Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> ontsteken >> Content
Lijst van Kindle 3 Screensavers
De Kindle 3 is de derde in een reeks van boeken e - readers aangeboden door Amazon . Deze e - readers kunt u lezen in elke situatie , zelfs voordat je naar bed 's nachts . Als je in slaap valt voordat je de Kindle 3 uit te schakelen , gaat het automatisch in screensaver -modus na 10 minuten inactiviteit . U kunt ook zet het in screensaver -modus in door de knop om en los te laten . Auteurs

Veel van de screensavers op de Kindle 3 bieden de namen en foto's van beroemde auteurs . Veel van deze auteurs zijn beroemde historische figuren , terwijl andere meer recente auteurs. De auteurs die op je Kindle screensaver weergegeven zijn Virginia Woolf , Jules Verne , Jane Austen , Ralph Ellison , Harriet Beecher Stowe , Emily Dickinson , Mark Twain , John Steinbeck , Charlotte Bronte , Agatha Christie en Alexandre Dumas .
< br >
Pictures

De tweede meest voorkomende screensavers die op je Kindle 3 verschijnen zijn foto's uit verschillende literaire genres , zoals de oude Griekse literatuur, dieren en geschiedenis . De screensavers die in dit type zijn een beeld van vogels , ouderwetse middeleeuwse tekst , een oude Griekse man die een draak - slang , twee mannen met behulp van een oude astronomie instrument , een Griekse godin , vis , een mens schrijven, een man die werkt bij een tafel met een lam en leeuw aan zijn voeten , een man met Duitse schrijven en een wapenschild en een kaart van een kerkgebouw .
Kindle Screensavers

de eerste en laatste screensaver de rotatie zijn gerelateerd aan de Kindle zelf . De eerste heeft een silhouet van een persoon zittend op een heuvel onder een boom lezen van een boek . De definitie van het woord " Kindle " wordt afgedrukt op de bodem van de screensaver. De uiteindelijke screensaver is een afbeelding van een van de eerste drukpersen en bevat tekst stimuleren gebruikers om feedback te geven aan Amazon over de Kindle .
Gesponsorde Screensavers

De Kindle 3 stelt gebruikers in staat om een minder dure versie in ruil te kopen voor het bekijken van betaalde advertenties . Deze advertenties verschijnen niet in de boeken die je leest , maar ze komen opdagen bij de screensavers en op uw home page menu . Deze screensavers variëren, afhankelijk van wat advertenties Kindle draait op het moment dat u gebruik maakt van uw Kindle . Sommige van deze zijn advertenties betaald door sponsors , terwijl anderen bevatten speciale aanbiedingen voor lezers .

Previous: Next:
  ontsteken
·Hoe maak je een muziekmap op e…
·Hoe om uw eigen foto's toe aan…
·Hoe lang duurt de Kindle 2 is …
·Hoe maak je een Kindle Unlock 
·Kan Kindle Books worden geconv…
·Hoe kan ik een Kindle boek in …
·Hoe maak je een Kindle -accoun…
·Hoe te beveiligen met wachtwoo…
·Hoe te eBooks Transfer naar ee…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Hoe de Kindle App te installeren voor uw…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een HP 2400 Series-scanner ge…
·Wat is een D - Sub- Hookup 
·Hoe maak je een mini schijf krijgen in d…
·Wat zijn de verschillen tussen de iPad e…
·Hoe een muis pictogram op een Mac wijzig…
·Hoe te PRC converteren naar Sony Reader 
·Hoe maak je een SanDisk -kaart gebruiken…
·Hoe de RAM-snelheid van een laptop Test 
·Hoe kan ik een nieuwe batterij voor de H…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com