Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
EMachines T2862 Specificaties
EMachines introduceerde de T2862 desktop computer in september 2004 , het aanbevelen van de eenheid voor thuisgebruikers . De T2862 heeft een zilveren , mini tower case en stelt gebruikers in staat om tekstverwerking documenten , toegang tot het internet , dvd-films bekijken , naar muziek luisteren , verzenden en ontvangen van e-mail en brand CD's . Terwijl eMachines niet meer produceert de T2862 , kan de consument nog steeds gebruikte eenheden op de markt vandaag . Grootte en gewicht

De T2862 maatregelen 7,25 cm breed en 14,125 cm hoog met 16 centimeter diep . De computer weegt 22,5 £ .
Medialezer

EMachines
uitgerust de T2862 met een interne acht - in-een digitale geheugenkaartlezer . De media reader beschikt over twee sleuven voor het invoegen van mediakaarten . De linker sleuf accepteert secure digital ( SD ) , MS - Pro , MultiMedia Card ( MMC ) , Memory Stick ( MS ) en slimme media ( SM ) -geheugenkaarten . De juiste sleuf accepteert Compact Flash ( CF ) -kaarten en micro -drives .
Optische drive

T2862 gebruikers kunnen vinden een optisch station in de fabriek geïnstalleerd . De drive leest DVD-media op 16x en CD's op 48x . Gebruikers kunnen de optische drive te gebruiken voor het bekijken van dvd's en cd's en het branden van cd's op CD - R en CD-RW .
Besturingssysteem

EMachines fabriek geïnstalleerde Microsoft Windows XP Home Edition op de T2862 desktop computers . Windows XP is uitgerust met de Internet Explorer browser voor het surfen op het internet .
Processor

De T2862 is voorzien van een Intel Celeron D 330 processor . De processor heeft een snelheid van 2,66 gigahertz .
Memory

Gebruikers
kan 256 megabyte aan DDR-geheugen vinden fabriek geïnstalleerd in de T2862 . De computer maakt uitbreiding van maximaal twee gigabyte geheugen .
Hard Drive

EMachines
uitgerust de T2862 met een 60 gigabyte harde schijf . Gebruikers kunnen de harde schijf te gebruiken voor het installeren van extra programma's en het opslaan van documenten , video's , muziek en digitale foto's .
Internetverbindingen

De T2862 is uitgerust met een Intel PRO Ethernet-kaart voor het aansluiten van high - speed internet service . Gebruikers die willen dial - up internet service te gebruiken kan de fabriek geïnstalleerde 56K v.92 modem gebruiken om toegang tot het internet , het verzenden en ontvangen van e-mail en het verzenden van faxen .
Geïntegreerde Havens
< br

EMachines > uitgerust de T2862 desktop computer met een aantal input-en output -poorten voor het aansluiten van hardware zoals printers , scanners , toetsenborden , muizen en externe harde schijven . De unit is voorzien van vijf USB 2.0 -aansluitingen , een parallelle poort , een seriële poort , een toetsenbord -aansluiting , een muis -poort, een LAN- poort voor het aansluiten van een netwerkkabel en een telefoon aansluiting voor het aansluiten van een telefoonlijn voor fax-en dial - up internet service . De T2862 bevat ook drie uitbreidingsslots voor de installatie van extra interne hardware .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Veiligheidsmaatregelen van Des…
·Hoe maak je een 700S PC Upgrad…
·Specs op de HP Pavilion 7855 
·Hoe te Overclock een AMD 64 X2…
·HP A6323w Specs 
·Hoe maak ik verbinding met de …
·Hoe maak je zelfgemaakte Stick…
·Monteer een computer 
·Specs van de OptiPlex GX240 
  Related Articles
Apple iPad Specificaties 
Apple iPad Specificaties en functies 
Kindle Vs . iPad Specificaties 
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
Noritsu 3011 Specificaties 
De specificaties van een SMART Board 
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
Specificaties voor een HP xw6600 
Hoe te installeren van een eMachines Vid…
  Hardware Articles
·Dell Dimension 4100 Slave Drive Installa…
·Hoe te wijzigen inktcartridges op een Ca…
·Hoe kan ik een Dell Hard Drive Vervang 
·Hoe te stoppen met een Cyclic Redundancy…
·De nadelen van USB -opslag Sticks 
·Hoe te herstellen Overmatige Defragmenta…
·Technische specificaties voor een Dell I…
·Hoe kan ik een ePub maken voor de iPad 
·Hoe maak je Eject een MicroSD -kaart 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com