Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Dell Dimension Vervanging van de System Battery
Een van de tekenen van een defecte Dell Dimension -systeem batterij is een onjuiste datum en tijd op de klok van de computer . De klok kan de tijd te handhaven zolang de computer is ingeschakeld . Zodra u het systeem uitschakelt , de klok standaard terug naar " 00:00 ". Systeem batterijen , zoals andere batterijen uiteindelijk sterven en moet worden vervangen . De accu bevindt zich op het moederbord van uw Dell Dimension desktop computer . Voorbereidingen voor het vervangen van de System Battery

Start de computer opnieuw . Druk op de "F2 "-functietoets op uw Dell Dimension toetsenbord om setup van de computer in te voeren . Noteer de instellingen en waarden op de setup -schermen van uw computer . U moet deze waarden in te voeren nadat u de batterij van de computer vervangen. Selecteer "Exit " om het installatieprogramma te sluiten . Breng geen wijzigingen niet opslaan wanneer u wordt gevraagd om op te slaan . Schakel de computer uit en koppel het netsnoer en alle hardware -kabels aangesloten op het systeem . Plaats nieuwe batterij van uw computer en een kleine platte plastic schroevendraaier naast uw computer , zodat u niet hoeft te jagen voor hen.
Opening Dell Dimension Computer

leg de computer op zijn zijkant . U zal een pijl op de onderzijde van de behuizing van het systeem zien . Schik de computer , zodat de pijl omhoog wijst en de achterkant van de computer naar u toe. Druk op de vrijlating knoppen aan de linker-en rechterkant van de behuizing . Houd het onderste gedeelte van de computer en til de klep omhoog .
Vervangen Systeem Batterij

Zoek het systeem batterij naast de PCI-kaart connectoren op de juiste zijkant van het moederbord van de computer . Gebruik een kleine platte plastic schroevendraaier om langzaam en voorzichtig wrikken de batterij uit het stopcontact . Weet het moederbord of draden rond de batterij niet aan. Zodra de batterij is rechtop , gebruik je vingers om de batterij te verwijderen . Plaats de nieuwe batterij in de houder met de " + "-symbool naar boven. Klik de batterij op zijn plaats met uw vinger.
Closing Dell Dimension Case En Startsysteem

Schik elke losse kabels in het geval van de computer , zodat de kabels niet in de weg van de deur van de behuizing. Duw het geval beide zijden omlaag totdat u het geval klik hoort en vergrendelen . Sluit alle hardware kabels aan de achterkant van de Dell Dimension . Controleer of de netwerkkabel , indien gebruikt , is aangesloten op de router of modem eerst sluit deze vervolgens aan op de computer , zodat het systeem zal de netwerkverbinding te herkennen .

Schakel
op uw computer. Druk op " F2 " wanneer het Dell- logo verschijnt om de installatie van de computer in te voeren . Voer de informatie die u in hoofdstuk 1 opgenomen . Sla de wijzigingen op wanneer u wordt gevraagd om op te slaan . Uw computer zal dan opnieuw opstarten en in het Windows-besturingssysteem .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Belangrijkste onderdelen van c…
·Hoe maak je verbinding een dra…
·Lenovo C305 Specificaties 
·AMD-processors Geschiedenis 
·Een vergelijking van de Optipl…
·AMD Mobile Turion X2 Prestatie…
·Problemen met geluid oplossen …
·Hoe te Warning Beep van de com…
·Hoe het opzetten van een deskt…
  Related Articles
Hoe naar Mount een 3D-printer Dimension …
Hoe de ooVoo op een Dell of een iPad dow…
Verschil tussen Dell Mini & iPad 
Hoe kan ik een Dell C600 -dock gebruiken…
Hoe te openen een Dell 220 Tower Case 
Hoe kan ik open de zaak van mijn Dell Di…
Hoe Hook Up een Dell Precision 370 op ee…
Dell T3500 Moederbord Specs 
Wat is het verschil tussen een Dell T550…
  Hardware Articles
·Hoe je uitschakelen Intel Onboard na het…
·Hoe Memory installeren op een Acer Aspir…
·AGP Video : 8X Vs . 4X 
·Hoe u op een Dell Inspiron 1545 Wireless…
·Hoe te Accenten op Woorden met een toets…
·Kindle 2 Tech Specs 
·Hoe de PC Moederbord Test 
·Hoe je Clearwire Signalen Boost 
·Pro for Notebooks Vs . Quickcam Pro 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com