Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
HP dc7800 Specificaties
De HP dc7800 is een desktop computer vervaardigd door Hewlett Packard voor gebruik in een kantooromgeving . Het heeft drie beschikbare configuraties : ultra - slim desktop , Small Form Factor en Convertible Mini - Tower . De ultra - slanke model is de kleinste van de drie , terwijl de Mini - Tower is het grootste . Geen van de dc7800 modellen geleverd met een monitor, maar alle drie de steun van een breed scala van beschikbare hardware configuraties . USDT
Versie

De Ultra Slim Desktop ( USDT ) versie van de dc7800 geeft gebruikers de mogelijkheid om de hardware configuratie aanpassen . Het maakt gebruik van SATA harde schijven en wordt geleverd in drie configuraties : twee 80 GB modellen een vermogen van 5400 of 7200 RPM , een grotere 160 GB harde schijf die werkt op 7200 rpm , of een 16GB solid - state harde schijf . De USDT geleverd met een geïntegreerde netwerkaansluiting en Wi - Fi-kaart . De grafische uitvoer wordt door een Intel 3100 Graphics Media Accelerator geïntegreerd in het moederbord . De USDT model heeft geen uitbreidingssloten op het moederbord , maar biedt wel een PATA -sleuf die een optisch station ondersteunt .
Ultra slanke geheugen en CPU

processors beschikbaar voor de USDT model zijn CPU's uit de Celeron , Pentium en Core 2 Duo families . De beschikbare Celeron processoren range 1,6-2,0 GHz in snelheid en zijn single en dual core modellen . De beschikbare Pentium processors zijn allemaal dual-core modellen, variërend 1,8-2,5 GHz . De beschikbare Core 2 Duo- processors zijn ook dual - core CPU's , variërend 2,2-3,33 GHz in snelheid . Het RAM-geheugen beschikbaar voor de USDT komt in maten variërend van 512 MB ​​tot 1 GB . Deze desktop computer gebruikt maximaal twee DDR2 modules beoordeeld op zowel 677 of 800 MHz .
SFF Model

De Small Form Factor -model van de dc7800 komt met meer krachtige functies dan zijn USDT tegenhanger . Naast de Celeron , Pentium en Core 2 Duo -processors model beschikbaar op de USDT versie , de dc7800 SFF model heeft de mogelijkheid van het gebruik quad - core processors uit de Intel Core 2 Quad familie . Deze processors variëren 2,4-2,83 GHz in snelheid . Het RAM-geheugen beschikbaar voor de SFF omvat maximaal vier DDR2 modules gewaardeerd op ofwel 667 of 800 MHz in maten variërend van 512 MB ​​tot 2 GB , met een maximale capaciteit van 8 GB RAM .
Andere SFF configuratie functies

De SFF model
bevat een PCI -slot , een PCI Express x16 -slot en twee low - profile PCI -Express x1 sloten . Dit model biedt twee externe bays - een 3,5 " en een 5.25" - . Evenals een interne 3,5 " harde schijf bay Het ondersteunt maximaal drie SATA-apparaten , waarvan maximaal twee harde schijven , die elk verkrijgbaar in de maten variërend 80-500 GB . De SFF biedt ook een van de drie SATA DVD-drives en een geheugenkaartlezer met ondersteuning voor 16 tot 22 soorten mediakaart . Acht opties voor de grafische verwerking zijn beschikbaar, variërend van on-board graphics om ofwel ATI of NVIDIA merk videokaarten .
CMT Model

de Converteerbare mini - toren versie van de dc7800 biedt de ruimste keuze aan hardware configuraties . Deze computer kan uitgerust worden met een van de hardware-opties beschikbaar zijn op de SFF en USDT modellen behalve de slim-line PATA DVD -drives . de CMT -model biedt ook een uitgebreide selectie van havens en upgrade slots waaronder drie PCI- slots, een PCI Express x16 -slot en twee PCI -Express x1 sloten , allemaal vol - en kleinbedrijf . Dit model biedt vier SATA -interfaces kunnen monteren maximaal twee optische en twee harde schijven . de CMT kan gebruiken 10.000 RPM harde schijven in 80 of 160 GB SATA -modellen , die de SFF en USDT bieden geen ondersteuning . de CMT ondersteunt een breder scala aan videokaarten , waaronder een 512 MB ​​ATI Radeon -kaart.

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Wat is het doel van de Compute…
·Hoe je de schakelaar op een De…
·Hoe maak ik verbinding met de …
·Spelletjes om Help uw Typen 
·De voordelen van het gebruik v…
·Doe-het - zelf instructie voor…
·eMachines ET1161 - 05 Specific…
·Specificaties op een Compaq Pr…
·Honeywell Access Control Train…
  Related Articles
Apple iPad Specificaties 
Apple iPad Specificaties en functies 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
Kindle Vs . iPad Specificaties 
Hoe te Zet een webcam op een HP Pavilion…
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
Noritsu 3011 Specificaties 
  Hardware Articles
·Specificaties voor de Compaq Presario SR…
·Kunt u Overdracht van een programma om e…
·Hoe maak je Produce een PCB 
·Hoe te Crossfire Run op de Asus Crosshai…
·Hoe te Inhoud van een harde schijf naar …
·Hoe kan ik een Dell BIOS 2.1.0 Flash 
·Hoe je Sharp Kopieer verbinding met een …
·Hoe de Wireless Range uitbreiden over As…
·Asus NX90JQ Specs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com