Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Externe Harde Schijven >> Content
Hoe kan ik een externe harde schijf Kies
Harde schijf opslagruimte heeft altijd een zeer belangrijke kwestie voor computergebruikers geweest . Met de huidige technologie , het verhogen van uw harde schijf ruimte is uitgegroeid tot een zeer eenvoudige zaak . U hoeft niet een diploma in de informatica nodig , iedereen kan het doen . Vaak , het is zo simpel als het oppakken van een externe harde schijf en steek hem binnen Maar hoe maak je een externe harde schijf kiezen? Er zijn verschillende factoren te overwegen --- aandrijven van de schijf , om de capaciteit te rijden , om data overdrachtsnelheden tot draagbaarheid rijden . Instructies
verkleinen van uw keuzes
1

Zoek uit wat voor soort poorten van de computers waarop u de drive hebben . Als u USB ( Universal Serial Bus ) 1.0 , zal uw transfer snelheden zijn erg traag , dus wilt u misschien uw computer te upgraden naar USB 2.0 . Sommige computers zijn uitgerust met FireWire , wat sneller is dan USB 2.0 is , en een paar van de nieuwste computers hebben eSATA ( External Advanced Technology Attachment ) , die zeer snel . Kopen van 2

Bepaal of je gaat gebruiken de drive op een laptop . Zo ja , vergeet niet een aantal externe harde schijven hebben een externe voedingsbron , en die dat niet doen zal trekken de macht van uw laptop batterij , het verminderen van de tijd die je kunt werken voordat een aanvulling nodig . Als u gebruik maakt van de schijf op een desktop , zal dit geen probleem zijn .
3

Beslis welk type bestanden wordt u opslaan op uw externe schijf . Video bestanden nemen veel ruimte in beslag , een DVD-film maakt gebruik van ongeveer 4 GB . Echter , kunt u koopt 1 - terabyte schijven voor minder dan $ 130, die zal houden ongeveer 250 full - length DVD - kwaliteit films .
4

Bepaal hoe snel je wilt in staat zijn om op te slaan en ophalen van uw bestanden . Dit wordt belangrijk als je gaat opslaan en overbrengen van zeer grote bestanden , zoals video -bestanden , wilt u misschien overwegen de aankoop van een FireWire- of eSATA- schijf, die overstaptijden aanzienlijk zal verminderen . De meeste desktop computers kunnen worden opgewaardeerd tot een van beide type poort met een eenvoudige interface kaart die kunnen worden gekocht voor minder dan $ 30 .
5

Kies of u wilt uw gegevens te delen met vrienden of collega . Als dit is een belangrijke overweging , moet u uw keuze van externe harde schijven alleen beperken tot USB . Alle moderne computers hebben USB-poorten , dus je moet geen compatibiliteitsproblemen . Het enige wat je hoeft te doen is de stekker van de schijf in een andere computer , en uw gegevens zullen direct bereikbaar zijn .

Previous: Next:
  Externe Harde Schijven
·Hoe uit elkaar te halen een WD…
·Hoe te Uw externe harde schijf…
·Hoe je externe harde schijf to…
·Hoe kan ik een WD externe hard…
·Hoe maak je een Device Fout va…
·Hoe te beveiligen met wachtwoo…
·Hoe maak je een interne harde …
·Hoe kan ik zoeken een externe …
·Hoe kan ik een externe harde s…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te vermijden van een encryptie fout …
·Hoe te Computers in Idaho Recycle 
·Hoe kan ik een laptop dvd- drive install…
·Hoe je je virtueel geheugen instellingen…
·Hoe een MMC -kaart verwijderen 
·Hoe maak ik een Unbootable computer Fix …
·Computer Files Recovery 
·Hoe te Analoge Audio op MacBook Hardware…
·HP DC7600 Specificaties 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com