Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> ontsteken >> Content
Kunt u het wachtwoord van een Kindle ?
Op het moment van publicatie , zijn er 986.000 Kindle ebooks verkrijgbaar bij Amazon.com . De categorieën omvatten geschiedenis , biografieën , mysterie , koken en zo ongeveer alles wat papieren boeken omvatten . Sommige ebooks kunnen informatie u wilt prive , zoals sommige van de meer twijfelachtige how-tos of romans houden bevatten . Het instellen van een wachtwoord zal houden geautoriseerde gebruikers uit, maar het kan alleen worden gedaan na een goede aanpassing . Over-the -Air Updates

Oudere versies van de Kindle
komen niet met wachtwoordbeveiliging . Firmware-update 2.5.3 voegde deze functionaliteit , naast de collecties , verbeterde tekst duidelijkheid en de mogelijkheid om notities op Facebook en Twitter te delen . Om de update te krijgen , laat uw Kindle gaan slapen op zijn eigen voor minstens tien minuten . De update downloadt en installeert automatisch . Als u niet beschikt over de 3G Kindle , houdt het wanneer aangesloten op Wi - Fi mogelijk . De update zal niet downloaden als de Kindle is volledig uitgeschakeld . Gebruik de 5 - weg controller om naar het instellingenmenu en vind uw firmwareversie . Als het niet werken , download dan de update handmatig via de website .
Versies van de handleiding

Zoek uit welke soort Kindle heb je door het controleren van het serienummer op de achterkant . Het wordt ook vermeld op het scherm Instellingen . Download de juiste update , afhankelijk van de eerste vier cijfers van het serienummer . Er zijn aparte downloads voor de Kindle ( US Wireless ) en de Kindle DX . Sluit de Kindle op de computer via de USB en zet hem aan . Slepen of kopiëren en plakken , de update van de belangrijkste Kindle map. Wachten tot het helemaal af te maken, en gebruik het pictogram ' veilig verwijderen ' in de hoek te verbreken . Als u Windows 7 met de rechtermuisknop op de Kindle drive in " Computer " en klik op " uitwerpen . " De menu -update is te vinden op het menu "Instellingen " de Kindle .
Problemen Updates

Als de optie "Update" wordt grijs weergegeven op de Kindle , de update-bestand is in de verkeerde map , of je de verkeerde -update hebt gedownload . Als u een foutbericht ontvangt tijdens de update , het bestand is beschadigd als gevolg van een slechte download of het was niet toegestaan ​​om volledig over te dragen . De de update en probeer het opnieuw . Als je niet firmwareversie 2.3 of hoger hebt , moet u deze installeren voordat u 2.5 .
Wachtwoord Creation

kunt installeren op het beginscherm van de Kindle , druk op " menu . " Gebruik de controller en selecteer " Instellingen ". Activeer de " Turn On " optie waar het zegt "Device Password . " Voer een wachtwoord in . Typ het nogmaals in het bevestigingsvenster . Voer een hint om je te herinneren wat het wachtwoord is , voor het geval u het vergeet. Selecteer " Verzenden" om te bevestigen . Als je ooit nodig hebt om het uit te zetten , gaat u terug naar dezelfde " Settings " scherm om de beschikbare opties te zien . Noteer uw wachtwoord ergens zul je niet verliezen , zoals in uw papieren adresboek onder " K " voor de Kindle . Als u ooit het wachtwoord te verliezen en de hint niet helpt , bel dan het telefoonnummer op het scherm te hebben klantenondersteuning resetten van het wachtwoord .

Previous: Next:
  ontsteken
·Hoe maak je een Broken Kindle …
·Hoe om te controleren uw e- Me…
·Hoe maak je een Kindle account…
·Hoe je tekst Wijzig op Kindle …
·Hoe maak je een Journal op Cre…
·Hoe te Verwijder mijn Knipsels…
·Hoe te Documenten maken voor d…
·Hoe te Boeken voor Kindle 
·Hoe kan ik een boek over Kindl…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe te beveiligen met wachtwoord uw iPad…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Hoe te beveiligen met wachtwoord apps op…
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe te Kodak 3250 Install All in One Pri…
·Hoe Hard Reset een Sony UX50 
·How Do You Tell Als uw printer inkt 
·Hoe te Gooi Inkjet Cartridges 
·Laserjet 3055 Specificaties 
·Hoe maak je een interne DVD -brander ins…
·Hoe je foto's scannen naar een schijf 
·De basisstructuur van een computer 
·Hoe partitie Externe schijven 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com