Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Kan ik gebruik de S - Video-uitgang van mijn computer naar een projector ?
Vergelijkbare terminologie gebruikt in computers , randapparatuur en home entertainment-systemen zorgt voor een enorme hoeveelheid verwarring . De term " S - Video " definieert een videoformaat , niet per se elk type hardware , waaronder een ronde stekker met zeven pinnen . Maar veel mensen aandringen op het gebruik van de term om de video -aansluiting poort definiëren op een computer of videokaart . S - Video on

S - video
levert een hogere kwaliteit signaal dan composiet video omdat het " scheidt " de video-informatie in twee signalen . In composiet video , synchronisatie , helderheid en informatie voor de drie primaire luminantie kleuren , rood , blauw en groen alle reizen op dezelfde kabel . Maar S - video maakt gebruik van een Y signaal voor synchronisatie en helderheid informatie en een C signaal naar kleurinformatie dragen dragen . Op veel apparatuur , verschijnt dit signaal op een ronde , vier - pins connector met het label " S - video . "
Andere formaten

Andere videoformaten
omvatten component video en drie soorten RGB video . Kwaliteit stijgt handhaven scheiding van de componenten van het videosignaal . De hoogste kwaliteit video , RGBHV draagt ​​synchronisatie , helderheid , rood , blauw en groen op vijf afzonderlijke signalen . Computers en projectoren kunnen elk formaat , afhankelijk van de opzet .
Videokaart

ondersteunen Om een ​​foto op elk scherm te produceren , moet een computer een video hebt kaart. Dit kan een deel van het moederbord , een plug-in of een extern apparaat. Videokaarten , afhankelijk van de opzet , kan elk video formaat ondersteunen . Een videokaart ontworpen om meerdere formaten te ondersteunen moet worden geprogrammeerd voor een bepaalde output. Een videokaart kan verschillende soorten output aansluitingen , waaronder een vier - pins of zeven - polige ronde connector die een S-video -aansluiting op een video -apparaat dat dat formaat ondersteunt lijkt .
Projectoren < br >

Een grote verscheidenheid van projectoren variëren in grootte , kwaliteit en-formaten . U kunt een projector die slechts een enkel formaat of een die twee of meer ondersteunt ondersteunt kopen . Maar naar een video-formaat te sturen naar elke projector , moet het de ontwerp beschikt om dat formaat te ondersteunen .
Formaat Coördinatie

Om de ronde uitgang van uw computer te gebruiken of videokaart S - video naar een projector , zowel de kaart als de projector moet kunnen en correct geprogrammeerd tot dat formaat gebruiken . Maar veel computer -uitgangen met de ronde connector kan een video-formaat te ondersteunen . Door het instellen van de programmering opties goed verenigbaar is met de projector te zijn , kunt u waarschijnlijk deze " S - Video " -aansluiting gebruiken voor de projector , ongeacht het formaat . Maar in alle gevallen , de formaten van de videokaart en de projector moeten overeenkomen .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe je ATI CrossFire Install 
·Hoe maak je een spooler Reset 
·Wat zijn dingen te letten bij …
·Hoe om tv -kanalen krijgen op …
·Hoe maak je een USB -controlle…
·Wat is een Express Card -tv -t…
·How to Get Get Sounds vanaf ee…
·Mijn ASUS G50V herkent geen mi…
·PC DVI naar HDTV 
  Related Articles
Hoe te gebruiken iWork op de iPad 
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe de agenda functie gebruiken op de Ap…
Hoe de Map functie gebruiken op de Apple…
Hoe de kalender gebruiken op de Apple iP…
Hoe te gebruiken Bluetooth met de iPad 
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe maak je een iPad Cover Gebruik 
  Hardware Articles
·Computer Muizen : Laser Vs . Optische 
·USB Installatie Problemen met de HP J648…
·Hoe kan ik een SFF PC Build 
·Hoe maak je een IBM 600E laptop snel mak…
·Hoe te Large Templates Print 
·Hoe maak je een computer chip te program…
·Trucs voor een Okidata C5500n 
·Hoe de Time Reset op een Xerox 5638 
·Hoe een CPU Steek 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com