Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
HP Pavilion Secrets
Het Hewlett - Packard Pavilion lijn van persoonlijke desktop en laptop computers bevat verschillende niet-publieke functies die het systeem geeft aanvullende functionaliteit en nut , zoals de HP Recovery Manager voor het oplossen van hardwareproblemen en het HP Games menu voor entertainment . Deze functies zijn uniek voor HP computers en zijn beschikbaar op een grote verscheidenheid van modellen paviljoen . Systeem Herstel

HP Pavilion systemen
onder andere een recovery -partitie die kan worden gebruikt voor het herstellen van het systeem moet een grote storing optreden . Standaard wordt deze partitie label " HP_RECOVERY " en gezien de drive letter " D " Om toegang te krijgen tot de HP Recovery Manager , herstart het systeem , drukt u op de functietoets met het opschrift " Setup " of " Herstel , " en wacht tot het programma te starten . U kunt deze operatie te starten , zelfs wanneer Windows niet wordt gestart , waardoor het nuttig als een laatste redmiddel voor reparaties van het systeem .
Gereedschap

Hewlett - Packard voegt een aantal andere unieke herstel gereedschappen voor het repareren verschillende delen van het systeem . Deze worden opgeslagen in de map " PC Help & Tools" , gelegen in de lijst van programma's van het menu Start . De HP Application recovery tool opnieuw installeert programma's die bij de computer , en kan ook herstellen van verloren device drivers . De HP PC Recovery CD - DVD Creator brandwonden backup schijven voor het hele systeem . Bovendien kunnen gebruikers schijven voor het beheer van partities en andere systeeminstellingen met de HP PC Recovery Tools cd- applicatie te maken .
Prestatie

De HP Boot Optimizer
loopt in de achtergrond tijdens het opstarten van een paviljoen machine . Het beheert opstartprogramma's automatisch op basis van beschikbare systeembronnen , waardoor het systeem dat deze te verstopt met onnodige software .
Entertainment

Pavilion systemen schip hotels met een groot aantal games voorgeïnstalleerd . Open de games door te klikken op het menu Start , de aandacht voor ' Alle programma's ' en te kiezen voor " My HP Games . " De lijst met beschikbare titels omvat klassieke spellen zoals Scrabble , Bejeweled en Bookworm . Sommige spellen zijn beperkt tot testversies en beschikbare titels variëren per systeem model en het tijdstip van aankoop .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Hoe maak je een computer monte…
·Hoe Video Get Into My HP Pavil…
·Hoe maak je een $ 200 computer…
·Emachines E4264 Technische Det…
·Compaq SR5413WM Specificaties 
·Specificaties voor de eMachine…
·Hoe kan ik een Dell Dimension …
·HP Pavilion A610e Specs 
·HP Pavilion A6010N Memory Spec…
  Related Articles
iPad Secrets 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
Hoe te Zet een webcam op een HP Pavilion…
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
HP Workstation Heatsink Kenmerken 
Specificaties voor een HP xw6600 
  Hardware Articles
·Hoe heeft Computer Technology Enhanced P…
·Hoe een HP 960c inktcartridge in Vista C…
·Hoe maak je een Novatel USB760 installer…
·Hoe de Drucker Canon iP1500 Install 
·Hoe te schrijven en wissen van een Flash…
·Hoe de CMOS en het wachtwoord verwijdere…
·GeForce 6100 Pixel Shader Specificaties 
·Hoe maak je BIOS op een Toshiba Satellit…
·Hoe kan ik een printer toevoegen aan een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com