Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Mijn Acer OrbiCam 5720 Camera is niet gevonden
Als een groot percentage van uw computergebruik draait om gebruik te maken van de live video of foto -opname functies van de Acer Aspire 5720 geïntegreerde webcam, die vinden dat de camera niet meer werkt een belangrijke bron van kan zijn frustratie . De geïntegreerde webcam is ingebouwd in de monitor en beschadiging van het display kan de camera te doorbreken - dus het voorkomen van de Aspire vanaf het instellen van het apparaat - maar de meeste problemen kunnen worden teruggevoerd naar software . Verkeerde Driver

Het besturingssysteem
kan de webcam niet detecteren , tenzij het ​​juiste stuurprogramma voor de camera is geïnstalleerd op de computer . Drivers bevatten code die een OS in staat om te communiceren met een hardware component , als een driver voor een apparaat ontbreekt , kan het besturingssysteem dat apparaat niet direct een taak uit te voeren . De Aspire 5720 kan komen verpakt met Windows XP Professional , Windows XP Home Edition , Windows XP Media Center Edition of Windows Vista , afhankelijk van het model . Windows Vista kan niet zien of praten met de webcam als het stuurprogramma voor de camera is ontworpen voor Windows XP MCE of visa versa .
Corrupt Driver

Zelfs als een compatibele driver is geïnstalleerd op het besturingssysteem , kan de driver software zelf corrupt zijn . Net als de meeste software , kunnen bestuurders foutieve code die de bestuurder verhindert communiceren van data heen en weer tussen de bestuurder en het besturingssysteem bevatten . Device Manager , bereikbaar via het configuratiescherm , bevat een uitgebreide database van alle stuurprogramma's geïnstalleerd op de PC . De webcam is te vinden onder de sectie Devices Imaging . Als Windows een probleem met de bestuurder detecteert, wordt een rode of gele pictogram weer links van de inrichting . Dubbelklikken op het OrbiCam chauffeur opent de eigenschappen scherm , waarin de details van eventuele problemen met het apparaat , indien van toepassing .
Handicap Device

Gebruikers
kunnen de componenten uitschakelen geïnstalleerd om de Acer Aspire 5720 op elk gewenst moment , hoewel deze veranderingen geen effect hebben totdat de computer opnieuw is opgestart . Als de OrbiCam is uitgeschakeld, wordt de notebook niet in staat zijn om het apparaat te vinden wanneer u de bijbehorende webcam software te draaien . U kunt in-en uitschakelen van de OrbiCam op het scherm eigenschappen van het apparaat in Apparaatbeheer . Als het apparaat is uitgeschakeld , verschijnt het bericht " Dit apparaat is uitgeschakeld ( code 22 ) " verschijnt in het veld Apparaatstatus op het tabblad Algemeen .
Conflicterende hardware of software
< br >

bepaalde softwaretoepassingen of bepaalde hardware-apparaten kunnen in strijd zijn met de Acer OrbiCam , het voorkomen van de OS van het detecteren van de camera wanneer u probeert om het te gebruiken . Bijvoorbeeld, als u een externe universele seriële bus camera hebt aangesloten op de Aspire 5720 en dan proberen om dezelfde webcam software te gebruiken voor zowel het USB-apparaat en de OrbiCam , kunnen er fouten optreden . De OrbiCam kunnen ook moeite hebben met het starten als de map Mijn afbeeldingen beelden bevat .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Wat is Sound Blaster Audigy ? 
·Hoe maak je een VGA bouwen naa…
·Hoe te verbinden van een lapto…
·Hoe je Super 8 Kopiëren naar …
·Doel van de Input Devices 
·Informatie over Light Pen Aanw…
·Problemen met geluid oplossen …
·Hoe maak je een computer oplos…
·Typen USB adapters 
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Hoe te bewerken Word-documenten op mijn …
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Casio FX Calculator Gebr…
·Waarom krijg ik een gele Kladblok op het…
·Kan een Mac Mini Gebruik een VGA-scherm …
·Hoe maak je een Power Board Verwijder in…
·Hoe maak je een K7SOM Mainboard Probleme…
·Hoe kan ik zien hoeveel batterij levensd…
·Hoe maak je verbinding een Mac Book Mach…
·Laptop skins helpen sparren saaie laptop…
·Hoe kan ik Blu - Ray films te branden op…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com