Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> ontsteken >> Content
Hoe lang duurt de Kindle 2 is de batterij Laatste ?
De Kindle 2 is een portable e - reader die u toelaat om zowel moderne als klassieke boeken , zolang de batterij gelezen in het leven heeft . De hoeveelheid tijd die u besteedt met uw Kindle 2 zal bepalen hoe lang de batterij meegaat per lading . Zodra de batterij sterft , kunt u hem oplaadt . Draadloze communicatie uit

Als u uw Kindle 2 met de draadloze optie uitgeschakeld , kan een enkele lading duren u tot een maand volgens Amazon.com . De originele Kindle mag u de draadloze optie met een schakelaar , die was gevestigd aan de achterkant van het toestel uit te schakelen . De Kindle 2 ontbreekt deze schakelaar . In plaats daarvan moet u de draadloze uit optie in het hoofdmenu te vinden. Gewoon navigeren door de menu -opties met behulp van de joystick , vindt de optie ' wireless radio " en zet hem uit .
Going Wireless

Als u uw Kindle 2 met het gebruik draadloze functie geactiveerd is , zal de batterij duren tot drie weken op een enkele lading . Echter, dit is sterk afhankelijk van het type van de Kindle 2 u koopt . Bijvoorbeeld , kan de Kindle Wi - Fi drie weken duren op een enkele lading met de draadloze functie is ingeschakeld , maar de Kindle 3G plus Wi - Fi kan alleen laatste 10 dagen met de draadloze functie is ingeschakeld . De Kindle DX kan alleen laatste zeven dagen met de draadloze functie is ingeschakeld .
The Charge

De Kindle 2 batterij kan snel worden opgeladen als het begint te lopen laag . U hoeft niet te wachten tot de accu volledig worden afgetapt voordat u deze oplaadt . U kunt de Kindle 2 opladen met behulp van de stroomadapter die Amazon verkoopt met het apparaat . Of , kunt u hem op te laden met een USB 2.0-kabel , die ook wordt geleverd met het apparaat . De netadapter moet worden aangesloten op een stopcontact , terwijl de USB kan worden aangesloten op uw computer . Gemiddeld duurt het ongeveer vier uur om de Kindle 2 te laden zodra het is helemaal leeg . U hoeft niet om het apparaat volledig op te laden om het te gebruiken .
Overwegingen

De levensduur van een Kindle 2 batterij per lading is afhankelijk van hoe vaak u het apparaat gebruikt . Beschouw het als een mobiele telefoon : De batterij wordt opgeladen bleef veel langer met een beperkt gebruik . Als je geen gebruik maakt van uw Kindle 2 , zorg ervoor om de macht het af . Als u niet draadloze mogelijkheden nodig hebt, zorg ervoor om het te schakelen . Als u uw Kindle gebruiken 2 vaak tijdens het reizen , zorg ervoor dat uw adapter hebben - of USB-kabel - met u te allen tijde . De Kindle 2 maakt gebruik van elektronische inkt-technologie , wat betekent dat het scherm kan een pagina van de tekst te behouden zonder aftappen van stroom . Elektronische inkt-technologie voorkomt ook dat het apparaat wordt warm tijdens het gebruik .

Previous: Next:
  ontsteken
·Hoe maak je een Kindle Reader …
·De voordelen van de Kindle 
·Instructies over Boeken lezen …
·Hoe te Kindle Screensavers Ver…
·Hoe te bestellen uitschakelen …
·Hoe te Notes Met behulp van ee…
·Hoe maak je een song van een A…
·Hoe het lettertype van een PDF…
·Hoe je erachter te komen hoeve…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te vertellen Welk type van RAM Is in…
·Hoe kan ik gegevens op een Flash niet ge…
·Hoe kan ik een Dell 1526 Laptop Fan Demo…
·Hoe te Tijdelijke mappen wissen 
·Specificaties voor de Tektronix 2247A 
·Het gebruik van meerdere processors in e…
·Hoe te herstellen verwijderde bestanden …
·In Microsoft Windows- besturingssystemen…
·Hoe maak je een geheugenkaart wissen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com