Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
USB Installatie Problemen met de HP J6480
De HP Officejet J4680 printer combineert de functionaliteit van een printer , scanner , fax en kopieerapparaat in een enkel apparaat , maar het apparaat werkt alleen goed als het correct is geïnstalleerd . Als u niet de juiste volgorde van de stappen te volgen bij het ​​opzetten van de J4680 , zou u uw printer vinden en computer kan niet communiceren met elkaar . Wanneer dit gebeurt , is het het beste om een ​​stap - voor-stap benadering te gebruiken om het oplossen van problemen van uw printer . Software First - Dan Cable

Een van de meest voorkomende problemen bij het instellen van de J4680 gebruikt de verkeerde volgorde van de stappen . Het is erg belangrijk dat de software eerst worden ingesteld , voordat de USB-kabel is aangesloten tussen de printer en de computer . Als u de USB -poort sluit u eerst , zou de software niet correct wordt geïnstalleerd , en dat kan problemen met alles van de eerste installatie van het apparaat om zijn dailiy operaties en onderhoud veroorzaken . Indien u de kabel voordat u de software installeert , koppelt u de kabel , dan is de macht van de printer en de computer naar beneden . Herstart de computer , maar laat de printer uit . Installeer de software en alleen de USB- kabel aansluit wanneer hierom wordt gevraagd .
Losse Kabel

Het is gemakkelijk voor de USB-kabel op de J4680 te krijgen verdrongen rond en los komen , vooral als je nodig hebt om de printer te verplaatsen om cartridges te installeren , het reinigen van de glasplaat of het uitvoeren van ander onderhoud . Als u de printer onlangs verhuisd , een paar minuten duren om de kabel controleren en terug te plaatsen indien nodig . Plaats de kabel op de computer kant ook , uw afdruktaak opnieuw te verzenden dan .
Defecte kabel

Het gebeurt niet vaak , maar soms is de USB kabel die u koopt voor uw J4680 kan defect zijn . Als u de kabel vast zitten en aangesloten het na de installatie van de software voltooid was , kon je een slechte kabel . De eenvoudigste manier om dit te testen is om een ​​USB- kabel aan te sluiten waarvan u weet dat , zoals een is verbonden met een andere printer of een ander apparaat . Als de J4680 werkt met die kabel , weet je dat je nodig hebt om de defecte kabel die u kocht vervangen .
Afdrukspoolerbron

De computer gebruikt de print spooler -service om te communiceren met de printers die u hebt geïnstalleerd . Als die service niet wordt uitgevoerd , kan er geen communicatie plaatsvinden . Om de print spooler te controleren , klikt u op de knop "Start " en kies " Uitvoeren , " typ " services.msc " in het vak . Scroll naar beneden om de print spooler -service , klik met de rechtermuisknop en kies "Start" om de service opnieuw te starten en te herstellen communicatie met de printer .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een Epson CX3200 V…
·Hoe druk ik een Scaled Tekenin…
·Inktfilters Leads afdrukken 
·Hoe je HP Deskjet 2345 Softwar…
·DIY : Lexmark X6570 vullingen …
·Problemen met een draadloze HP…
·Canon S900 printer Specificati…
·Hoe maak je een Pasfoto op een…
·Lexmark 2470 Installatie 
  Related Articles
Hoe je iPad Touchscreen Problemen oploss…
Hoe maak je een camera aansluiten via US…
Hoe te Sync My iPad via een USB 
Hoe USB gebruiken met uw iPad 
Hoe je iPad WiFi- problemen op te lossen…
Wat kan ik doen met de USB-adapter op de…
Hoe maak je een iPad opladen met USB 
Nook Boeken en problemen met de iPad 
iPad Bluetooth Problemen 
  Hardware Articles
·Hoe kan ik maximaliseren van de RAM voor…
·Specificaties van een Sony VAIO 
·Hoe een HP Pavilion DV6700 Repareer 
·Hoe maak je een Write Protected Format F…
·Hoe te FireWire toe aan een MSI Wind net…
·Hoe maak je een Canon Pixma iP 500 Insta…
·Soorten CD -ROM drives 
·Optiplex GX270 herkent mijn USB-toetsenb…
·Hoe je de WiFi -knop op een HP Pavilion …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com