestand conversie programma dat zal transformeren . EPUB-boeken in . AZW -of . MOBI bestanden . Er zijn tal van dergelijke programma's beschikbaar op het internet , en ze zijn beschikbaar op een aantal legitieme download websites . Je moet voorzichtig zijn bij het downloaden van programma's van websites waarmee u niet bekend bent , zo beruchte locaties bestanden beladen met virussen of spyware kunnen aanbieden .

Download 2 het programma dat u hebt geselecteerd en installeer het volgens de de aanwijzingen van de download site . Als de optie , kunt u het programma wilt vertellen om een pictogram op uw bureaublad , waardoor het gemakkelijk voor u om toegang te krijgen tot het programma .
3

Zet uw Apple iBooks . EPUB -bestanden aan het Kindle-formaat met behulp van uw nieuwe conversie programma . Terwijl elk programma is anders, in het algemeen , zal het programma gewoon vragen u om bestanden om te zetten en te beslissen welk formaat je wilt dat ze veranderd in selecteren . Raadpleeg het Help- bestand van het programma als u problemen ervaart .
4

Controleer of u met succes geconverteerde je . EPUB bestanden naar het . AZW of . MOBI -formaat . Double-check door het openen van Windows Verkenner en het vinden van de bestanden in kwestie . Klik met de rechtermuisknop op een bestand en kies 'Eigenschappen'. Dit zal een venster dat de kwaliteiten van het bestand staan ​​. Een goed geconverteerde bestand wordt vermeld met de . AZW of . MOBI extensie .

Copy 5 de geconverteerde . AZW of . MOBI bestanden naar je Kindle . Er zijn een paar manieren om dit te doen . Ten eerste kunt u de bestanden overzetten door uw Kindle op uw computer via USB . Wanneer uw Kindle is aangesloten op uw computer , gebruik gewoon Windows Verkenner te kopiëren - en - plakken van bestanden in mappen van je Kindle . Het is ook mogelijk om geconverteerde bestanden draadloos overbrengen naar je Kindle via Wi - Fi .

Previous: Next:
  ontsteken
·Kan Kindle nog steeds synchron…
·Hoe te Nook e - books converte…
·Hoe zorg ervoor dat mijn draad…
·Kun je uit te printen Kindle t…
·Toegang tot een bibliotheek bo…
·U kunt delen eBooks op Kindle …
·Hoe maak je een Kindle boekenp…
·Hoe te Mobipocket Downloaden n…
·Hoe te Downloads Get for Kids …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·De Power Usage voor de Compaq ProLiant 5…
·Hoe gebruik je een HP 2100 Wireless 
·Hoe USB Drive converteren naar NTFS 
·Common Interface harde schijven gebruikt…
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 1525 Touchp…
·Hoe maak je een K7SOM Mainboard Probleme…
·Verschillen tussen SATA en SATA2 harde s…
·Toshiba Satellite A60 - SP176 Specificat…
·Hoe maak je een WiFi Helical Antenne 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com