Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe te Computers in Idaho Recycle
Wanneer u uw computer te upgraden , is het gemakkelijk om meegesleurd in de opwinding van het opzetten en installeren van programma's op uw nieuwe aankoop . Maar weerstaan ​​aan de drang om uw oude computer gooien in de prullenbak . Trashing een gebruikte computer laat afval in de stortplaats en andere gevaarlijke stoffen . In Idaho , zijn er tal van recycling centra die elektronica zoals computers , toetsenborden en muizen voor recycling aanvaarden . Alles wat u nodig hebt om uw computer te recyclen is een beetje tijd aan onderzoek . Wat je
Oude computer
internetverbinding of telefoonboek
Box
Handdoek of schuim
Transport
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Zoek online te zien of uw gebruikte computer bedrijf biedt interne recyclage . Bepaalde computer bedrijven te ondersteunen recycling via hun websites , waaronder Apple , Hewlett - Packard en Dell . Het Dell-recyclingprogramma heeft opties voor het laten vallen gebruikte computers uit bij Staples winkels of het regelen van een in-home pick - up . Kopen van 2

Als je tweedehands computer is nog in redelijk goede staat , zoeken nabijgelegen tweedehandswinkels in Idaho , zoals Goodwill , Habitat for Humanity Herstelt , of Leger des Heils . U mag in staat zijn om uw computer te doneren en te helpen een goede organisatie . Als je deze route neemt , vraag dan om een ontvangstbewijs af te schrijven op uw belastingen .
3

Vind een recycling centrum in Idaho dat computers voor recycling aanvaardt . Er zijn tal van nuttige bronnen beschikbaar, zoals een postcode zoeken op Aarde 911 of 1-800 - Recycling . Grotere steden in Idaho kan recyclen van elektronische onderdelen te ondersteunen door middel van hun respectieve county , dus contact op met uw afval management kantoor om te informeren naar computer recycling . Bijvoorbeeld , kan Ada County bewoners PC recyclers van Idaho gebruiken om veilig computers en apparatuur kosteloos recyclen .
4

Vraag over kosten voor recycling computers . Sommige containerparken kosten in rekening voor een grotere elektronische punten en sommige niet .
5

Als je computer accessoires te recyclen met uw gebruikte computer , zoals muizen , toetsenborden of beeldschermen , vraag het containerpark als ze accepteren deze items ook.
6

Kopieer alle belangrijke documenten of bestanden van uw computer gebruikt om uw nieuwe. U kunt een USB-stick , een externe harde schijf , of een cloud - gebaseerde storage -dienst, zoals Dropbox gebruiken . Vergeet niet om gevoelige zaken zoals bankafschriften , alsmede sentimentele bestanden, zoals foto's , muziek en films te kopiëren .
7

wissen harde schijf van al uw persoonlijke gegevens van uw computer gebruikt . Nadat u uw computer recyclen , het is moeilijk te zeggen wie kan er toegang toe hebben , zodat je nodig hebt om uw persoonlijke gegevens , met name een document te beveiligen met uw adres , telefoonnummer , rekeningnummers , wachtwoorden of sofi-nummer .
< Br >

bijlage 8 een pick - up als je een dienst die zal tot u komen .
9

Verpak de gebruikte computer in een doos en zet deze vast met schuim of een handdoek hebt gevonden , zodat het zal niet breken tijdens het transport.
10

Neem de gebruikte computer en toebehoren om uw gecertificeerd Idaho recyclagebedrijf van keuze .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Xeon Specificaties 
·Kan ik Steek een UPS in een an…
·Hoe maak je een T30 notebook h…
·Hoe maak je een iSight -stuurp…
·Hoe je foto's kopiëren van ee…
·Processor Cache Tutorial 
·Hoe maak je een harde schijf k…
·Hoe te Rural Internet Get Thro…
·Hoe de Trimble Survey Controll…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een LCD Notebook Test 
·Hoe te Inkjet Refill Kits Gebruik 
·Hoe om films te verwijderen van de Media…
·Hoe navigeer ik een Acer Aspire 5520 ? 
·Hoe de harde schijf installeren in een A…
·Specs voor een HP Pavilion A819N 
·Hoe te Computers Recycle in Michigan 
·Specificaties voor de Ricoh CL4000 
·Hoe een notebook Power Supply Reparatie 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com